fanaticaldoll Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 poate, oricum ar fi, presupun că doar pentru că-ţi doreşti ajungi să şi faci unele lucruri :)
fanaticaldoll Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 dacă vrei trimit delfinul meu să te salveze de la înec :D
blk Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 poate, oricum ar fi, presupun că doar pentru că-ţi doreşti ajungi să şi faci unele lucruri :)Una e sa iti doresti ceva si alta e sa vrei sa faci ceva.Spre exemplu eu imi doresc ca umanitatea sa fie mai intelegatoare si sa isi dea seama de greselile pe care le face dar vreau sa citesc o carte sau sa vizitez egiptul.
LuckyShot Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 dacă vrei trimit delfinul meu să te salveze de la înec :Dsi daca vrei iti spun si tie cel mai mare secret al omenirii
blk Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 si daca vrei iti spun si tie cel mai mare secret al omeniriiZi-mi mie. Iti dau un măr.
Irina Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 sa absolv clasa a12a si sa iau bacu-ul sa intru la ce facultate imi dorescsa ma joc cu un pinguin si sa-i dau sa manance pestisori :wub:sa fiu mai intelegatoare cu cei din jurul meusa cresc un catelus sa fac baie in largul mariisa merg in desert sa ma plimb pe o camilasa imi fac o casa pe malul marii
TzuYoshi Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 sa imi fac o casa pe malul marii lol, te rupe Mazare daca aude
Irina Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 lol, te rupe Mazare daca aude ups,am uitat sa precizez,nu in Romania :P
pizza200 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 sa ma duc in toate partile lumii sa vad toate minunile si dupaia sa ma retrag in caraibe au maldive :)
fanaticaldoll Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 să locuiesc în China o perioadă, câteva luni, e o ţară fascinantă... şi dacă tot sunt pe acolo aş vrea să merg cu trenul prin Tibet :P
MariuS™ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 să conduc un tir Te las eu . On : 1 : Sa imi cumpar o Dacie Sport (no, really, sunt foarte rare), sa o restaurez (da asa, piese originale frantuzesti cat si Dacia), si sa o fac sa intoarca lumea capul dupa ea (dupa cativa ani, chiar cred ca o sa intoarca, mai ales daca ii pun o toba care sa urle putin :) ) . 2 : Sa imi iau si un Bmw E28 (Rechin), Bmw E30 (Ursulet, look at my avatar), si un E36-46(Pisicuta) [unul dintre astea, de toate nu cred ca-mi vor permite bugetul] , pt drifting :D . Si un Ford Focus pt viteza, excursii, alte prostii . 3 : Sa colind toata lumea cu Dacia (pff, cred ca ar fi o minune pt mine, zeci de mii de km cu Dacia, de nebun prin lume :>) . 4 : Sa ajung in varful Everestului :wub: . 5 : Sa urc pe toti muntii din Romania :lol: . 6 : Acum la 16 ani m-as duce la AeroClub Mures sa ma dau cu planorul :D . 7 : Inca ma gandesc ce sa aleg, Facultate Informatica sau soferie :dance: . 8 : Pt. moment sa imi termin bicicleta cu piese care le vreau eu, deja am destule probleme cu astea. Atat pt moment, daca imi mai vin in minte postez :D .
fanaticaldoll Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 daa, vreau cu tirul parcare laterală, cu spatele, din două mişcări ps. faină listuţă ;)
MariuS™ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 c'mon in tg mures, and drive my father truck (no problem, i have keys). p.s : thank's :>
Life Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 c'mon in tg mures, and drive my father truck (no problem, i have keys). aham, se explica treaba
Dr.Oetker Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wish list:1.Sa pilotez un avion de vanatoare.2.Sa castig la lotto.3.Sa devin vampir.(blood ties)To do list:1.Sa o tirez.2.O vacanta in strainatate(pe o insula tropicala).3.Sa imi gasesc femeia visurilor mele(ori ceva in genul)Nimic mai mult.
Linky Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ia sa vedem... :- sa fac sex cu 2 femei in acelasi timp- sa imi cumpar motocicleta- sa invat sa merg pe motocicleta- sa imi fac asigurare de viata (dupa ce imi iau motocicleta)- sa imi fac testamentul (dupa ce imi cumpar motocicleta si imi fac si asigurare de viata)- sa invat sa pescuiesc- sa ma perfectionez in arta tatuajelor- sa merg la Sensation White - sa pot tranti o usa rotativa (pana acum doar Cuc Noris a reusit, eu vreau sa fiu al doilea)Ar mai fi, dar pun punct aici momentan!!