fanaticaldoll Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 am permisiune de la şef să deschid topicul :D aici facem to do list'ul forumului, ce ne dorim să realizăm în viitor, inedit, normal sau anormal. fără atacuri, ironii şi alte minuni aiurea, vă rog! încep eu :D să fac europa pe motocicletă să înot cu un delfin să ating un varf de munte de cel puţin 4000 m să invat să dansez vals să adopt un copiluţ să am o herghelie de cai să scriu o carte să merg în rusia să pup pe botic o căprioară să mă mut într-o ţară civilizată (ce must aiurea!) să am o bibliotecă cu 5000 de volume să dorm o noapte pe plajă să dorm iarna in cort, pe munte să conduc un tir să fac baie in lapte :D să văd jungla de aproape revin
Lucian Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 să fac europa pe motocicletă je t'aime si eu vreau sa fac continentul pe motor sa am un copil pana implinesc 25 de ani. de ce-l adopti? :/ vreau sa ma mut si in Spania...motive sentimentale
fanaticaldoll Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 :P mno, sper să şi fac, dar cel adoptat primeşte o şansă nouă :)
Lucian Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 :gives: cum se gaseste mereu unul cu viata 50% pe forum si 50% in realitate sa comenteze? ce naiba e cu gluma asta lipsita de inteles in topicul asta? rostul il vedeam daca puneai poza intr-un topic tampit despre desfacerea conservelor legat la ochi sau unul in care e atmosfera destinata amuzamentului, dar aici...? nu esti tu un pic cam prost? grow up :P mno, sper să şi fac, dar cel adoptat primeşte o şansă nouă :) no comment desi eu nu cred ca l-as putea iubi daca as sti ca nu-i al meu. ar insemna ca trebuie sa ma chinui sa dezvolt sentimentul...si daca nu reusesc, FUCKED UP :D
ratseloP Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 -sa ma casatoresc cu crazy_kid :<, nasii sa fie reN_Ne/Lil' Thade/DeeA S3nZa7i3 si Myky Frum0su' (nu glumesc).
Chiloti Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ce naiba e cu gluma asta lipsita de inteles in topicul asta? rostul il vedeam daca puneai poza intr-un topic tampit despre desfacerea conservelor legat la ochi sau unul in care e atmosfera destinata amuzamentului, dar aici...?no commentlearn english then lolLE: bine tu tthdd !!! XD dsafadsfafa
tthdd Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sex cu angelina joliesex cu charlize theronsex cu jessica albasa fiu nasul lui nothingtosaycoop-uri cu renecer prea multe sau?
jas2jas Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 My lista :> Sa sar cu parasuta.Sa merg intr'o cruaziera.Sa dorm 3 zile intruna.Sa'mi ieu masina.Sa'mi ieu vila.Sa stabilesc un record mondial.Sa imi bat primul record. Sa fac pe mosu' craciun .xDthaaaade , da' cu br3d pit ce faci :?
Lucian Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 learn english then lolstiu foarte bine ce inseamna. ironic e faptul ca te-am facut deplasat si nu te-ai prins.
PENTAGRAMx Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 cer prea multe sau?aahhaha :rofl2: ajungem la 45 de ani"ba rene , ce co-opuri ai mai vazut noi ?"
tthdd Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 hahahahahah, taci ma c-o sa fie misto Gears of War 23@jas: s-au despartit ma :(
andix3x Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 -sa ma casatoresc cu crazy_kid :<, nasii sa fie reN_Ne/Lil' Thade/DeeA S3nZa7i3 si Myky Frum0su' (nu glumesc).AHAHAHHAHA , misto planuri .sa invat sa merg ca lumea cu rolele sa`mi iau un pc pe care sa mearga gta 4 sa`mi iau un rucsac in spinare si sa colind toata europa sa castig la loto sa`mi gasesc o iubita :wub: sa castige Ceahlaul campionatu` :lol: learn english then lolyou are to smartstupid to be here , please log out and meet real life .ok equi ^_^
Equilibrium Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 you are to smartstupid to be here , please delogin and meet real life . Log out... ok -_-? sa iau permisu ala odata sa-mi cumpar wow :D sa ma duc la innot sa ma plimb prin lume :D
LuckyShot Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 - sa vad ACDC live- sa strabat route 66 pe viitorul meu harley B) - sa descopar ceva ce va salva omenirea sau sa salvez omenirea pur si simplu :D- sa aflu cel mai mare secret al omenirii (doar eu)- sa imblanzesc un leu- sa ma inec si sa ma salveze un delfin :P - apoi sa invat sa inot- sa-mi iau cal- sa-mi fac o cabana ascunsa la munte, in pustiu- sa intru la inm- sa vizitez toate castelele din franta
RaifalM3n Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 sa gasesc fericirea.+sa am bani . =sa plec din tara odata. :)
Life Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 sa scap lumea de greutati :)sa castig la lotosa scap de dusmani !sa am casutzasa am un audi rs8sa imi iau carnetul ca sa pot conduce audi-ul :)sa vizitez lumea intreaga
Cristian Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 I wanna go to Japan, learn jappanese and I wanna be happy with a cute jappanese girl and thats all.
LeX LuTHoR Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 sa vizitez Ethiopia, Egipt si Caraibelesa nu ma mai cert cu prieteniisa lucrez la protectia animalelorsa am o casa undeva intr-o zona de munte, cu peisaje inedite si departe de jungla numita orassa am un pui de tigru
Lancelot Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 sa invat ce e linisteasa lucrez o perioada in Noua Zeelandasa imi iau permis de pilotsa invat ceremonia ceaiuluisa pot calatori in timp ( in special Evul Mediu, Renasterea)sa posed a secret identitysa inving intotdeauna si indiferent de contextsa pot citi cand imi doresc gandurile oamenilor (nu tot timpul pentru ca as inebunii)sa pot avea zapada cand imi doresc eu :)sa invat macar una din limbile de marile circulatie moarte in acest moment :)sa inot in Groapa Marianelorsa prind un rasarit de soare la Polul Nord
fanaticaldoll Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 să am un elefănţel :D cred că şi o grădină mare, pentru el