Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BRAINCORE

Soulutie anti-dupe Lahap

Recommended Posts

Posted

Deci sa vedem...cum stateam eu asa fara nici un motiv am inceput sa caut pe internet ....o solutie la mica-mare problema a noastra!

Si cum cautam eu voios pe diferite pagini..weburi..blogs..forums...am gasit ceva foarte interesant....

In fine nu are importanta ce am gasit important este ca in timp ce citeam topicul respectiv mia venit o mica mare idee!

este vorba despre un MuServer ....bla bla

si cum citeam eu in General Information , Server Fixes & Addons din respectivul server am observat ca venea si asta:

* Fixed Lahap dupe bugs, thanks to drakelv

Acuma eu ma gandeam....daca va dau eu linkul voua fisierele si voi il luati la "puricat" adica incepeti sa faceti comparatie sa cautatzi in fiserele sale de Lahap ...cautand solutia!Astfel incat sa corectam Lahap-ul nostru!

nustiu daca m-am facut inteles...

Vreau sa zic ca nimeni nu o sa ne ofere solutia la dupe-le din Lahap! aja ca am putea incerca sa o furam noi oarecum!Stiti cum se zice "Meseria se fura nu se invata!"

Guest LowGmaN666
Posted

trimitemi un link cu ce ai gasit u :) sa vad si eu.

Guest LowGmaN666
Posted

Faci parte din staful linkmania :blink: ???

u te astepti ca stafful linkmania sa-ti dea vreun reply :)) ti-am zis pune linku daca ai gasit asa ceva.

Guest LowGmaN666
Posted

#-o doar pe s4 nu mere aia cu bugul la lehap.....cauta in gameserver.exe cu hexeditor si cand gasesti anuntane si pe noi :)) nici un server nu a gasit cum sa rezolve bugul asta....pune linkul ala odt :-j

Posted

Faci parte din staful linkmania :blink: ???

nu trebuie sa fie neaparat in staff-ul linkmania ca sa stie cu ce se mananca serverul de mu + bug-urile sale.

pune fisierele aici ca sa le vada mai toata lumea, poate poate reuseste careva sa dezlege misterul

Posted

nu trebuie sa fie neaparat in staff-ul linkmania ca sa stie cu ce se mananca serverul de mu + bug-urile sale.

pune fisierele aici ca sa le vada mai toata lumea, poate poate reuseste careva sa dezlege misterul

daca nu vor...asta e ce sa fac eu sa ma rog de ei!

Posted

Ar fi o idee geniala daca ar corecta bugul de la Lehap, ca nu ai mai tine asa multe jwls imprastiate, doar sa se puna in practica ideea ta, daca functioneaza, macar sa se testeze.

Posted

da pm unui moderator sau unui TL ( -ija- sau Lancelot ) ... o a ajunga si la mine ...

Deci sa vedem...cum stateam eu asa fara nici un motiv am inceput sa caut pe internet ....o solutie la mica-mare problema a noastra!

Si cum cautam eu voios pe diferite pagini..weburi..blogs..forums...am gasit ceva foarte interesant....

In fine nu are importanta ce am gasit important este ca in timp ce citeam topicul respectiv mia venit o mica mare idee!

este vorba despre un MuServer ....bla bla

si cum citeam eu in General Information , Server Fixes & Addons din respectivul server am observat ca venea si asta:

* Fixed Lahap dupe bugs, thanks to drakelv

Acuma eu ma gandeam....daca va dau eu linkul voua fisierele si voi il luati la "puricat" adica incepeti sa faceti comparatie sa cautatzi in fiserele sale de Lahap ...cautand solutia!Astfel incat sa corectam Lahap-ul nostru!

nustiu daca m-am facut inteles...

Vreau sa zic ca nimeni nu o sa ne ofere solutia la dupe-le din Lahap! aja ca am putea incerca sa o furam noi oarecum!Stiti cum se zice "Meseria se fura nu se invata!"

Posted

Braincore am gasit solutia aia a ta :-j ( CZF rullzz :> )

va dau niste replyurile de pe forumul celor de la CZF.

case 0xBC:

{

bool Lox = false;

for(int i = 6400; i<7400; i++)

{

if(gObj->TargetNumber == i)

Lox = true;

if(Lox)

break;

}

if(Lox)

{

cLog.ConsoleOutput("[%s][%s] ATTEMPT HACK [LAHAP PACKET]",gObj->AccountID,gObj->Name);

return true;

}

}

break;

void ProtocolCore(BYTE protoNum, unsigned char * aRecv, int aLen, int aIndex, BOOL Encrypt, int serial)

{

switch(protoNum)

{

lahapfix code

} if you code on dll then

ProtocolCoreGS(protoNum, aRecv,aLen,aIndex, Encrypt,serial)

daca vreti linkul catre adresa dati-mi pm ... dar va tre cont pe forum....sau dati un search pe google si scrieti CZF aka CoderzFactory.

Posted

Doamne ce cod simplu =))) si acuma ca l-ai pus pe forum pot sa-l hackuiesc, si am doar 4 ani de programare :). Trebuie facut un cod mai complex la Lehap si care sa nu apara nicaieri. :readthis:

Posted

Doamne ce cod simplu =))) si acuma ca l-ai pus pe forum pot sa-l hackuiesc, si am doar 4 ani de programare :). Trebuie facut un cod mai complex la Lehap si care sa nu apara nicaieri. :readthis:

Informatie

Pagina personala Fara informatii

Ziua de nastere 21 Decembrie 1989

Locatia Iasi

Preocupari Fara informatii

sincer imi pare foarte rau da foarte rau de tine coding nu se invata la liceu si la scoalele primare credeam ca stii asta ? hai parasestene silentios si fara certuri :)

Posted

=)))))) Scoala e doar un suport :) La scoala , adik liceu faci doar c++ si C#, dar pe cont propriu faci ce vrei :bananadance2: , s-au n-ai vazut coderi sub 20 de ani?:)

Vezi-ti de treba mai bine :right:

Guest Adenauer
Posted

Cine a spus ca o solutie simpla nu e si cea mai buna? :)

Codul scris mai sus este cam ... incomplet.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...