BRAINCORE Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Daca din rena la golden archer primim Transformation Ring Monsters de ce nu schimbati unpic ringurile sa fie mai amuzante... eu stiu si sa ne ofere mai multe ringuri diferite! nu doar budge dragon ring!Spre exemplu sa fie cu goldens monsters! :-j sau orice alt monstru rar... eu stiu vreo'n boss!
koka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 cu goldeni in nici un caz pt ca s-ar crea confuzii intre goldeni si jucatori,iar cand acuzi pe cineva de " ks la golden " adminul nu ar avea de unde sa stie daca a fost golden sau cineva deghizat in golden,am inteles unde bate sugestia ta...cred ca daca s-ar putea schimba mobii ar fi mai distractiv si/sau mai real,aici ma refer la o schimbare in creaturi din lumea reala,ca un exemplu: in loc de bibanii aia mari in atlans ar merge niste rechini :) asta daca s-ar putea schimba.
BRAINCORE Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 cu goldeni in nici un caz pt ca s-ar crea confuzii intre goldeni si jucatori,iar cand acuzi pe cineva de " ks la golden " adminul nu ar avea de unde sa stie daca a fost golden sau cineva deghizat in golden,am inteles unde bate sugestia ta...cred ca daca s-ar putea schimba mobii ar fi mai distractiv si/sau mai real,aici ma refer la o schimbare in creaturi din lumea reala,ca un exemplu: in loc de bibanii aia mari in atlans ar merge niste rechini :) asta daca s-ar putea schimba.wtf?..bai frate voi suntetzi persecutatzi fizic , moral si psihic!..... eu vorbeam despre ceva frumos...adica sa se adauge ceva nou la server.... sa fie mai interesant..... iar thu o dai in FILME SF cu KS-uri la golden si alte prostii! Cum sa faci confuzie ma? Intr-un golden nu trebe sa apesi CTRL sa ataci! intr-un player trebuie! soo ....Ce KS la golden? esti dus cu capu? cum sa faci KS-la un player care are un ring?teoria ta e de toata cacaoa! si no inteleg! aberezi aiurea!Dormi cu tastatura subperna!?Si ai cosmaruri ?In concluzie mai "mitica" ai vorbit si tu ca sa te afli in treaba!
Dumnezeu Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ar fi frumos sa puna ceva mai frumos la ringu de transformare
BRAINCORE Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ar fi frumos sa puna ceva mai frumos la ringu de transformareProbabil aceasta Sugestie va fii respinsa destul de repede... deoarece este de modificat in gameserverIar majoritatea playerilor in loc sa vina cu o sugestie referitoare la un Transformation Ring Monsters zicandusi parerea despre ce monstru ar putea sa fie alocat unui respectiv ring....sar repede si zic #CONTRAspre exemplu la: Budge Dragon Transformation Ring = Red Dragon Monster :cool2:
nailuii Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 a mai fost o sugestie pe tema asta si parca s-a spus ca Archerul nu poate sa dea decat un singur tip de item.
Lanaya Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 cel mai bine sa ne transformam in Mosh Craciun sau super-eroi
3XTR3M Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Eu as sugera sa dea chaos jwl pe rena. Sunt putine hartile unde pica chaos cat de cat rezonabil.Chestia cu ringurile de transformare pare funny dar din cate stiu si eu, archerul respectiv nu poate da decat un singur item, nu stiu daca i se poate implementa o functie gen "random choice", asta numai vdragosh o poate spune.PRO sugestie in principiu.
BRAINCORE Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 a mai fost o sugestie pe tema asta si parca s-a spus ca Archerul nu poate sa dea decat un singur tip de item.bun dar nu e vorba de archer evorba de ring-uri in general!
koka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 wtf?..bai frate voi suntetzi persecutatzi fizic , moral si psihic!..... eu vorbeam despre ceva frumos...adica sa se adauge ceva nou la server.... sa fie mai interesant..... iar thu o dai in FILME SF cu KS-uri la golden si alte prostii! Cum sa faci confuzie ma? Intr-un golden nu trebe sa apesi CTRL sa ataci! intr-un player trebuie! soo ....Ce KS la golden? esti dus cu capu? cum sa faci KS-la un player care are un ring?teoria ta e de toata cacaoa! si no inteleg! aberezi aiurea!Dormi cu tastatura subperna!?Si ai cosmaruri ?In concluzie mai "mitica" ai vorbit si tu ca sa te afli in treaba!nu trebuie sa te ambalezi si sa te dai in spectacole cu tot felul de insulte daca nu sti sa citesti si nu legi doua fraze,ai sugerat sa schimbe inele de transformare in goldeni daca se poate,daca cunosti regula de " ks la golden " cu siguranta sti ca iti trebuie o poza singur cu goldenul,dar daca e altul deghizat in golden in poza aceea? daca nu ai cursorul pe goldenul/jucatorul deghizat adminul care rezolva plangerea nu are cum sa stie daca era golden sau jucator pentru ca arata la fel conform sugestiei tale.
BRAINCORE Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 nu trebuie sa te ambalezi si sa te dai in spectacole cu tot felul de insulte daca nu sti sa citesti si nu legi doua fraze,ai sugerat sa schimbe inele de transformare in goldeni daca se poate,daca cunosti regula de " ks la golden " cu siguranta sti ca iti trebuie o poza singur cu goldenul,dar daca e altul deghizat in golden in poza aceea? daca nu ai cursorul pe goldenul/jucatorul deghizat adminul care rezolva plangerea nu are cum sa stie daca era golden sau jucator pentru ca arata la fel conform sugestiei tale.ba baiatule esti dus!Ca sa ataci un Golden Monster trebuie doar sa pui cursorul pe el si sa il lovesti!ca sa ataci un Player deghizat...trebuie sa apesi ctrl si sa il lovesti..in cazul in care faci asta o sa apara self difence bla bla sus....SI ce treaba are regula de ks la golden?....orice prost care vine si pune cursorul pe un player deghizat vede ca e un player? soo ce vrei sa insinuezi? ca lumea o sa foloseasca acele ringuri sa vaneze playeri?esti dus cu capu ...te uiti prea mult la filme SF!........Teoria ta e de toata cacaoa! :crazy:
koka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 esti crispat? eu iti vorbesc frumos si tu mi te adresezi urat,ia vezi in poza http://img17.imageshack.us/i/screen071117180001.jpg/ daca ai cum sa iti dai seama daca e golden sau jucator deghizat! ca sa nu mai vorbesc despre cazurile in care suntem acuzati de aducerea goldenilor pe spot,mai frumos de atat nu am cum sa iti explic,daca s-ar aplica sugestia ta cu deghizare in golden atunci ar putea profita toti de toate regulile referitoare la goldeni,daca nici acuma nu ai inteles atunci abtinete sa imi dai reply in stil de zeflemist ca nu cred ca inpresionezi pe nimeni cu tentativa asta de persiflant ce incerci sa fi.
BRAINCORE Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 esti crispat? eu iti vorbesc frumos si tu mi te adresezi urat,ia vezi in poza http://img17.imageshack.us/i/screen071117180001.jpg/ daca ai cum sa iti dai seama daca e golden sau jucator deghizat! ca sa nu mai vorbesc despre cazurile in care suntem acuzati de aducerea goldenilor pe spot,mai frumos de atat nu am cum sa iti explic,daca s-ar aplica sugestia ta cu deghizare in golden atunci ar putea profita toti de toate regulile referitoare la goldeni,daca nici acuma nu ai inteles atunci abtinete sa imi dai reply in stil de zeflemist ca nu cred ca inpresionezi pe nimeni cu tentativa asta de persiflant ce incerci sa fi.ba da chiar nu ma intereseaza ma parerea ta!daca cineva iti aduce un golden pe spot presupun ca o sa faci poza cu respectivul venind!..... dupa care o sa faci poza in town.....daca cineva incerca sa insceneze toata aceastra treaba este foarte usor sa il prinzi.....pentru ca cel ce moare din lovitura unui golden isi pierde din linia de experienta iar cel ce insceneaza....nu pierde nici 1 cm din bara de exp.... cred ca am preamulta experienta in chestii de genul asta! iar admini de pe server cred ca stiu si ei treburile astea!si iar iti demonstrez ca tot ce zici thu sunt episoade din filme cu, continut SF! :tiphat: altceva?
nailuii Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 bun dar nu e vorba de archer evorba de ring-uri in general!Cu alte cuvinte sugestia ta ar fi sa se introduca inele care sa te transforme in noi chestii - exemplul tau (mai putin inspirat) fiind ring care sa te faca sa arati ca goldenu.Hmmm... suna interesant - mi-ar place unu care sa ma faca sa arat ca si zburatorul din Icarus de la sfarsit =)Sigur sunt pro, de ce nu... dar daca ar fi sa dau o prioritate acestei sugestii aceasta ar fi MEDIUM-LOW.
Sirius Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 pro sunt la orice afara de budge dragon :) chaos sau eventual daca nu e prea multa munca, sa se schimbe inelul la o perioada fixa. Ar fi cel putin interesant:)
BRAINCORE Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 multumesc tuturor celor ce sustin sugestia mea! :beer:
dan!el Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Sau sa se scada putin drop rate-ul la rena si archer-ul s-o schimbe cu un bok, asta ar fi un mic ajutor pentru toata lumea
lulu Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Sau sa se scada putin drop rate-ul la rena si archer-ul s-o schimbe cu un bok, asta ar fi un mic ajutor pentru toata lumeaO idee interesanta ... si din BOK sa cada zen :D
SadiBK Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Daca din rena la golden archer primim Transformation Ring Monsters de ce nu schimbati unpic ringurile sa fie mai amuzante... eu stiu si sa ne ofere mai multe ringuri diferite! nu doar budge dragon ring!Spre exemplu sa fie cu goldens monsters! :-j sau orice alt monstru rar... eu stiu vreo'n boss!Eu zic sa dea ingerashi :crazy:
lulu Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Eu zic sa dea ingerashi :crazy:poi si cu ingerasii ce faci ..? :P
alcholic Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 O idee interesanta ... si din BOK sa cada zen :Deu propun sa ii pice setu ... :whistle:@contra