Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VirusiK

Despre regula Scammeri

Recommended Posts

Posted

Prietene...in acest joc incerci sa socializezi nu sa ai impresia ca esti o victima sigura. Dupa ce muncesti atat timp sa-ti faci un set frumos si dupa care sa-ti iei o teapa de zile mari , nu cred ca ti-ar conveni.

Daca ai chef de "giumbuslucuri" n-ai decat. Regula este foarte bine gandita. La al 2-lea avertisment direct cont blocat. Eu le-as da de prima oara cont blocat !

cand iei o teapa mare nu iti convine, dar cand dai o teapa mare se schimba situatia :D

este adevarat ca si in realitate sunt numeroase persoane care dau tepe, dar in general daca sunt prinse de politie platesc scump (majoritatea tepelor au ca baza ilegalitati). la fel si in joc dai teapa si esti in riscul de a lua ss.

Posted

nu cred ca, daca tear scamui careva ai zice uff ce bine sa fie sanatos... pe mine mo scamuit nu de mult .. si daca e asa cum zice sa nu avem incredere in playeri cum mai face tradurile? si daca su sar pedepsi.. dai o armura Gdlk/ref lk/dsr valoreaza mai mult decat un inventar de jwl adk 32.. ce faci ii dai numa jumate de armura?valoreaza vreo 60 ala itzi da 32 si o plecat si asa la orice trade chiar tziar

?? conveni nu cred...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...