Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Imi crapa placa video

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

De mult timp am problema, dar azi sa manifestat dierit.

Se intampla destul de des sa mi se blocheze imaginea, si la scut timp sa apare "celebra eroare de la ati, cum ca acceleratorul grafic sa restartat..etc"

Sau uneori se inteapa direct, si nu mai apre nimic pe ecran. Insa azi a ramas imaginea incremenita pe monitor, lasasem afk, era bara 9 la inceput. Insa placa de retea clipea des, cea ce pana acuma nu sa mai intamplat, pentru ca se intepa complet pc-ul. Am dat restart, cand am intrat aveam bara aproape 2.

De la ce face asa ? Ce sa ii fac sa nu mai am probleme ?

Guest kreeper
Posted

Se cam incalzeste ceva.. si acuma ca e mai cald..

Am ultimul driver luat de pe net...

Guest kreeper
Posted

Ce as putea face ? In Catalist Control Center am omultime de setari pentru 3D, cei care au ati radeon stiu despre asta, sa selectez pe quality sau pe performance..? Anti-aliasing ce face sa nu prea ma pricep la partea video, sa activez sau nu ? Acuma sunt pe satarile standard. Ma streseaza ca mi se ingheata imaginea pe ecran , dar surprinzator compul inca functioneaza nu se blocheaza :|

Posted

Nu ai mentionat temperatura placii video dar daca este foarte mare iti recomand sa cumperi un ventilator pe care sa il indrepti spre ea.

Inainte de asta desfa calculatoru si verifica cooleru de la placa video e posibil sa nu mai mearga in standardele normale fiind ingreunat de mult praf, un fel de "smocuri negre" pe care le scoti usor cu o penseta(se aplica si la coolerul de la procesor si sursa).

Sper ca nu ai garantie pe tot calculatorul si nu il poti desface :))

Posted

Salut,

seteaza calitatea imaginii pe performance. Pe langa asta incearca sa scoti placa video, sa ii scoti racitorul si sa ii schimbi lichidul racitor (siliciul). Vezi ca acesta il gasesti sa-l cumperi la magazine care vand componente IT.

Incearca totusi sa instalezi si un DirectX nou (9c, or later).

Guest kreeper
Posted

Am scos capacu lateral al pc-ului , sa aibe mai multa aerrisire.

Am curatato un pic de praf, ventilatorul de pe ia functioneaza bine, dar la atingere pe microcipurile alea negre cam frugeau un pic , in jur de 50-60grade cred..

Am pus si totul pe performance, sa vedem daca mai patesc asa..

Posted

Incearca optiunile astea:

• la Performance and Quality settings->Performance\Quality
  • Antialiasing -> aplication controlled
  • Anisotropic filterin -> aplication controlled
  • Iar daca ai la optiunea 3D settings (Let 3D aplication...., selectezi urmatoarea optiune; nu mai stiu exact cum e)
Bafta!

Guest kreeper
Posted

Am gasit o posibila cauza. Pe placa de baza (e un comp mai vechi), am si placa video integrata pe placa de baza, si acuma vad ca era activata din bios,, cu toate ca stiam ca am dat disable...si imi tinea placa cealalta in conflict ca aparea un semnu exclamari in device manager. Cred ca asta era problema, de mi se bloca. De azi dimineata nu a mai facut problema, sper ca sa rezolvat.

Posted

ATI au probleme si vor avea probleme cu drivere ...

Problema este cu driveru baga pe ala original de pe CD.

Daca nu mere cumpara o placa de la nVidia :cool2:

Guest kreeper
Posted

Ai dreptate TaB, in mare parte sa rezolvat, a ramas doar clasica eroare...

"VPU recover has reset your graphics accelerator as it no longer responding to graphics driver comands"

Posted

Sunteti 0, dar imi place ca va dati toti cu parerea. :)

@ greeper : lasa numele placii video si manufacture-ul ei, de asemenea si placa de baza. Defapt daca ai timp poti sa lasi configuratia completa, ma va ajuta mai mult.

Posted

@ greeper : lasa numele placii video si manufacture-ul ei, de asemenea si placa de baza. Defapt daca ai timp poti sa lasi configuratia completa, ma va ajuta mai mult.

Si luce fu :clap:

Posted

nu vrei sa-ti lase si mac-ul de la placa de retea? /:)

e destul de simplu:

Ati radeon >64MB

magistrala >64biti (astea ti le pot spune doar pt ca el a zis ca are cooler la chipset)

Cu orice placa (chiar si integrata) care are aceste specificatii iti va merge mu online fara probleme.

Stai jos, ai patru...

Posted

Serios? Daniel mai invata... daca i-am cerut datele nu i le-am cerut degeaba stai in banca ta, iar daca nu esti expert in domeniu si stii cate ceva bravo tie, dar nu brava ca nu e bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...