Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VirusiK

Despre regula Scammeri

Recommended Posts

Posted

6. Scammeri

- Primul avertisment: suspend minim 35 zile.

- Al doilea avertisment: contul blocat.

Suspendul se acorda pe cel mai mare caracter de pe cont.

De ce ar trebui aplicata aceasta regula ? ... Fiecare jucator/player ar trebui sa aiba grija de iteme . Este vina lui pentru ca are incredere in ppl .....

Posted

sunt de acord cu virusik.

scam-ul nu trebuie pedepsit, face parte din universul jocului. e problema ta daca nu ai grija de iteme.

bravo celui care iti trage teapa.

teparii trebuie sa fie pedepsiti drastic

si de ce ma rog :))

Posted

teparii trebuie sa fie pedepsiti drastic

Pe de o parte DA ... Pe de o parte Nu

Dupa cum am zis ..... Fiecare trebuie sa aiba grija de ITEME/CONT ........

Nici mie ( personal ) nu imi convine sa fiu "scamat" si daca as fi nu m-as implica pe forum/plangeri deoarece dureaza prea mult si prea multe batai de cap . Cel care a facut scam ... Bravo lui , el sa fie sanatos

Posted

Prietene...in acest joc incerci sa socializezi nu sa ai impresia ca esti o victima sigura. Dupa ce muncesti atat timp sa-ti faci un set frumos si dupa care sa-ti iei o teapa de zile mari , nu cred ca ti-ar conveni.

Daca ai chef de "giumbuslucuri" n-ai decat. Regula este foarte bine gandita. La al 2-lea avertisment direct cont blocat. Eu le-as da de prima oara cont blocat !

Posted

scam-ul nu trebuie pedepsit, face parte din universul jocului. e problema ta daca nu ai grija de iteme.

si de ce ma rog :))

si de ce sa furi bunul atuia ma rog?

o comunitate trebe sa aiba niste reguli fundamentale care trebe respectate pentru ca acea comunitate sa fie una deosebita unita si de lunga durata.

daca nu stiti legile tari cititi cele 10 porunci ;)

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.

2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.

3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.

4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.

5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.

6. Sa nu ucizi.

7. Sa nu fii desfranat.

8. Sa nu furi. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<o vezi

9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.

10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.<<<<<<<<<o vezi

:crazy:

Posted

Dumnezeu tu ori vrei sa urmezi modelul Becali ori ai probleme grave.

Ce sa spun de Scam?,da trebuie pedepsit ,d c?

De exemplu vand Dp pants lk dd dsr pe jwl ,sa zicem 300 jwl,cum lehap nu merge ,intr-un singur trade pot fi date doar 64 jw.Sa zicem ca cel cu itemul ii spune ca ii da pants dupa ce ii da jumate din jwl-uri adik 150,daca cumparatorul nu ii mai da nimic dupa?,sau poate se inteleg altfel itemul la sf,poate vanzatorul nu ii mai da itemul.

Intradevar in cazul in care unele persoane sunt prea naive nu ar fi trebuit sa se aplice regula,esti prost frate stai acasa,nu pe un server de mu.

Adica ceva in genul:Auzi X_MG eu sunt Y_MG am luat suspend pe contul Z_MG si joc pe acesta,ma imprumuti 2 zile cu setul tau?,DA dar mi-l dai!,ok,am sa ti-l dau.Asta se numeste naivitate daca nu isi mai primeste setul inapoi.

In RL l-am ars pe unul de 80 mil in cateva luni,ce sa-mi faca?,pana la urma e regula aia nescrisa,in fiecare zi se naste un prost,tot ce trebuie sa faci e sa-l gasesti,asa si aici!.

Prost e ala care accepta,nu cel care incearca.

Posted

Dumnezeu tu ori vrei sa urmezi modelul Becali ori ai probleme grave.

Ce sa spun de Scam?,da trebuie pedepsit ,d c?

De exemplu vand Dp pants lk dd dsr pe jwl ,sa zicem 300 jwl,cum lehap nu merge ,intr-un singur trade pot fi date doar 64 jw.Sa zicem ca cel cu itemul ii spune ca ii da pants dupa ce ii da jumate din jwl-uri adik 150,daca cumparatorul nu ii mai da nimic dupa?,sau poate se inteleg altfel itemul la sf,poate vanzatorul nu ii mai da itemul.

Intradevar in cazul in care unele persoane sunt prea naive nu ar fi trebuit sa se aplice regula,esti prost frate stai acasa,nu pe un server de mu.

Adica ceva in genul:Auzi X_MG eu sunt Y_MG am luat suspend pe contul Z_MG si joc pe acesta,ma imprumuti 2 zile cu setul tau?,DA dar mi-l dai!,ok,am sa ti-l dau.Asta se numeste naivitate daca nu isi mai primeste setul inapoi.

In RL l-am ars pe unul de 80 mil in cateva luni,ce sa-mi faca?,pana la urma e regula aia nescrisa,in fiecare zi se naste un prost,tot ce trebuie sa faci e sa-l gasesti,asa si aici!.

Prost e ala care accepta,nu cel care incearca.

La problema cu Trade ai foarte mare dreptate .. aici trebuie Aplicata

La problema cu Imprumutul ....... nu trebuie aplicata ( la ceea ce ma refeream eu ) ... la "Plangeri" am vazut foarte multe plangeri de scamm de genul , am imprumutat , nu mi-a dat inapoi , va rog banatil

Posted

De ce ar trebui aplicata aceasta regula ? ... Fiecare jucator/player ar trebui sa aiba grija de iteme . Este vina lui pentru ca are incredere in ppl .....

Virusik ai un item bun de vanzare si ceri 300 bless, cum faci trade daca s-ar anula regulamentul impotriva scameri?

Posted

Virusik ai un item bun de vanzare si ceri 300 bless, cum faci trade daca s-ar anula regulamentul impotriva scameri?

Fac pe responsabilitatea mea ... si trade nu fac cu oricine

Posted

Deci tu esti o persoana cu care nu se poate face un trade!!!

Eu as da ss99 direct la prima abatere pt scam, sa inveti minte........respecta si vei fi respectat

app.Pe cine vrei sa pacalesti?

Posted

Fac pe responsabilitatea mea ... si trade nu fac cu oricine

Posted

Edit : srry dbl post .. lag net

Posted

si de ce sa furi bunul atuia ma rog?

o comunitate trebe sa aiba niste reguli fundamentale care trebe respectate pentru ca acea comunitate sa fie una deosebita unita si de lunga durata.

daca nu stiti legile tari cititi cele 10 porunci ;)

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.

2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.

3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.

4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.

5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.

6. Sa nu ucizi.

7. Sa nu fii desfranat.

8. Sa nu furi. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<o vezi

9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.

10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.<<<<<<<<<o vezi

:crazy:

Slava tie :hail:

Posted

propunerea ta virusik nu e buna

nimeni ar mai face traduri (1 la mana) si s-a crea o nervositate in joc aiurea

TU CEEA CE ZICI ESTE:

Daca mergi pe strada si eu iti fur telefonul... tu nu mai poti sa te duci la politie.

kidsss :banghead:

Posted

se vede ca esti fan naruto si te uiti la desene cu pokemon! Parca acuma ai iesit din pestera...evolueaza si tu traiesti intr`o comunitate ! Sunt anumite reguli ce trebuie respectate !

Parerea mea este ca acest topic este inutil si pedeapsa nu ar trebui micsorata ci ar trebui marita pentru NESIMTITI care se ocupa cu prostii din astea!

Guest LowGmaN666
Posted

@ CONTRA <_<

Astfel de persoane ar merita direct cont blocat si filtru ip :angry1:

Posted

e furt, furtul se pedepseste punct.

Argumentele de genul: "dar e bunuri care nu exista in realitate" nu isi au rostul, nici MP3urile, filmele sau jocurile pentru PC nu exista in realitate si de aia tot se iau amenzi pentru copii neautorizate - ca nu se intampla asta in romania e alta poveste...

CONTRA

Posted

Aici te cam autodenunti ca tepar. Bine ca stim sa ne ferim de tine :)

Atunci ma bucur ca nu folosesc autobufferul produs de tine ca cine stie pe unde ajungea contul meu ;).

Idem ca si lui Virusik, ne vom feri de trade cu tine daca tu ii lauzi pe tepari.

ON topic: CONTRA, ba chiar sa se mareasca suspendul. V-as da ban IP de nu v-ati vedea in cazurile de acest gen, sa va vad apoi cum plangeti pe la Banati sau faceti topicuri stupide la Diverse sau la Informatii ca sa aflati proxyservere de pe care sa mearga bine linkmania MU SERVER.

Posted

contra!! pentru ca astfel nu ar mai fi nici o siguranta la trade.

si in legatura cu filtru mai nasol ca pot lua filtru toti din aceeasi clasa de ip... cel mai bine cont blocat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...