Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Miket

Admini respecta un REGULAMENT pe care noi nu-l stim

Recommended Posts

Posted

Nu se da suspend pentru ks cand esti afk si ai fost preluat. Dar daca respectivul demonstreaza prin poze ca tu ai revenit din afk si faci in continuare ks, se da.

mersi de lamurire ija :)

Posted

Daca ati ajuns sa comentati si pe subiectul acesta am sa ma conformez dorintelor voastre, adica dorintei de a nu mai ierta ( eu asta inteleg aici ).

PS: Cand am iertat am iertat pe cei ce nu recidivau, nu pot ierta pe unu ce recidiveaza de N ori.

Cred ca acum e destul de limpede totul si sper sa nu va plangeti pe viitor.

Deci baiatu zice foarte bine voi ADMINI vati luat lumea prea serios in cap ( cate unii ) va credetii miezuu am vaz si am auzit si eu dastea cu get a life ... da voi vb de noi sa ne lom viata :)) macar noi ne jucam voi ce faceti ? pe langa admin aveti 1 char cu 5k la toate editat cu seturi ful si veniti .. la noi si " hai sa ne batem " ? cei asta !

NU MAI DATI GM SI MODERATORI FARA SA CUNOASTETI OMU IN REALITATE !!!

ok stiuka, pentru aceste aberatii 30 de zile pauza

Posted

ideea ca unii iarta si altii nu

ori e alba ori e neagra ... asta e ideea

daca nu sunteti TOTI INGADUITORI nu are rost ca unii sa faca compromisuri si altii nu

----------

asadar, dlor admini ,ajungeti la un numitor comun si spuneti-ne la ce concluzie ATI AJUNS ....CU TOTI

si as prefera ca si Rede sa aiba un cuvant de spus la acuzatiile mele

Posted

Tu sugerezi prin ceea ce zici sa se faca o regula ceva de genul "daca x revine la un scurt timp v-a primi 100% gratiere", tin sa te anunt ca asa ceva nu se va face, in aceasta privinta totul va ramane la decizia GM-ului.

Posted

si as prefera ca si Rede sa aiba un cuvant de spus la acuzatiile mele

Deci pana la urma sunt acuzatii? Parca la un moment dat cereai o lamurire. Iti va raspunde si rede dar ca vei mai posta de pe acest user dupa nu garantez.

Vreau sa te aud si pe tine cand esti prins afk si dupa 1 minut revii in game si primesti contor.

App daca zici ca ai revenit cand ti-a dat d/c Batosai si ai primit contor, poti sa-mi trimiti si mie pozele pe pm? sa vad cand ai revenit? Sau acum vezi zice ca nu ai mai facut poze?

Posted

E logic IJA ca nu am cum sa le am.

Nu stiam de aceasta "regula" a voastra.... daca stiam faceam poze.

DE ACEEA PROPUN ORI ESTI ON ORI IEI CONTOR

Iar la cele zice de xtest ar trebui adaugat ... ORI SE RESPECTA REGULAMENTUL ORI SA VA IA CONTUL DE ADMIN.

Este clar ca si in postura de acuzati , intoarceti armele si deodata eu sunt ala care greseste.

Pentru mine este clar ca majoritatea dintre voi sunteti niste adolescenti, care nu stiu ceea ce inseamna responsabilitate si corectitudine.

Daca prinsi cu mata in sac .. TOT EU SUNT HOTUL???? ... ma dezamagiti profund.

Iar daca nu puteti sa fiti coerenti si consecventi in declaratii ... inchideti acest topic.

Pacat ca nu mai sunt oameni de odinioara gen Odyzzeus, Tyrexel sau MagicElf

Cu ei te puteai intelege ... poate ca erau mai mari , poate ca vedeau altfel lucrurile....

----------

In concluzie pentru mine este o DISCRIMINARE ceea ce faceti voi si va rog sa nu va ascundeti sub "patura omeniei" ca sunteti penibili.

S-a construit un regulament care trebuie respectat NU INTERPRETAT DUPA BUNUL PLAC AL FIECARUI GM.

Nu va e clar ca lezati interesele jucatorilor?? Prin acordarea unor favoruri???

Nu cred ca sunt eu cel care trebuie sa va tina morala si sper sa nu ma intelegeti gresit , deoarece nu v-o zic cu rautate sau sa-i creez probleme lui Dream .

Atat am avut sa zis

O seara placuta si in continuare astept decizia finala ... presupun ca luata de Rede (ca el e sefu)

:tiphat:

Posted

Faptul ca va acordam clementa uneori nu inseamna ca favorizam pe x,y,z. Nici cand incercam sa fim mai indulgenti nu va convine, cu voi indiferent cum ar da-o omul nu e bine.

De aici incolo trageti ce concluzii vreti.

Posted

dar ce ar fi daca s-ar pedepsi afk-ul ca pe 97d

la 5 abateri 10zile ss si tot asa doar sa fie putin modificata

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in arena este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar"

(intrebare repetata de minim 3 ori)

- ataca

La 5 abateri va primi 10 zile suspend.

La inca 5 abateri va primi 20 de zile suspend

La inca 5 abateri va primi 30 de zile suspend

La inca 5 abateri va primi 40 de zile suspend etc.

In orice alta situatie un caracter este afk, este pasibil de d/c.

Numarul de abateri va putea fi monitorizat in postul pinned de la banati

Posted

1. Colegii mei au fost prea indulgenti cu voi, trebuiau sa va puna la contor pe toti cei care ati fost prinsi afk.

2. Suspendul pentru afk, in urma discutiei pe care ati initiat-o, ar trebui dublat sau triplat.

3. Acuzatiile la adresa GM-ilor sau moderatorilor care nu sunt sustinute prin printuri sau alte dovezi palpabile vor fi din acest moment sanctionate cu suspend permanent pe forum si in joc.

4. Sa moara si capra vecinului, ca mananca si ciulini (si nu se duce asa de des la baie, varsta, bat-o vina! ProstamolUno!!! Reclama!)

Posted

Nu are legatura cu ultimele 2-3 posturi de mai sus, dar are legatura cu contextul topicului. Cred ca aici au gresit si gm-ul si moderatorul, tin sa precizez ca eu imi exprim doar punctul de vedere, nu acuz pe nimeni nici dau cu parul.

In acest topic mi se pare destul de exagerat ceea ce a facut Redemption (tin sa precizez iar ca nu-l acuz de nimic, doar ca mi se pare exagerat), Dream a facut razie, l-a prins pe Cezar afk tragang, l-a postat la contor dar a uitat sau nu a vrut sa puna si a 3-a poza demonstrand ca a fost afk timp de 3 minute. Cezar cum a vazut ca acel post la contor este in neregula, a facut topic de reevaluare cerand cel de al 3-lea printscreen sau daca Dream nu-l are suspendul sa fie revocat. Dream a pus poza corespunzatoare, iar Redemption i-a dat inca 30 zile bonus... Din cate vad in postul lui Cezar nu a acuzat pe nimeni, ci a cerut dovada pentru un suspend care pana atunci era incorect.

Posted

Salut, sper ca este ok daca imi dau si eu cu parerea...

In acest topic mi se pare destul de exagerat ceea ce a facut Redemption (tin sa precizez iar ca nu-l acuz de nimic, doar ca mi se pare exagerat), Dream a facut razie, l-a prins pe Cezar afk tragang, l-a postat la contor dar a uitat sau nu a vrut sa puna si a 3-a poza demonstrand ca a fost afk timp de 3 minute. Cezar cum a vazut ca acel post la contor este in neregula, a facut topic de reevaluare cerand cel de al 3-lea printscreen sau daca Dream nu-l are suspendul sa fie revocat. Dream a pus poza corespunzatoare, iar Redemption i-a dat inca 30 zile bonus... Din cate vad in postul lui Cezar nu a acuzat pe nimeni, ci a cerut dovada pentru un suspend care pana atunci era incorect.

Am citit si eu linkul si nici eu nu vad unde acuza :-??

Daca ar acuza ar fii oarecum fondata deoarece erau doar 2 poze in loc de 3=>lipsa de dovezi=>fondata? ....Ai dreptate din punctul meu de vedere.

Legat de ce zice Mike,sunt de acord in legatura cu regula afk.

Nu zic ca se si intampla dar se poate intampla ,si o regula trebuie bagata aici

"daca raspunzi intr-un timp de X minute, nu se acorda contoar"

Ca sa fie egal pentru toti 100% si sa nu mai apara astfel de posturi/probleme.

Si eu zic ca 3 minute sunt prea putine, insa adminii nu au timp.

Daca revii in minutu 4-5?cu un pm rapid sa iti poti scote contoarul..eu zic ca sa e cel mai ok(pana la urma preluarea normala este de 5 minute cu 3 printuri si ar avea sens)

Sper ca nu am deranjat :tiphat:

Posted

raman cu un gust amar ... initiasem aceata discutie in speranta ca vom construi ceva impreuna , adica noi playeri si voi admini

se pare ca este un razboi pierdut inca de la primul "reply" , in care orice s-ar intampla noi playeri trebuie sa ne supunem unor reguli CARE EXISTA SAU NU IN REGULAMENT, care se aplica dupa soare sau dupa luna.

imi pare rau ca v-am/mi-am irosit timpul cu acest debate

:adminpower:

va promit ca nu va mai deranjez ...

o seara placuta si FAIR PLAY

:error: ... connection terminated (alt final nu am )

:closed2:

Posted

Nu are legatura cu ultimele 2-3 posturi de mai sus, dar are legatura cu contextul topicului. Cred ca aici au gresit si gm-ul si moderatorul, tin sa precizez ca eu imi exprim doar punctul de vedere, nu acuz pe nimeni nici dau cu parul.

S-ar numi cum se numeste in Romania, coruptie la nivel inalt in politica, dar aici cum suntem in joc, se numeste mangleala intre 2 admini.

Conversatie intre 2 admini (gm - mod, whatever)

admin X: auzi bai? vezi ca eu n-am postat ultima poza pentru contorul lui Cezar, ca sa faca reevaluare iar eu sa postez ultima poza si tu sa-i mai bagi inca vreo 30 de zile pe langa alea 3 pentru acuzatii nefondate, ca si-asa mi-a facut preluare intr-o noapte si n-am cum sa-l prind iar asta-i sansa perfecta

admin Y: s-a facut, hai ca ma pun sa sta geana sa vad reevaluarea, da-l in pana mea, si-asa sunt moderator si IN ORICE ALTA SITUATIE EU AM ULTIMUL CUVANT DE SPUS (deci fac ce vreau)

ps. cam asta inteleg eu din ce a zis shb, warn me/suspend me, stai, pe forum si in joc desigur :)

Posted

Daca ati ajuns sa comentati si pe subiectul acesta am sa ma conformez dorintelor voastre, adica dorintei de a nu mai ierta ( eu asta inteleg aici ).

PS: Cand am iertat am iertat pe cei ce nu recidivau, nu pot ierta pe unu ce recidiveaza de N ori.

Cred ca acum e destul de limpede totul si sper sa nu va plangeti pe viitor.

ce intelegi prin "iert numai pe cei care nu sunt recidivisti" ?

pe aia care au multiple abateri de afk nu ii ierti?

pe aia care au abateri de dupe jwls ii ierti?

Vreau sa te aud si pe tine cand esti prins afk si dupa 1 minut revii in game si primesti contor.

App daca zici ca ai revenit cand ti-a dat d/c Batosai si ai primit contor, poti sa-mi trimiti si mie pozele pe pm? sa vad cand ai revenit? Sau acum vezi zice ca nu ai mai facut poze?

stim foarte bine un caz amandoi. nu cred ca e nevoie sa intram in detalii aici.

Posted

Mike, cred ca ai gresit in aceasta privinta cu regulamentu.

Din cate am citit eu prin acest topic, Admini nau nici o treaba cu regulamentu ala invizibil de care zici tu.

Domnule Miket, asa ceva se lasa la latitudinea Game Masterului, de exemplu eu am iertat pe TOTI cand i-am prins prima data fiind afk si au revenit repede. Acuma depinde de la caz la caz.

Nu este nicio regula, daca esti la baie sau plimbai pisica pe balcon, eu te iau cu afk si primesti disconnect. Daca revii in urmatoarele 5 minute nu te postez la contor pentru ca sunt si eu om si inteleg ca tu ai niste nevoi. Daca tu ai luat contor de la batosai poate ai:

a. Reveni tarziu.

b. Ai vorbit intr-un anume fel.

Si cum zice xtest, depinde de la caz la caz.

Regulamentul se aplica asa cum ar trebui sa se aplice, cu toate ca are unele chitibusuri prin care uni scapa/primesc suspend.

Aceste citibusuri tin de regula bunului simt si a comportamentului atat in game cat si pe forum si sunt subintelese.

Posted

S-ar numi cum se numeste in Romania, coruptie la nivel inalt in politica, dar aici cum suntem in joc, se numeste mangleala intre 2 admini.

Conversatie intre 2 admini (gm - mod, whatever)

admin X: auzi bai? vezi ca eu n-am postat ultima poza pentru contorul lui Cezar, ca sa faca reevaluare iar eu sa postez ultima poza si tu sa-i mai bagi inca vreo 30 de zile pe langa alea 3 pentru acuzatii nefondate, ca si-asa mi-a facut preluare intr-o noapte si n-am cum sa-l prind iar asta-i sansa perfecta

admin Y: s-a facut, hai ca ma pun sa sta geana sa vad reevaluarea, da-l in pana mea, si-asa sunt moderator si IN ORICE ALTA SITUATIE EU AM ULTIMUL CUVANT DE SPUS (deci fac ce vreau)

ps. cam asta inteleg eu din ce a zis shb, warn me/suspend me, stai, pe forum si in joc desigur :)

Swat aici exagerezi un pic, nu stiu care este relatia intre Rede si Dream, dar eu nu am vrut sa se inteleaga chiar asta din ce am spus eu. Sa zicem ca sunt colegi, Rede a incercat sa "acopere" o gresala facuta de un coleg, ceea ce mi se pare perfect normal, dar ce am vrut eu sa mentionez aici este ca a incercat sa-l "acopere" unde player-ul nu avea nici o vina, ci doar a cerut o dovada pentru suspend-ul care lui i se parea luat pe nedrept. Nu cred ca in lui Redemption se poate pune cazul "este copil si nu stie" din cate am vazut in alte topics rezolvate/facute de el este un om in toata firea, matur, cult si responsabil de actele sale, dar cateodata mai trebuie sa greseasca si el, ca doar suntem oameni toti nu? :)

Cam atat am avut de zis, pe viitor sa speram ca nu se vor intampla ce ai zis tu mai sus.

Guest Blackfury
Posted

"You are free to do as we tell you!" Cam asta ar fi regula de baza pe Linkmania.

Sunt curios in real life cum va comportati? Ca pana la urma acesta este doar un joc si sincer nu stiu pentru ce va omorati atata pentru cativa pixeli de grafica. Oameni buni e un joc pana la urma. Vine un idiot sa-ti fure spotul incearca sa stai pe el nu-l baga in seama; reuseste sa ti-l ia, dal draq de spot ca mai sunt inca 100, si acum sunt multe spoturi goale ai de unde alege. Iar daca vrei sa stai afk o faci pe raspunderea ta.

Posted

Buna.. sry ca ma bag .. regulamentul mi se pare foarte ok ..si admini il respecta ... daca ar fi sa stea un admin langa fiecare player 3 minute sa il tot intrebe de "x afk ?" cred ca impreuna ar termina o razie in 5 ore ... sa fim seriosi nici iei nu is platatii sa faca asa ceva ... si nu am plang de nici unu ...is fac treaba ... acuma vb aia te m`ai iau ei cu vb "get a life" ... mi se pare corect ..fiecare om si`a format o vb eu de exemplu is cu "patasti"

... sugestia ca doar 1 din pt sa fie on mi se pare ok :) ... si vb aia ai fugit pana in bucatarie sa iti iei putina apa un exemplu ... si cand vi inapoi ai d/c ... mie mi se pare ok ca le poti da pm si te iarta ...ca doar nu ai fost afk cu orele ... :tiphat:

Posted

Mi se pare normal sa se ierte,rede totusi hai sa fim seriosi,nu poti sta doar cu mu ,sa te uiti la monitor sa pui clickerul si sa-ti vezi caracterul cum creste si tot creste,toti,nu cred ca exista vreun player care sa faca acest lucru,majoritatea se mai uita la un film,mai citestesc un documentar,citestesc forumul,se uita la o poza,posteaza ceva etc.

Sa iti dau un exemplu foarte simplu:

Imi fac un topic de vanzari cumparari,care poate dura si pana la 5 min,revin in joc si vad ca am luat d/c,normal ca intru repede si intreb ce s-a intamplat,dupa care dau pm respectivului Gm si ii explic ce s-a intampla,normal si firesc ar trebui sa fiu iertat.Iti dai seama la 10 razii pe zi cate caractere ar fi suspendat zilnic?,80% luand pentru un afk 2-5 min!.

Aici au de castigat ambele tabere(gm-rii nu mai sunt nevoiti sa posteze pozele in MuSection,iar Playerii ar scapa de contor).

Decat aceste razii mai bine cateva restarturi la ore aleatorii,pana la urma playerii stau on de grija spotului si nu de grija adminului.

:)

Posted

Si ce te faci cu playerii care cand vad ca se da rr la server, fug repede langa alt spot mai bun, pe care esti tu. Intra mai repede ca tine si tu ramai fara spot desi esti acolo, nedormit de 20h? Si sa patesti asta de 2-3 ori pe zi, tu si alti jucatori. Nu crezi ca va creste frustrarea?

Si mai mult, daca tu stai afk non stop si stii ca nu patesti nimic, o sa schimbi acest lucru? Cand ai 4-5 contoare si stii ca stai pe bara 1 saptamana, te gandesti de 2-3 ori inainte. ;)

rr la server nu e o solutie.

Posted

ASTA ZICEAM SI EU ... dar admini o dau in barci cu noi

eu l-am propus sa fie corecti .... SE PARE CA NU SE POATE ACEST LUCRU

ei doresc sa fie omenosi ADICA SA MAI IERTI PE UNII , ALTII DE CONTOR

ASADAR PROBLEMA E SIMPLA:

ORI AJUNGEM LA UN NUMITOR COMUN ORI DESFIINTATI REGULAMENTUL ALA

1. cu un astfel de ton, nu poti purta o discutie constructiva oricat ti-ai dori tu

2. din posturile tale in acest topic am inteles ca consideri GRESEALA GRAVA faptul ca adminul s-a simtit generos in ziua respectiva si a iertat de contor jucatorii care reintrau in maxim 5 minute de la d/c si ii trimiteau PM.

Noted, generozitatea si bunatatea este aspru criticata si nu se accepta, propun sa omoram toti moderatorii si toate caprele vecinilor sa punem Roboti sa ne pazeasca.

Eu doresc ca acest topic sa fie cel putin ignorat de admini ca atunci cand unul din ei care e mai in toane bune, vrea sa faca un event ceva sau sa gratieze de contor in masa jucatorii care revin imediat dupa d/c, sa nu renunte la intentiile bune de friica topicelor de acest fel.

@jucatori, nu fiti rai si uraciosi caci comportamentul vostru se intoarce ca un bumerang, cum sunteti voi vor fi si adminii.

Pana una alta :beer: :beer: :beer: :beer: pentru toata lumea si haideti sa jucam jocul in joc nu pe forum.

Posted

Faptul ca va acordam clementa uneori nu inseamna ca favorizam pe x,y,z.

Nici cand incercam sa fim mai indulgenti nu va convine, cu voi indiferent cum ar da-o omul nu e bine.

No mercy :gun:

1. Colegii mei au fost prea indulgenti cu voi, trebuiau sa va puna la contor pe toti cei care ati fost prinsi afk.

2. Suspendul pentru afk, in urma discutiei pe care ati initiat-o, ar trebui dublat sau triplat.

Umpic subliniate ideile mai importante. De acum incolo asa se va proceda, sau sunt doar avertismente / idei / ganduri razletze ?

ON: Suspend la tot ce`i afk. Fara contor, fara clementza, fara indulgentza. Esti afk? -> :banned:.

Posted

Pacat ca nu mai sunt oameni de odinioara gen Odyzzeus, Tyrexel sau MagicElf

Cu ei te puteai intelege ... poate ca erau mai mari , poate ca vedeau altfel lucrurile....

:tiphat:

Cu totii te poti intelege, nu e nici unul batut in cap :) Culmea e ca sunt cel mai mic din sta daca nu ma insel :crazy:

P.S. Tot aici sunt, nu am plecat niciunde.

Eu daca sunt cautat in maxim 5 minute de cand am trecut pe la tine si apoi revii si imi dai pm, normal ca te inteleg si te iert. Cei care au patito iti pot confirma acest lucrul :)

Guest RobertBK
Posted

steaua - ujpest x pauza 2 final :>

Posted

Mike obisnuieste-te cu ideea ca regulamentu nu se mai respecta deloc ca la carte. Degeaba e scrisa acolo o regula stricta daca la final se specifica , Moderatorii au ultimu cuvant de spus.

Aveam la un moment dat un respect deosebit pentru linkmania si tot ce tine de serverele de aici , mereu au fost si sunt configurate bine , o comunitate cu adevarat frumoasa , pacat ca sunt cativa care o strica.

Nu poti sa porti o discutie in contradictoriu cu cineva atat timp cat respectivul are puterea sa-ti taie accesu la propriu' cont , de multe ori pe un motiv gen.. atitudine necorespunzatoare si oricata dreptate ai avea si oricate argumente clare si concrete ai aduce in final tot tu trebuie sa accepti si sa lasi de la tine . (NU , nu sunt toti la fel , tot respectul pentru multi din staff :) ).

Se dau suspenduri pentru "abateri" nici macar specificate in regulament iar pedeapsa se stabileste pe loc in functie de ..well.. chefu celui ce judeca plangerea. (Da.. ma refer la cazu asta cand s-a ajuns de la "DISCONNECT + CONTOAR" cum scrie in regulament la http://img182.imageshack.us/img182/3526/badday.png si apoi cireasa de pe tort.. 20 fara nici cea mai mica explicatie sau legatura cu regulamentul.

Morile de vant.. u kno'

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...