Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Am observat ca sunt unii playeri care doresc sa vada cele 3 poze pentru contorul care l-au primit. daca o fac la banati primesc suspend pentru acuzatii nefondate la adresa GM.

Propun sa se faca un topic pinned la banati in care sa posteze doar GM-ii si playerii care doresc sa vada aceste poze de ContorAFK INTEGRAL. Cine posteaza si nu este implicat sa primeasca un suspend gras pe forum.

Cererea de punere a pozelor sa fie facuta doar intr-un anumit fel, ex:

Am luat contor pe data de 12-12-2010, ora 00:00

As dori sa vad printul 1,2 sau 3. Mc.

daca se face plangerea altfel decat in modelul postat de moderatori, sa se acorde suspendul pentru acuzatii nefondate.

Cine are o plangere la adresa unui GM sa isi faca topic separat, si daca se dovedeste ca acuzatiile lui sunt nefondate, sa primeasca ce merita. Mi se pare aiurea ca pentru o intrebare pusa mai mult sau mai putin corect (privita din puncte de vedere diferite) sa se ia 30 de zile suspend.

Posted

sunt pro cu sugestia,dar eu tot nu inteleg cum se numeste o acuzatie cand faci o cerere si spui ce crezi,din cate stiu eu toti suntem liberi sa credem ce vrem,daca eu am o parere negativa despre un moderator si scriu " cred ca x modereaza slab " am facut o acuzatie? mi-am spus doar parerea mea care nu mi-o poate schimba nimeni.

Posted

OFF: boom daca o sa-se introduca regula asta cati dintre mods o sa o respecte ? din 3 o sa o aplice doar 2 si celalt da ss-uri cum vrea el.....

Ex: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=298318

@ON: PRO sugestie.

Ce'ar fi sa respectati regulamentul si sa nu mai stati afk ca sa nu mai fie nevoie de contor, de poze si de topicuri noi cu explicatii? Ce ziceti de treaba asta? :banghead:

Contra... un astfel de topic e bun numai pentru paranoicii care se cred persecutati de admini si care au impresia ca sunt vanati... ca adminii nu au altceva mai bun de facut decat sa va vaneze pe voi... #-o Daca ai luat contor, l-ai luat ca erai afk nu ca asa a avut respectivu chef!

Guest LowGmaN666
Posted

Ce'ar fi sa respectati regulamentul si sa nu mai stati afk ca sa nu mai fie nevoie de contor, de poze si de topicuri noi cu explicatii? Ce ziceti de treaba asta? :banghead:

Contra... un astfel de topic e bun numai pentru paranoicii care se cred persecutati de admini si care au impresia ca sunt vanati... ca adminii nu au altceva mai bun de facut decat sa va vaneze pe voi... #-o Daca ai luat contor, l-ai luat ca erai afk nu ca asa a avut respectivu chef!

amice u ai citit tot macar din linkul ala ? pe langa alea 3 zile o luat 30 de zile extra de unde #-o fii mai atent data viitoare si nu da reply sa te afli in seama sau pentru 1 post.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=298234

Posted

amice u ai citit tot macar din linkul ala ? pe langa alea 3 zile o luat 30 de zile extra de unde #-o fii mai atent data viitoare si nu da reply sa te afli in seama sau pentru 1 post.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=298234

Later Edit: Facem spam aiurea. Citeste primul post din nou ca sa intelegi despre ce e vorba... Daca tot mai ai ceva de comentat, da-mi PM ;)

Parerea mea ramane in postul de mai sus. Stafful Link nu vaneaza si nu da ss aiurea pt afk. Daca ati luat ss pt asa ceva, l-ati luat pt ca meritati. Nu vad necesitatea explicatiilor din partea lor. Vad doar INCA un topic de scandal care se lasa cu multe acuzatii prostesti la adresa staffului Link si cel mai probabil cu alte ss pe forum si pe joc...

Guest LowGmaN666
Posted

"Amice", subiectul acestui topic este cel despre care am vorbit eu, si nu de cazul singular din acel link. ;)

Daca ati respecta regulamentul, nu ar fi cazul sa se inventeze reguli peste reguli ca sa se dea explicatii inutile. #-o

vad nu ai habar despre ce vorbesti.

1. a cerut sa ii arate poza 3 adik minutu 3 pentru ca cand sa uitat la contor afk avea 2 ce regula a incalcat in asta ? ca a cerut sa i-se arate poza in min 3 si sa ia 30 zile +3 pentru contor.

2. PRO Again.

Posted

CONTRA SUGESTIEI

Daca tot e regula ce trebuie respectata, nu ai de ce sa lasi afk :), iar daca ai facut-o, asuma-ti acest lucru si nu mai cometezi cand vezi ca ai luat suspend pentru contor afk.

Sau nu lasi afk unde e interzis acest lucru.

As sugera chiar marirea suspendului la urmatoarele contoare cand esti prins afk.

Exemplu : 2 contoare = 2 zile ; inca 2 contoare = 4 zile ; inca 2 = 8 zile s.a.m.d.

Eu unul nu ma dezlipesc de calculator mai departe toaleta sau bucatarie 2 minute daca sunt intr-o zona unde afk-ul este interzis. Stau 3-4 ore sau cat rezist, apoi ori las afk in alta parte unde este voie, ori inchid naiba calculatorul si gata distractia :)

Posted

Gata, imi cer scuze ca am cerut poza aceea...nu mai cer niciodata ceva...nu de alta , dar numai sa nu iau plus 30 zile...si va recomand si voua sa NU mai cereti ceva, la urma urmei trebuie doar sa jucati.

Ma bucur ca unii dintre voi nu se indeparteaza mai mult de 2 min (!!!!) de langa pc in timpul jocului, dar mai suna la usa - nu stii cine este - mai tipa copilu - mai vrea ceva sotia - .....sa-l vad pe ala care stie cat timp v-a dura cat sta la baie sau altele. NU ESTE O SCUZA DE AFK!! Dara daca o intrebare sau dorinta de a vedea ceva lipsa duce la alta problema care o supraincarca pe prima , atunci pot renunta linistit la ea si la respectiv cele 30 zile.

Problema in sine vad ca a creat un precedent la care boom a incercat sa faca o sugestie. Eu nu pot fi nici pro sau contra, am trait-o pe propia piele.Exista multi nevinovati pusi pe scaunul electric - este o aluzie care vrea sa spuna ca si ""tie"" ti se poate intampla - orice. Asa e viata : imprevizibila!!!

Dar hai sa lasam topicul sa curga in liniste , ca omul sa vada ce si cum....

Posted

1 incercati sa va argumentati posturile..cele cu pro.sau nu sunt de acord..nu vor fi luate in considerare.

PS au mai fost n topice de discutii intre jucatori si admini care au degenerat din cauza acuzatiilor si atitudinii unora dintre voi..toate sfarsind prin a fi inchise si uitate :) asta cu ce ar fi diferit?

Posted

sincer ca player is pro sugestie (moderatorul trebuie sa prezinte dovezile din moment ce i`a dat d/c... din moment ce si voi ne cereti la preluare sa punem poze si alte cele ....si noi dorim sa vedem daca va faceti treaba sau pur si simplu ne intrabati rapid de 3 ori faceti un print si pac pac ...contor ) :tiphat:

da ca si moderator ... tin cu ei ...is contra sugestie deoarece nu au nici ei chef sa stocheze pe hhd atatea poze ... :tiphat:

Posted

eu sincer as fi contra desi tocmai mi-am luat contor...

de ce? prea multa munca pentru niste gm deja suprasolicitati de numarul de plangeri/intrebari/cereri

oamenii care fac acest lucru nu il fac fiind platiti :) daca fiecare gm ar trebu sa argumenteze fiecare contor cu 3 poze inseamna ca sta mai mult timp dupa razie sa faca upload la poze decat efectiv sa faca razie.. si azi au fost 3 razii deja... :)

Have a beer on me :beer:

Posted

Eu stiam ca pozele sunt postate la MU section si sunt verificate,apoi se editeaza pagine cu Contor AFK,deci se subantelege ca pozele exista si sunt relevante :)

Pun pariu ca oricare primeste Contor,posteaza la Banati ca vrea pozele.

Deci sugestia are scopul doar de a ingreuna munca Gm-rilor.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...