Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MadBeast

cont

Recommended Posts

Guest MadBeast
Posted

Buna si eu as dori sa ma joc pe mulinkmania am mai jucat cu multa vreme inainte inca pe ver veche inca din 2004 am inceput sa joc un an si ceva dupa care mam lasat iar in 2006 si 2007 am jucat dar am avut ceva probleme si pana acuma nu am putut juca dar tare as dori mai ales ca ii ver noua. dar am incercat sa fac cont dar nu mia venit emailu de confirmare dar no venit deja de o sap mam inregistrat si de intru in joc scrie cont invalid. Respect tot stafului MuLinkmania

Posted

first...nu era nevoie sa faci topicul....:-?? intrii pe linkmania.ro dai la bannerul cu MU download faci cont si gata... 2. ai gresit si sectziunea...ai postat la plangeri :)) 3. bun venit :-??

Posted

daca ai mail pe yahoo poti sa astepti mult si bine..... :error:

urmeaza instructiunile si fatzi un mail pe gmail ,confirmarea vine aproape instant.... :cool2:

bft cu jocul :tiphat:

Posted

first...nu era nevoie sa faci topicul....:-?? intrii pe linkmania.ro dai la bannerul cu MU download faci cont si gata... 2. ai gresit si sectziunea...ai postat la plangeri :)) 3. bun venit :-??

Dar ce tare l-ai luat :))

@ restul: eu folosesc yahoo si ajunge instant. Cei drept, nu am id si adresa de mail cum au majoritatea la domeniu .com ( America) ci la .co.uk ( UK & Ireland) care e si cel mai sigur si cel mai rapid server de yahoo existent :D .

B)

Posted

daca ai mail pe yahoo poti sa astepti mult si bine..... :error:

urmeaza instructiunile si fatzi un mail pe gmail ,confirmarea vine aproape instant.... :cool2:

bft cu jocul :tiphat:

Eu vineri am facut 6 conturi folosind adrese de ymail si au venit in maxim 2 minute (doar 1 din ele la Spam), nu inteleg de ce tocmai voi aveti probleme... :D

@ot: Daca tot nu ai rezolvat, da-mi pm cu o adresa de e-mail, cont, pass, intrebare, raspuns si-ti creez eu cont (dupa iti schimbi parola).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...