Jump to content
Komisaru

50 de milioane de negri africani vor fi invitaţi să muncească în UE!

Recommended Posts

Posted

mai bine puneti mana pe o carte si invatati pentru a va gasi un loc de munca la care negrii care vin din Africa nici macar nu ar putea visa decat sa va certati aici pentru locuri de munca de genul "umplutor de rezervoare la lukoil"

Posted

@turbo imi cer scuze daca te simti jignit prin ceea ce am spus, nu am tinut sa te jignesc in vreun fel, ci pur si simplu asa vorbesc eu de obicei. Intr-adevar oamenii au pareri contradictorii, astfel nu s-ar naste dispute. Totusi in anumite situatii trebuie sa fii trecut putin prin viata sa iti dai seama cum e cu adevarat. Doar atat am de zis.. Eu iti zic de la inceput: sunt oameni care au stat in birou 20 de ani, si oameni care au stat la stana 20 de ani, si totusi uneori o sa poti vorbi mai multe cu cel care a stat la stana, si chiar ai sa ramai uimit cate lucruri stie.. Nu lua mot-a-mot ceea ce am zis. Nu e bine sa judeci oamenii doar dupa infatisare/ prima impresie, o sa vezi ca deseori ai multe de pierdut. De ce? Unii oameni se ascund, incearca sa fie ceea ce nu sunt, ai sa ramai dezamagit cand ai sa vezi ce fel sunt ei cu adevarat, altii sunt chipurile "nesimtiti". O sa vezi si asta cand ai sa mai cresti :)

Cat despre negri, da unii or sa vina cu intentii mai putin pasnice, insa majoritatea or sa vina la munca aici, implicit o sa fie motivati, spre deosebire de romanul nostru "lenes" care traieste aceeasi viata de cand se stie, si caruia normal ii lipseste motivatia. Ceea ce vreau eu sa subliniez este ca acei oameni care vor veni vor incerca sa-si creeze o viata aici, adica aia chiar vor munci. Asta in stadiu de incipit. Nu imi pasa ce se va intampla peste 20-30-50 de ani.. (probabil ceva similar cu "chinise people in usa", vietnamezi defapt)

De ce nu este bine acum acolo, de ce trebuie sa vina in Europa?

Gandeste-te ca in tarile alea multi inca stau prin copaci si vaneaza cu arcuri. Chiar crezi ca isi fabrica armele singuri, cu tehnologie proprie? Think twice, si ai sa intelegi unde bat.. Si apoi, romanii de ce au plecat in Italia? Pentru un trai mai bun. Same there..

De ce ocoleste toata lumea cartierele de negrii?

De ce ocoleste toata lumea cartierele de tigani? De ce negrii ocolesc cartierele de albi? Pentru ca ceea ce rasismul a distrus acum foarte mult timp, nu va fi reparat prea curand. Tine cont ca suntem inca pe la inceput. Eram la un concert in aer liber cu niste prieteni si vine deodata un pui de tigan care dansa si se zbenguia si el pe acolo. Era copil, avea maxim 3-4ani, iar unul din prietenii mei i-a dat o palma dupa ceafa. Nu stiu de ce, poate doar sa demonstreze cat de retard poate fi. Crezi ca acel copil va avea o simpatie surprinzatoare pentru romani? Crezi ca indivizii aia care s-au lovit de asemenea situatii in copilarie nu or sa aiba nicio repulsie pentru "rasa superioara"? Chiar crezi ca rasismul este o solutie? Mai gandeste-te! :)

De ce negrii vor sa se combine cu albii?

De unde stii asta? Din filme?

De ce cei mai multi someri sunt negrii, musulmani, tigani?

Din cauza rasismului, pentru ca sunt respinsi, pentru ca lor nu li se da o sansa egala cu a albilor. (vorbesc de tigani, neavand cunostinte in problemele musulmanilor si negrilor)

@komisaru .. cati ani ai? esti vreun maciolau superficial or wtf?

de unde stii tu ca newton era evreu? pentru ca il chema isaac?

http://www.madsci.org/posts/archives/1998-...81680.Sh.r.html

cei mai destepti oameni de pe planeta is recunoscuti a fi grecii, si nu cei din ziua ce astazi, ci grecii adevarati, faptul ca tu ii consideri pe evrei cei mai inteligenti e doar o parere.

parerea mea e ca cei mai destepti oameni sunt asiaticii.

cat despre ultima parte cu batutul nevestelor, doar un anumit sector o face.. te incluzi?

ps: miraje esti un bk imbracat in rare? (spear si cloth/blonze) ?

lasa'i ca oricum le explici degeaba lu' turboneuron si lu' komisaru :D

tot ei sunt aia care stiu tot si ceilalti nu stiu nik.

ps pe s1 nu joc...am jucat pe 97d,am jucat pe al doilea si al treilea db :)

Guest DILLIGAF
Posted

mai usor cu rasismu'

daca ar veni un african la mine la usa...:

vino frate...intra..il servesti cu ceva....il lasi sa stea pana isi gaseste de lucru..ceva servici...iar apoi dupa ce are cv bani in cont acolo...il ajuti sasi ia un apartament..si restul se descurca el :) :hello:

rasism= :error: 

Posted

lasa'i ca oricum le explici degeaba lu' turboneuron si lu' komisaru :D

tot ei sunt aia care stiu tot si ceilalti nu stiu nik.

Ce sa explice? Tu de ce nu explici? Nu explici pentru ca esti prost si nu ai adus nici un argument in 4 pagini de discutii... Cioflengaria cu toti suntem oameni este pentru copii de gradinita

Guest DILLIGAF2
Posted

Maimute in Europa :))

carei problema ta?

Posted

mai usor cu rasismu'

daca ar veni un african la mine la usa...:

vino frate...intra..il servesti cu ceva....il lasi sa stea pana isi gaseste de lucru..ceva servici...iar apoi dupa ce are cv bani in cont acolo...il ajuti sasi ia un apartament..si restul se descurca el :) :hello:

rasism= :error: 

daaaaaa frate auzi acuma pacifistul. Sigur vei tine tu un african pe banii tai (cat is strange el ceva bani in cont vreo 30.000 euro MINIM pt o garsoniera nu un apartament) . Astea-s fix basme ce zici tu mai Dilligaf. Esti fix bunul samaritean sau ce ? E imposibil . Daca aterizeaza un african la usa ta , il alungi una doua,ce sa mai vorbim de primit in casa si intretinut.

----------

TheodorescuS,Dadu 27.. vai de voi

Posted

Auzi ce fraieri pe aici ; cica "rasa umana". Nu exista nici-o "rasa umana" ba fraieri ce sunteti! Exista specia umana, din care iesa mai multe crengi, care se spun rase.

Specie nu e la fel ca si rasa. Ce prosti!

Posted

^mi-as vinde pc`ul /imprimanta /telefonul etc ca sa platesc 3 negri sa petreaca o noapte cu tine intro camera 2 pe 2 .

@wtf , cum sa inviti ma africani in UE ? De ce mama lor nu invita romani /bulgari/lituanieni etc ? In loc sa faca un bine UE`ului , ei cheama africani ,lol .

Posted

bine ca le da si lor de muncit ca si asa e saracie mare in India etc...

ai sa vezi ce bine e cand te duci sa te angajezi undeva si te refuza ca a dat locu unui negru care nici nu se uita la tine, si'ai sa vezi cum crapi de foame in tara la tine in timp ce ei or s'o duca bine #-o

Posted

India e in Asia...

U made my day :rofl2: Gj SuperStar

@sinie - Unde ma ? Africanii ? India ? Negri ? Berbec mare esti .

OT: Don't care . Nu is nici pro nici contra pentru ideea asta . Poate pentru ca imi vad de treaba mea si nu ma intereseaza ce fac liderii UE si ce decizii iau ei in legatura cu africanii , sau poate pentru ca doar nu-mi pasa ce se intampla :-\ . ma rog .

@Wraithy - Ori ai dat copy - paste din paginile precedente , ori esti acelasi user si iti place sa te repeti , anyway , dumb.De ce doar exemplul asta il dai ? Ca daca imi ia cutare locul de munca . Pai , nu cred ca o sa fie ei invitati sa lucreze la Politie , Drept , Medicina sau orice alt domeniu de munca , relativ important . Vor lucra ca mecanici , ingineri , ma rog , ai prins ideea right ? Nu zic ca nu ai dreptate , inteleg ce vrei sa zici , doar ca nu e o problema asa mare pe cat vrei tu sa o faci sa para . Probabil UE o sa le dea locuri speciale de munca , like parking lots for handicap people ^_^ .

Posted

Am vaga impresie ca e la moda sa fii rasist sau doar sa suferi de efectul de turma . S-au aratat vreo 2-3 rasisti , CU ARGUMENTE , si acu apar eroii care se bat cu pumnu' in piept ca X e negru si Y e mai tare ca e alb .

Posted

U made my day :rofl2: Gj SuperStar

@sinie - Unde ma ? Africanii ? India ? Negri ? Berbec mare esti .

OT: Don't care . Nu is nici pro nici contra pentru ideea asta . Poate pentru ca imi vad de treaba mea si nu ma intereseaza ce fac liderii UE si ce decizii iau ei in legatura cu africanii , sau poate pentru ca doar nu-mi pasa ce se intampla :-\ . ma rog .

@Wraithy - Ori ai dat copy - paste din paginile precedente , ori esti acelasi user si iti place sa te repeti , anyway , dumb.De ce doar exemplul asta il dai ? Ca daca imi ia cutare locul de munca . Pai , nu cred ca o sa fie ei invitati sa lucreze la Politie , Drept , Medicina sau orice alt domeniu de munca , relativ important . Vor lucra ca mecanici , ingineri , ma rog , ai prins ideea right ? Nu zic ca nu ai dreptate , inteleg ce vrei sa zici , doar ca nu e o problema asa mare pe cat vrei tu sa o faci sa para . Probabil UE o sa le dea locuri speciale de munca , like parking lots for handicap people ^_^ .

Poate nu toata populatia alba vrea sa dea la drept sau medicina. Coloratii astia sunt foarte violenti, cand o sa vada ca pot sa faca bani fara sa munceasca sa te tii bine. Jafurile si crimele o sa fie la ordinea zilei. Daca nu sunt in stare sa se descurce pe continentul lor de ce trebuie sa vina aici?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...