Jump to content
Komisaru

50 de milioane de negri africani vor fi invitaţi să muncească în UE!

Recommended Posts

Posted

vin ciorile astea prin europa si cer drepturi, cer bani, cer azil, etc...ptiuu!! mi-e scarba cand ii vad... in SUA deja au mai multe beneficii decat albii si tot se vaita...sunt niste lichele .Acum au ajuns presedinti chiar...ce sa facem, marea gresala a omului alb, o sa tragem de aici inainte si pentru ei mai mult decat se prefaceau ei ca munceau pe plantatii

Posted

vin ciorile astea prin europa si cer drepturi, cer bani, cer azil, etc...ptiuu!! mi-e scarba cand ii vad... in SUA deja au mai multe beneficii decat albii si tot se vaita...sunt niste lichele .Acum au ajuns presedinti chiar...ce sa facem, marea gresala a omului alb, o sa tragem de aici inainte si pentru ei mai mult decat se prefaceau ei ca munceau pe plantatii

asta e rasism pe fata, sincer mi-as fi dorit sa fiu negru, adica cred ca mi-as fi dorit sa fiu orice altceva decat roman, daca ai studia putina istorie a omeniri ai vedea ca tot din negrii te tragi si tu (daca nu cumva esti adeptul ca ai fost creat din pamant... atunci ai gasit rezolvarea mai usor) deci te faci singur "cioara" pai atunci te poti numi cioara alba :)), "au ajuns presedinti chiar" adica crezi ca Obama e un incompetent doar pt e negru?

parca vad ce ai pe perete deasupra monitorului -> Heil Hitler! +svastica si toti generalii SS

respect negri! sunt tot oameni.

Posted

asta e rasism pe fata, sincer mi-as fi dorit sa fiu negru, adica cred ca mi-as fi dorit sa fiu orice altceva decat roman, daca ai studia putina istorie a omeniri ai vedea ca tot din negrii te tragi si tu (daca nu cumva esti adeptul ca ai fost creat din pamant... atunci ai gasit rezolvarea mai usor) deci te faci singur "cioara" pai atunci te poti numi cioara alba :)), "au ajuns presedinti chiar" adica crezi ca Obama e un incompetent doar pt e negru?

parca vad ce ai pe perete deasupra monitorului -> Heil Hitler! +svastica si toti generalii SS

respect negri! sunt tot oameni.

Ma pisam pe mine de ras cand ii auzeam pe crestini cum povstesc ei despre adam si eva :)) Dar cand am citit ce ai scris tu m-am kkt pe mine :))

Posted

Traim intro lume libera si democrata,cred ca fiecare om are dreptul de a decide unde vrea sa traiasca indiferent de rasa,sex sau religie.

Cu parere de rau citesc din topicurile voastre rasiste si noi romani suntem o tara migratoare si nici la noi nu ne convine cand suntem descriminati.

America cu alegerea unui presedinte de culoare au dat dovada de o adevarata democratie, de unde numai de invatat avem

Posted

Ce treaba avem noi cu negrii? suntem indo-europeni.

@cei care strigati rasism, democratie etc. nu cred ca aveti mai mult de 14 ani. Nu aveti habar de statutul pe care il au afro-americanii in SUA, de exemplu, sau de faptul ca pe putin jumatate dintre ei nu au evoluat de la stadiul de aborigeni dpdv al comportamentului. Rasismul vine din partea lor si e protejat de lege, dar asta nu afli uitandu-te la mtv toata ziua.

Posted

Ce treaba avem noi cu negrii? suntem indo-europeni.

@cei care strigati rasism, democratie etc. nu cred ca aveti mai mult de 14 ani. Nu aveti habar de statutul pe care il au afro-americanii in SUA, de exemplu, sau de faptul ca pe putin jumatate dintre ei nu au evoluat de la stadiul de aborigeni dpdv al comportamentului. Rasismul vine din partea lor si e protejat de lege, dar asta nu afli uitandu-te la mtv toata ziua.

mda, ai dereptate cu 14 ani si mtv, pai de unde sa sti tu de unde se trage omul?... nu cred ca exista pe mtv documentare de genul.. a poate nu stiai (documenteazate inainte sa acuzi) ca nu Europa a fost locul de aparitie al oamenilor.... (iar incerc degeaba sa explic la uni profesori.. da, mtv acolo nu se da nimic de genul, era sa uit).

logic ca o mare parte dintre negri sun asa cum sunt, o parte impinsi de saracie, alta asa a crescut, dar uiti ca romanii au o imagine de vis afara, de unde sa sti tu asta la <14 ani, ca nu ai plecat sa sti cum e cand te prezinti ca roman, nu sti multe, e usor sa vorbesti pana nu te lovesti de aceste probleme.

de exemplu, ca sa nu ma iau de tigani (desi as deschide macar cateva zile portile la Auschwitz) pt in general ei ne-au facut imagine de acum de afara, in Anglia romanii detin mafia ATM-urilor de ceva ani, nu sunt prosti, sunt chiar foarte inteligenti pt nu pot sa-i prinda doar ca sunt exceptionali la furat, nu la muncit.

avem o mentalitate pe care nu o poate schimba nimic, ne ingropam in propria mizerie-> Romania!

nu mai vreau sa dau replay-uri la oricine e impotriva mea, inainte sa acuzi gandeste macar un pic.

Posted

cred k e basm totusi - 50 milioane...adica de 2 ori populatia romaniei??? adica acolo s-ar goli o tara sa aduca pe bananieri in europa...hai sa fim seriosi, e o aiureala

:-j

• Create New...