2dor Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Sa merg la Cernobil Sa fac o poza din varful turnului Eiffel Sa depasesc 150km cu o Dacie 1310 Sa muncesc din greu ca sa imi permit un Ford Mustang Sa merg la Discoteca Tineretului Sa imi cumpar un sistem audio si mai mare Sa fac o tura cu un elicopter Mai am aproximativ 60 de ani inainte
eleodor Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Sa am un Ford FocusO vacanta in IbizzzaSa mananc ce mananca si rene prin pakistanVreau sa vizitez Rusia Sa merg la Vama Veche si sa raman pe plaja pentru totdeaunaSa fie vara tot anuSa nu imi vina somul delocSa castig la lottoSa-l tund pe mayhemSa cunosc personal persoanele de pe forum
MariuS™ Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Sa am un Ford Focus O vacanta in Ibizzza Sa mananc ce mananca si rene prin pakistan Vreau sa vizitez Rusia Sa merg la Vama Veche si sa raman pe plaja pentru totdeauna Sa fie vara tot anu Sa nu imi vina somul deloc Sa castig la lotto Sa-l tund pe mayhem Sa cunosc personal persoanele de pe forum Sper ca este vorba de noul model de Ford Focus, cu Bi-Xenon si stopuri cu tehnologia LED :D. Aaaand, jante aliaj de 17" :wub:, portocaliu :wub: . Ei mamaa Photo, eh, e mai misto modelul cu 4 usi oricum :).
Equilibrium Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Sper ca este vorba de noul model de Ford Focus, cu Bi-Xenon si stopuri cu tehnologia LED :D. Aaaand, jante aliaj de 17" :wub:, portocaliu :wub: . Ei mamaa Photo, eh, e mai misto modelul cu 4 usi oricum :). Chestiile ce le-ai spus tu le poti pune si pe un model mai vechi de Ford Focus, nu obligat pe unu 2008-2009
eleodor Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Sper ca este vorba de noul model de Ford Focus, cu Bi-Xenon si stopuri cu tehnologia LED :D. Aaaand, jante aliaj de 17" :wub:, portocaliu :wub: . Ei mamaa Photo, eh, e mai misto modelul cu 4 usi oricum :). Da si eu am o masina de tuns "filips" cu 4 viteze,motor pe folie,neagrag,caroserie din metal,praguri si o toba pfff :wub: Speri prost. Cred ca imi fac topic in care ma laud cu tot ce am in casa
nu ma cunosti Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 sa stau 1 luna in Dubai, la hotelul ala de 7* sa merg macar odata la o finala Champions League sa merg la o finala K1 sa sar cu parasuta.. (eventual si cu o blonda) ) sa ma antrenez cu ursu.. sa ma iubeasca femeile ca pe Margineanu :) ps : bani nu vreau.. numai astea de mai sus :)
[Anti-AntiSpam]black Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 sa stau 1 luna in Dubai, la hotelul ala de 7* sa merg macar odata la o finala Champions League sa merg la o finala K1 sa sar cu parasuta.. (eventual si cu o blonda) ) sa ma antrenez cu ursu.. sa ma iubeasca femeile ca pe Margineanu :) ps : bani nu vreau.. numai astea de mai sus :) Banii ti le-ar cumpara pe toate.
octavian_tavi_3 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Eu vreau doar 2 lucruri:1. Să fac bani mulți.2. Să trăiesc câteva secole.
Mehico Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wish list:Sa fac tot ce mi-am propus in "to do list"To do list:Nu o fac publica :P
DenY Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 (edited) Sa sar cu parasuta.Sa fac turul Europei pe bicicleta.Sa am un motor de minim 1200 cm cubi.Sa merg pe luna si sa fac o poza pamantului si sa beau o bere in cinstea voastra! :DSa stau intr-un loc extrem de pustiu sa ma pot relaxa.Sa am un Camaro SS din `69 // Mustang din `69 :wub:done. Edited August 1, 2009 by DenY
MariuS™ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Da si eu am o masina de tuns "filips" cu 4 viteze,motor pe folie,neagrag,caroserie din metal,praguri si o toba pfff :wub: Speri prost. Cred ca imi fac topic in care ma laud cu tot ce am in casa Am si eu o masina de tuns pe undeva prin casa. E veche, motor mare , cand facem o liniuta ? )
Nach3 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 - Sa devin Asistent Multi Theft Auto :) - Sa imi iau Aprilia RS 125 - Sa am bani multi. - Sa imi iau un Ferrari - Sa ma iubeasca gajicile Si multe alte chestii:))
the_first Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 -sa castig destui bani incat sa-mi permit sa-mi cumpar un iaht luxos....si sa pot sa calatoresc tot restul vietii cu multe "beautiful girls" ....^like a kid :wub: