Jump to content
Komisaru

50 de milioane de negri africani vor fi invitaţi să muncească în UE!

Recommended Posts

Posted

o sa imi cante reggae , gigi africanu de la care cumpar banane in piata

nu zic ca am ceva impotriva lor, sunt si ei oamenii... ce pot face ei putem face si noi. insa parca se aprind mai repede daca te iei de culoarea lor

Guest ImmortalTechnique
Posted

exact ! de ce sa vina negrii din africa aici ? lasa-i acolo,nu vrem si in UE niggers. Va dati seama,s-ar dezvolta si la noi spiritul asta,si in cativa ani ii vezi cu blugi largi si cu " ey ey 'sup nigga " . Impuscati-i mai bine,nu-i aduceti aici.

Multi Africani n-au ce manca si tu te gandesti la fluxul rap-ului asupra lor? Nu mai comentez ca dup-aia scriu mainile fara cap.

Va considerati rasisti pentru ca nu-i vreti pe "cioroi" in tara noastra? Inseamna ca n-aveti idea de ceea ce e rasismul.

Am citit la un user ca a zis "Sa nu se repete istoria". Sunt perfect de acord cu acesta. Stiti istoria? Vreti sa se mai intample? Eu nu prea cred, daca sunteti constienti.

Este rasist? Da . Si ce ? are si de ce . Si eu sunt. Daca vor veni negrii aceia si in Romania,il vor concedia pe vecinul meu , care pentru 800 ron pe luna umple rezervoare la lukoil,si vor angaja un negrila ,care o va face pt 100 ron maxim

Te-ai intrebat daca acel "negru" este capabil sa faca treaba cum o face vecinul tau?

Sunteti comici.In primul rand stirea are un nr exagerat pus in titlu (pt a atrage senzationalul aka prostii ).

Cum va puteti da seama de asta?Documentativa despre politica de acceptare a imigrantiilor a celor din M. Britanie si o sa intelegeti.

Plus africanii care vor veni nu vor avea Romania ca si prioriate.Inca o chestie cat de ipocriti puteti sa fiti ?Voua va convine ca romanii merg prin europa de vest la munca,dar altii nu au voie.

Tara de manelisti infecti.

Perfect de acord, nici nu se stie daca acestia vor veni.

Romania e una din cele mai sarace tari din Europa si ei vin aici in primul rand? Eu zic ca se vor duce in cele mai dezvoltate tari: Italia, Germania, Marea Britanie, etc, asa ca mai calmati-va cu datul cu gura pe aici si pe colo :).

Posted

si la noi spiritul asta,si in cativa ani ii vezi cu blugi largi si cu " ey ey 'sup nigga " . Impuscati-i mai bine,nu-i aduceti aici.

Yx9ae8iOraU

Asculta de la 2:40 incolo.Pe mine daca ma vezi in blugi largi (asa-s tot timpul) ma impusti? :-?

Cat timp il mai lasati pe retardatul asta sa posteze?Parca linkmania era un forum civilizat,probabil a fost cumparat de zero tv.

Nu stiu la cine are pile, dar vad ca face ce vrea pe forum.Nimeni nu-i zice nimic :glare:

ps:turboneuron si restul revoltatilor pe "africani", daca ei nu erau nici voi nu mai erati acum sa-i injurati!(aa, sau voi credeti ca v-a creat o fiinta superioara...) -_-

Posted

Sunt 100% de acord cu ce a zis Falke in a doua parte a postului sau ... dar tin si cu miraje ... dupa cum am vazut multe posturi de alui turbomaxim , nu stiu cati ani are nu ma intereseaza si nici nu vreau sa ma intereseze. Dar e rau sa fii rasist... dupa mine... daca tot e asa "mare rasist" sa se uite la American History X bazat pe fapte reale... oare daca pici sa lucrii la un indian/turc/tigan si alte chestii ? Nici mi-e nu mi-a placut indieni/turci/tigani dar uitate ca m-am desteptat :| m-am dus la un vecin rom/tigan ... sa-i fac calculatoru de si nu am vrut nici in ruptu capului sa ma duc, dar aveam nevoie de $... in ziua aceea si am zis hai sa ma duc m-am dus si pentru o instalare de net de la rds+messu+winampu si sa-i arat cum sa scoata mi-a dat suma necesara care am avuto in acceea zi :P si toti vecini mi-au zis tu la tiganii mergi zic da ma duc pentru ca, cand m-am dus la voii sa va fac pc nici nu ati avut bunul simt sa intrebati cat ma "costa"... si cum am lucrat la unu in grecia erau 2 frati :| indieni... dupa aia sa schimbat sefu a venit un african :| acolo a fost singuru loc unde mi-am gasit de lucru si am fost nevoie sa raman... la un negru/india/african :| si rau e sa fii rasist...

Posted

' date='Jul 15 2009, 04:14' post='4018006']

Sunt 100% de acord cu ce a zis Falke in a doua parte a postului sau ... dar tin si cu miraje ... dupa cum am vazut multe posturi de alui turbomaxim , nu stiu cati ani are nu ma intereseaza si nici nu vreau sa ma intereseze. Dar e rau sa fii rasist... dupa mine... daca tot e asa "mare rasist" sa se uite la American History X bazat pe fapte reale... oare daca pici sa lucrii la un indian/turc/tigan si alte chestii ? Nici mi-e nu mi-a placut indieni/turci/tigani dar uitate ca m-am desteptat :| m-am dus la un vecin rom/tigan ... sa-i fac calculatoru de si nu am vrut nici in ruptu capului sa ma duc, dar aveam nevoie de $... in ziua aceea si am zis hai sa ma duc m-am dus si pentru o instalare de net de la rds+messu+winampu si sa-i arat cum sa scoata mi-a dat suma necesara care am avuto in acceea zi :P si toti vecini mi-au zis tu la tiganii mergi zic da ma duc pentru ca, cand m-am dus la voii sa va fac pc nici nu ati avut bunul simt sa intrebati cat ma "costa"... si cum am lucrat la unu in grecia erau 2 frati :| indieni... dupa aia sa schimbat sefu a venit un african :| acolo a fost singuru loc unde mi-am gasit de lucru si am fost nevoie sa raman... la un negru/india/african :| si rau e sa fii rasist...

SA MORI TU ? ai de coptaturile mele, deci ai lucrat la un tigan, ai fost in grecia sa ii faci calcu` la un indian si acuma ai sef african, super tare bo$$u`

ont: Nu sunt 50 mil in toata africa, dapoi sa mai lucreze :), ramane africa fara barbati, poate 50 de mii sau 500 de mii, dar 50 mil in niciun caz.

Posted

SA MORI TU ? ai de coptaturile mele, deci ai lucrat la un tigan, ai fost in grecia sa ii faci calcu` la un indian si acuma ai sef african, super tare bo$$u`

ont: Nu sunt 50 mil in toata africa, dapoi sa mai lucreze :), ramane africa fara barbati, poate 50 de mii sau 500 de mii, dar 50 mil in niciun caz.

numai Egiptul are o populatie in jurul a 70-80 milioane locuitori si tu zici ca toata africa nu are 50 milioane ? :))

Banuiesc ca ii aduc pentru ca Europa este in criza iar negroteii nu au pretentii la salarii mari.

ps: acum m-am uitat... Africa are 800 milioane locuitori

Posted

' date='Jul 15 2009, 04:14' post='4018006']

Sunt 100% de acord cu ce a zis Falke in a doua parte a postului sau ... dar tin si cu miraje ... dupa cum am vazut multe posturi de alui turbomaxim , nu stiu cati ani are nu ma intereseaza si nici nu vreau sa ma intereseze. Dar e rau sa fii rasist... dupa mine...

E rau sa FII rasist?Inseamna ca nu traiesti in Grecia.....

Yx9ae8iOraU

Asculta de la 2:40 incolo.Pe mine daca ma vezi in blugi largi (asa-s tot timpul) ma impusti? :-?

Nu stiu la cine are pile, dar vad ca face ce vrea pe forum.Nimeni nu-i zice nimic :glare:

ps:turboneuron si restul revoltatilor pe "africani", daca ei nu erau nici voi nu mai erati acum sa-i injurati!(aa, sau voi credeti ca v-a creat o fiinta superioara...) -_-

Tu crezi ca toata lumea este de acord cu voi si cu postarile voastre idioate?

pe tipi ca Flake nu i-as trimite sa locuiasca printre "albi"- pe tipi ca flake i-as aduce sa traiasca in casa mea. Mi-ar place ca macar din cand in cand sa am langa mine foarte aproape pe cineva care sa rabufneasca si care sa seteze lucrurile la justa lor valoare: Negrul e negru ai albul e alb, INDIFERENT de ce vor sa ne invete multi-culti.

Posted

as fi de accord sa vina in europa,dar mai putin in romania,loc unde si asa se traieste cum se traieste.nu culoarea conteaza,acelasi sange le curge si lor prin vene,la fel de rosu.

Posted

numai Egiptul are o populatie in jurul a 70-80 milioane locuitori si tu zici ca toata africa nu are 50 milioane ? :))

Banuiesc ca ii aduc pentru ca Europa este in criza iar negroteii nu au pretentii la salarii mari.

ps: acum m-am uitat... Africa are 800 milioane locuitori

/sarcasm

Posted

Sentimentul e reciproc.

Mi-ar place ca macar din cand in cand sa am langa mine foarte aproape pe cineva care sa rabufneasca si care sa seteze lucrurile la justa lor valoare: Negrul e negru ai albul e alb, INDIFERENT de ce vor sa ne invete multi-culti.

Si tu nici acum nu vrei sa intelegi ca daca e s-o iei asa tu esti inferior negrului?(nu te lua dupa sclavie&shit)

Posted

Si tu nici acum nu vrei sa intelegi ca daca e s-o iei asa tu esti inferior negrului?(nu te lua dupa sclavie&shit)

Tu nu intelegi nimic din postarile mele....Nu e vorba de sclavie,ci despre inceputul distrugerii identitatii unui continent. Daca ar veni, ar munci si ar pleca inapoi cu un banutz ar fi OK. dar ei vor sa se stabileasca definitiv. in Italia, Franta, Spania latinitatea a fost invadata de africani, arabi, asiatici care fac cate 3-4 copii

In 20 de ani peisajul va fi si aici altfel. globalizare totala. poate ca asa este benefic pentru umanitate. din pacate in tarile lor de bastina ramane aceeasi foamete.Daca marile puteri sar implica in dezvoltarea tarilor africane nu ar mai veni aici.. Din pacate, nu se vrea acest lucru, planul este altu..Asta nu intelegeti

Posted

E rau sa FII rasist?Inseamna ca nu traiesti in Grecia.....

pe tipi ca Flake nu i-as trimite sa locuiasca printre "albi"- pe tipi ca flake i-as aduce sa traiasca in casa mea. Mi-ar place ca macar din cand in cand sa am langa mine foarte aproape pe cineva care sa rabufneasca si care sa seteze lucrurile la justa lor valoare: Negrul e negru ai albul e alb, INDIFERENT de ce vor sa ne invete multi-culti.

ba da u le sti pe toate :)) vezi poate il iei pe flake sa stea la tn acasa sa fie 2 prosti nu 1 :))

si app ce ai ma si cu negri?u ai cu toata lumea cate cv.u esti ala perfect :)) daca e negru nu e om sau ce?nu ii curge acelasi sange prin vene sau ce?cand stau si ma uit la ce postezi...ma gandesc cat de mare e prostia in tn...

Posted

ba da u le sti pe toate :)) vezi poate il iei pe flake sa stea la tn acasa sa fie 2 prosti nu 1 :))

si app ce ai ma si cu negri?u ai cu toata lumea cate cv.u esti ala perfect :)) daca e negru nu e om sau ce?nu ii curge acelasi sange prin vene sau ce?cand stau si ma uit la ce postezi...ma gandesc cat de mare e prostia in tn...

Tu nu vezi ma ca majoritatea userilor care au ceva in cap au fost de acord cu mine si flake?Esti mai prost ca un musulman obisnuit

Posted

Tu nu vezi ma ca majoritatea userilor care au ceva in cap au fost de acord cu mine si flake?Esti mai prost ca un musulman obisnuit

Amice, am o gramada de prieteni negrii. Pot spune ca sunt niste oameni de nota 10.

Vad ca stai in Canada. Daca nu iti plac negrii, ia du`te la o frizerie de negrii sau oriunde altundeva si spune`le "cioroi". Normal ca nu ai curaj. Esti o chestie esuata a naturii care a descoperit internetul in procesul sau de dezvoltare si care reuseste sa se faca de ras si pe forumuri nu doar in real life.

Continua sa scrii aberatiile astea pe forumuri...poate o sa iti acorde si tie cineva un gram de atentie.

Daca eu as fi patron,si as avea nevoie de 1000 muncitori necalificati pentru ceva si as avea de ales intre 1000 negri care cer intre 3-6 lei ziua de munca sau 1000 de romani care cer intre 20-25 ? . Ganditi-va . Asta e tot fenomenul,nu sunt rasist degeaba. Ei acolo se bat pentru apa,va dati seama ce inseamna aici ca au apa la robinet ?! Ce inseamna 6 lei ziua de munca ?! Oh god asta inseamna sa zicem 4 pani pe zi . Asta pentru ei este intr-adevar mancare buna si destula !!! Daca am avea toti munca de birou , nu ar fi o problema,pentru ca nu ne pot inlocui . Dar ne-ar putea inlocui aici - [ Politisti de patrula,Croitorese,femei de servici,tamplari,gestionari,muncitori in constructii,gradinar, este in iasi SalubrIS,cei care se ocupa de oras aici intra (cei responsabili cu ingrijirea plantelor,cei care fac curat pe strada) ]

Oh...DA ! =))

Tu vorbesti din ce mai vezi pe la Discovery si Animal Planet ?!

Vecinii din stanga si dreapta casei mele sunt negrii. Uhmm...negrii din Africa.

Vorbim de cel din dreapta casei mele acum.

Sta intr`o casa de 170mii de lire, are un Bmw si un Mercedes si este platit cu 48mii de lire pe an.

Prietena lui are un Jaguar. *alte informatii nu stiu despre ea*.

Vecinul din dreapta, african desigur, sta intr`o casa de 150mii de lire, are BMW si lucreaza ca inginer.

Sotia acestuia lucreaza la banca.

Concluzia: NEGRII DIN AFRICA SE BAT PE UN PAHAR DE APA.

Ti`am dat doar 2 exemple. Cunosc foarte multi negrii din Franta, Africa, etc. Sunt niste oameni extraordinari.

Posted

Amice, am o gramada de prieteni negrii. Pot spune ca sunt niste oameni de nota 10.

Vad ca stai in Canada. Daca nu iti plac negrii, ia du`te la o frizerie de negrii sau oriunde altundeva si spune`le "cioroi". Normal ca nu ai curaj. Esti o chestie esuata a naturii care a descoperit internetul in procesul sau de dezvoltare si care reuseste sa se faca de ras si pe forumuri nu doar in real life.

Ba voi sunteti idioti de puneti toti aceasta intrabare tampita? Crezi ca albii nu au curaj sa se duca in frizerii de negrii si sa se pise pe cioroi? Iti spun ca au, dar sunt pedepsiti de legile proaste care exista prin lumea asta...

Cert este ca majoritatea populatie vrea sa fie alba si coloratii sa se amestece cu albii. Vezi sondaje: albii fug de cartierele unde apar ciori si ciorile vor sa se mute in cartiere albe. Nu am fabricat eu statisticile.

Vezi ca albii in ultimele sute de ani au construit in timp ce ceilalti sug de la ei, pun bombe etc.

Si eu am vecini cioroi care au 5 puradei si traiesc din ajutorul social si sunt sprijiniti de toate gruparile "ANTI-RASISTE" care sunt platiti din banii albilor care munces pentru a sprijinii cioroii fugari.Asta e altceva, multi ca tine sunt prostiti, nu e vina mea...

Oare de ce puscariile sunt pline de cioroi?

Daca astia ajung sa fie mai mult de 1 milion(in Romania), si nu e greu sa se ajunga acolo (Vezi Franta, Spania, Italia) o sa vedeti ca nu de gluma. In ultimele 2 mii de ani multi au venit in Romania. Sa speram ca nu vom fi asismilati complet de noile migratii. China, India si Africa sunt niste rezervoare imense de imigranti. In Africa daca esti alb nu te poti plimba pe strada, in Angola fermierii albi au fost expulzati si expropriati prin forta si cu varsare de sange.

Mi-sa spus asta in fata de cineva care a trebui sa lase ferma si sa plece ca latfel era linsat. Au lasat totul si au plecat in Canada.

Africa este pentru Africani dar nu pentru albi.

De ce Europa trebuie sa fie deschisa si pentru altii?

Naivitatea este egala cu prostia.

Sa auzim de bine.

Posted

You have a point. Si din ce ai zis nu prea pot sa te contrazic decat intr`o privinta. America nu e Europa. Nu compara nivelul de trai al americanilor si modul lor de viata cu cel al europenilor. Atunci o sa iti dai seama ca exista diferente mari intre negrii din America si cei din Europa. Nivelul de trai iti schimba mentalitatea si cum America este cam la pamant si negrii au o reputatie proasta datorita gangsterilor si crimelor in Europa treaba sta altfel.

Posted

Oare de ce puscariile sunt pline de cioroi?

Puscariile nu sunt pline de "cioroi", sunt afro-americani, latini, albi, etc.(in SUA ma refer)

ps:puscariile ar trebui umplute cu turboneuroni... -_-

Posted

Puscariile nu sunt pline de "cioroi", sunt afro-americani, latini, albi, etc.(in SUA ma refer)

ps:puscariile ar trebui umplute cu turboneuroni... -_-

:)) Tu te crezi inferior negrului, se vede dupa cum gandesti

Posted

:)) Tu te crezi inferior negrului, se vede dupa cum gandesti

Nu sunt nici inferior, nici superior, nu poti compara 2 oameni doar dupa culoare, daca faci asta inseamna ca esti redus :) ma consider E G A L cu orice alta persoana.

Posted

de ce sa plateasca un britanic, cand pot sa angajeze cu aceeasi bani 4 africani, care nu au nici 50% din pretentii (la un loc toti 4) ca englezu'.

Si apoi pot fi cazati si cate 6 in camera de 3, ca nu comenteaza, oricum pt ei este un lux. :|

:dooh: Adica proiectul asta tinde sa aduca lumea europeana la nivelul romaniei: sa muncesti k sclavul pe bani putini si sa nu indraznesti sa marai k te-ai ars. Deci romania prin deductie reprezinta viitorul europei si ca mentalitate si k realitate. Hai sa emigram toti in romania, ca asa va fi si in europa in cativa ani. :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...