Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Miket

Admini respecta un REGULAMENT pe care noi nu-l stim

Recommended Posts

Posted

Dragi admini,

In ultimele saptamani am observat GRESELI GRAVE FACUTE DE DVS si vreau sa mentionez doar 2 care le consider eu cele mai grave.

1. La preluare

Daca cineva vine langa tine si te intreba: Gigi AFK? si el face KS .

Tu daca il postezi pe KS (pe spotul tau) iti ies SUSPEND pentru vanatoare.

(vedeti cazul CobraMG in care 3-4 admini au cazut de acord cu acest suspend)

ATUNCI FACETI O MODIFICARE IN REGULAMENT CA IN TIMPUL PRELUARII POTI FACE KS ... nu e chiar asa de greu nu??????

2. Regula AFK

Pana acum 2zile erau 3 min in care un admin verifica un player daca e afk sau nu.

In cazul in care era afk ii se dadea disconect si contor.

EEE... IERI dl Dream a inventat o noua regula , care am intitulat-o sugestiv "REGULA 3+5", adica cum sta treaba cu noua regula.

Dream sta 3 min milogindu-se de tine daca esti afk, daca esti afk iti da d/c, iar daca revii pe server in mai putin de 5min de la d/c si ii dai PM te iarta.

Initiativa este una laudabila, avand in vedere ca eu am luat contor la 1.40sec de la Batosai .

-----------------------------

Acum doresc si eu sa inteleg/sa mi se arate UNDE SE AFLA NOILE REGULI ca mereu NE TRAGETI DE URECHI PE NOI PLAYERI CA NU STIM SA CITIM 2 PAGINI DE REGULAMENT

VOI STITI DL ADMINI???? SAU VOI SUNTETI MIEZU SI NOI ...... ma abtin.

Noi luam suspenduri + mai induram SI MISTOURI FACUTE DE VOI cu replici celebre: GET A LIFE, iar voi VENITI CU O PROSTEALA (fac pariu) : daca se mai intampla o data ii se va revoca contul de admin.

TIN SA MENTIONEZ: pentru ambele acuzatii am probe graitoare (adica linkuri si poze) CA SA NU MAI EXISTE LOC DE INTERPRETARE.

Stimabili admini va doresc o zi buna,

:tiphat:

Posted

Domnule Miket, asa ceva se lasa la latitudinea Game Masterului, de exemplu eu am iertat pe TOTI cand i-am prins prima data fiind afk si au revenit repede. Acuma depinde de la caz la caz.

Posted

la punctu 1...

daca nu esti nesimtit si nu tii oameni cate 3-4 min de fiecare cand esti preluat desi esti on, nu are nimeni nimic cu tine, cobra a intales de ce a luat suspend atunci si avusese antecedente de genul

nu cred ca tie ti-ar placea sa te tina fiecare jucator cate 4 min cand ii intrebi de afk si vrei sa obti un spot, prinzi 10 oameni de genu, trece ora iar tu tot n-ai spot

la punctu 2...

ar trebui sa fi bucuros de faptul ca anumiti gm's mai lasa de la ei si mai iarta in anumite situatii

cat despre atitudinea ta la ce facem noi, ca sa va fie tot voua bine, cam lasa de dorit

Posted

Pentru acuzatia nr. 1

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291895

exista acolo un link catre forumul Mu 97d in care se acorda ss pentru ks si nu pentru vanatoare.

Pentru acuzatia nr. 2:

http://img139.imageshack.us/img139/1942/screen071219450047.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/4301/screen071219470048.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/3223/screen071219480049.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/7361/screen071219500050.jpg

http://img200.imageshack.us/img200/9420/screen071219510051.jpg

http://img200.imageshack.us/img200/952/screen071219540052.jpg

http://img269.imageshack.us/img269/997/screen071219550053.jpg

DISCUTIA ... poate e greu s-o urmariti:

DREAM: Pentru cei care i-am prins AFK si ... si eu revenit dupa maxim 5 minute scapa de contor

Dream: Nu stiu cine s-a incadrat sau nu

eu: Adica cum? E o noua regula sau ce? sa revii dupa 5min?

Dream: Nu este nici o regula noua

eu: Am luat contor de la Batosai

Dream: Miket nu inteleg ce problema ai tu

in fotografia .51

ii cer socoteala de ce nu se aplica regulamentul

iar Dream imi raspunde : Ca azi el e in toane buna

SPECHLESS

Posted

Nu este nicio regula, daca esti la baie sau plimbai pisica pe balcon, eu te iau cu afk si primesti disconnect. Daca revii in urmatoarele 5 minute nu te postez la contor pentru ca sunt si eu om si inteleg ca tu ai niste nevoi. Daca tu ai luat contor de la batosai poate ai:

a. Reveni tarziu.

b. Ai vorbit intr-un anume fel.

Si cum zice xtest, depinde de la caz la caz.

Posted

despre primul caz ti-am zis, nu cred ca e cazul sa mai dezbat problema

despre cazul dream... sa intaleg ca te deranjeaza faptul ca el te iarta de contor, desi te-a prins, daca cumva revi in joc in primele 5 min de la disconnect ? EXTRA regulamentar ?

da/nu ?

Posted

eu unul mi-as dori sa fie toti ca xtest,diablo si dream ..... dar nu cred ca e asa :)

eu lupt pentru "standardizare" :)

Eclar pentru mine , poate si pentru voi ,ca noul regulament e fff dificil de respectat mai ales partea cu AFKu

- adica noi treb sa stam mereu ON, iar voi trebuie sa luati pe fiecare in parte la rost. Cu alte cuvinte pe serverul vechi stateati 30sec/per party acuma puteti sta 15 per party. Inainte erau 20-30 de spoturi in arena, acuma sunt 100 :)

O mica socoteala arata ca puteti sta si 24/24 si tot nu terminati RAZIA :)

poate acum vom gasi un numitor comun

Eu propun reintroducerea regulei de serverul vechi care spunea: 1 MEMBRU DIN PARTY TREBUIE SA FIE ON.

Posted

Cum am zis si ieri nu inteleg nemultumirea ta in decizia pe care am luat-o ieri.

Daca tu crezi ca noi suntem roboti te inseli,e normal ca un player sa mai aiba alte nevoi si am condiderat ca-i omeneste sa nu primesca suspend daca a revenit imediat si mi-a dat pm.

Ti-am zis si ieri ca nu este nici o regula noua dar pricepi cam greu.Nemultumirea cu contorul tau trebuia discutata cu Batosai

Posted

@ija

batosai ma inteleg fff bine dar a ales sa respecte regulamentu si ii respect decizia

@dream

doresc ca aceasta ingaduinta sa fie extinsa la toti admini .... NU DORESC NIMIC ALTCEVA

@diablo

cred ca ii dai idei noi lu Sadi hahahahahah

Gandeste ca acel baiat/domn iubeste preluarile. Iar cand vrea un spot vine din 5 in 5min peste tine :) Acum daca ii zic ca poate face si EXPERIENTA PE SPOTUL TAU , dupa ce te-a intrebat de AFk ... EU CRED CA L-AI FACUT CEL MAI FERICIT OM DE PE PAMANT .

-----------

Iar chestia cu revenire dupa d/c e o chestiune relativa. Ce garantie am , ca player , ca acel om ti-a raspuns in 5min, in 10 sau peste 1h????

Inca o data eu nu doresc sa jicnesc pe vreun admin , dar oameni buni regula afk este un stupida. Inca o data propun urmatoarele (ca pe serverul vechi):

1. un membru din party sa fie on

2. la 5 abateri - 5 zile, la 10 abateri - 10zile

Poate alegeti una ... sau sa gasim o alta regula.

Posted

eu nu inteleg de ce se tot spune ca fiecare ss difera de la caz la caz...chiar si cu afk...cica depinde de admin...dak in regulament scrie ceva de ce nu se respecta si atat...sau va este lene sa respectati regulamentul?

Posted

nu se mai incurajeaza afk sub nici o forma... vrei lvl , stai on ! nu stai on... o faci pe raspunderea ta in ce circumstate vrei tu

daca ar fi 1 membru on, s-ar sta mult prea mult afk...

suspend la fiecare abatere este foarte bun

la ce zici tu : cand ai 3 abateri lasi linistit afk cand sti ca deabea la a 5-a iei suspend... primesti inca 2 abateri iar dupa suspend iar lasi afk linistit stiind ca deabea la a 10 urmeaza un urmator suspend

la cum e acuma : daca ai 2 abateri si sti ca urmeaza a 3-a iar la a 3-a iei 3 zile suspend, te gandesti de 2 inainte, la a 4-a la fel, la a 5,6,7,8... la fel :)

disconnectul il iau toti afk-isti, iertatul poate sa existe sau nu si poate sa difere de la gm la gm, fiecare cu bunatatea lui

exact cum e la orice plagere, unii din voi mai retrageti pe motiv ca acuzatul si-a cerut scuze, a vorbit frumos, la fel e si in cazul asta

alte nelamuriri ?

Posted

@diablo

per amsamblu e corect ceea ce spui, dar in PUNCTELE CHEIE O DAI IN SUCELI.

oricum nu o sa-mi schimb parerea despre tine ... esti chiar inteligent. Ma bucur ca sunt si asemenea oameni in randul adminilor.

In alta ordine de idei noi vorbim de lucruri concrete: SE RESPECTA SAU NU REGULAMENTUL???

Pana in acest moment toti admini au CONFIRMAT CA NU SE RESPECTA si ca au un regulament propriu bazat pe sentimente, stari de spirit...etc

--------------

CONCLUZIE (pana in acest moment)

DACA TE PRINDE XTEST, IJA, DREAM, DIABLO poti scapa de contor daca raspunzi repede (sa zicem 5min), restul "TE ARD" .

Posted

in concluzie: se respecta regulamentul

la fiecare afk sa te astepti la o posibila abatere primita ( suspend /dupa caz ), doar ca uneori poti fi iertat... norocul tau, intr-un caz de genul .

Posted

@diablo mai lasa si pe alti :)

poate dl Rede isi va spune opinia , deoarece pana acuma fiecare admin a incercat sa-l scuze, sa se scuze, sa suceasca, sa ignore punctele vitale ale discutii, etc

stii cum suna Diablo: e cum eu as sta pe spot , il preia un baiat dupa 5 min .... IAR DACA EU REVIN IN 5MIN DUPA CE MI L-A LUAT TREBUIE SA MI-L DEA INAPOI

Om fi noi prosti ... dar nici ciunga in par nu avem .

ORI SE JOACA RULETA RUSEASCA HAHAHAHHAHA

Ca sa mor ... imi iau pistol :)

Posted

Cum am zis si ieri nu inteleg nemultumirea ta in decizia pe care am luat-o ieri.

Daca tu crezi ca noi suntem roboti te inseli,e normal ca un player sa mai aiba alte nevoi si am condiderat ca-i omeneste sa nu primesca suspend daca a revenit imediat si mi-a dat pm.

Ti-am zis si ieri ca nu este nici o regula noua dar pricepi cam greu.Nemultumirea cu contorul tau trebuia discutata cu Batosai

Desi ti-am dat pm dupa ce mi-ai dat disconnect nu ai raspuns la pm si pe seara am luat d/c fiind suspendat.

( Eram pe caracterul MARI_MAN )

Posted

Daca stii regulamentul foarte bine si esti un jucator foarte bun de mu ,poti scapa de foarte multe suspenduri,agatandu-te de ceva minor,insa voi ati inceput sa faceti un hobby din asta,de aceea nu se mai aplica regulamentul stric ca si un chenar(care a dat de permis inainte de 2008 stie).

Cat despre punctul unu este laudabil,defapt daca e sa ne gandim e ceva firesc,pana la urma rolul raziilor nu este de a suspenda cat mai multe caractere,ci acela de a nu favoriza afk-ismul.

Oricum mie imi place afk-ul poate din acest motiv nici nu mai activez,ma plictisesc fratilor sa stau sinspe oare in fata calculatorului sa ma uit la aceeasi monstri,la aceleasi arme,aripi,iteme etc si parca e mai frumos cand te culci cu 300 si te trezesti cu 310 de exemplu. :D

In loc sa bateti in stanga si in dreapta,ca ala e asa si celalalt altfel,mai bine gasiti o solutie pentru a da viata serverului de mu,un proiect prin care sa mai scoateti playerii din melancolia asta care e creata pe sv,sincer e un sv Trist,nu mai intri de placerea comunitatii,intri din dorinta de a avea mai multe rr-uri ca x si de a-l vana pe Y,ca are mai multe rr-uri ca tine.

Hui succes :)

Posted

De acord cu twist :)

si daca tot suntem la un topic de afk-isti... :P.... atrag si eu atentia asupra unei probleme

Deja se poate lua suspend pentru ks fiind afk... exemplul meu noaptea pe la 3 adorm, mi se face preluare, respectivul nu reuseste sa ma omoare si asa era sa fiu eu postat pt ks eu dormind in fotoliu in fata calculatorului :)

Dupa acest exemplu ne dam seama ca e foarte usor sa ca un caracter afk sa ia suspend si aici ar trebui facuta o modificare, sau macar o precizare pentru a clarifica situatia. In momentul acesta un vanator de suspenduri sa zicem s-ar putea distra toata noaptea...

:beer:

Posted

Nu se da suspend pentru ks cand esti afk si ai fost preluat. Dar daca respectivul demonstreaza prin poze ca tu ai revenit din afk si faci in continuare ks, se da.

Posted

Desi ti-am dat pm dupa ce mi-ai dat disconnect nu ai raspuns la pm si pe seara am luat d/c fiind suspendat.

( Eram pe caracterul MARI_MAN )

Am scris destul de clar conditiile in care scapi de contor:

http://www.imagebam.com/image/a714a141911167

acelasi lucru valabil si pentru Cezar:

http://www.imagebam.com/image/146d8841911164

si acum Kinul pe care l-am iertat:

http://www.imagebam.com/image/c061e641911168

http://www.imagebam.com/image/f197ad41911169

Acest lucru s-a intamplat decat duminica si se pare ca am gresit in acesta situatie de a ierta pe cineva de contor daca revine imediat.Cum am mai spus si mai sus este omeneste sa mai ai treaba dar daca revi repede poti scapa de contor.

Posted

@dream

sunt de acord cu tine si mie personal imi place aceasta idee

PROBLEMA este daca se poate extinde la toti admini, doarece este clar ca in 3min nici la wcu nu poti sa te duci

Eu doresc :

ori sa se adopte idea ta ori sa se mareasca timpul de la 3min la 5min

sau .... orice alta varianta de ajuta playerii

Ganditi-va ca este fff greu sa stai on fara sa mananci, wc-u, tigare ..etc

Macar sa nu se dea ss pentru DUEL.

Haideti ajutati-ne si pe noi cumva!!!

Posted

cel mai bine ar fi sa nu se mai ierte. asa nu va mai avea nimeni nimic de obiectat.

ca unul sau altul cere o poza pentru a se lamuri in legatura cu un contor primit vad ca primeste suspend pentru acuzatii nefondate. intrebarea mea:

un player n-are voie sa ceara o poza in care sa se justifice contorul primit? daca nu, de ce?

Posted

ASTA ZICEAM SI EU ... dar admini o dau in barci cu noi

eu l-am propus sa fie corecti .... SE PARE CA NU SE POATE ACEST LUCRU

ei doresc sa fie omenosi ADICA SA MAI IERTI PE UNII , ALTII DE CONTOR

ASADAR PROBLEMA E SIMPLA:

ORI AJUNGEM LA UN NUMITOR COMUN ORI DESFIINTATI REGULAMENTUL ALA

Posted

Daca ati ajuns sa comentati si pe subiectul acesta am sa ma conformez dorintelor voastre, adica dorintei de a nu mai ierta ( eu asta inteleg aici ).

PS: Cand am iertat am iertat pe cei ce nu recidivau, nu pot ierta pe unu ce recidiveaza de N ori.

Cred ca acum e destul de limpede totul si sper sa nu va plangeti pe viitor.

Guest skared
Posted

hmmm , desfiintarea regulamentului nu e o solutie acum, exista diferente mari intre jucatori si cei mai mici ar avea de suferit. Pe beta cand nu exista regulament majoritatea jucatorilor s-au plans ca le faceau pk :)) . Lumea a vrut regulament, regulament au primit. Ca acest regulament este uneori interpretat, nu se poate altfel, pentru ca unii incearca sa profite de reguli si adminii nu sunt copii sa nu judece de la caz la caz.

Gandeste-te putin miket cate spoturi sunt si sa stea la razie pe fiecare spot cate 5 minute e mult.

Poate ca introducearea regulii cu cel putin unul din party on ar favoriza pe cei mai mici si ar rezolva partial si problema contoarelor pentru holderi, eu nu as fi impotriva pentru ca stau oricum si acum 99% din timp in party si tin spot. Aici as mai avea de adaugat ca oricum se sta afk si acum :D . Telefoane peste telefoane, facem profit la companiile de telefonie, este un lucru care se stie :)). Ajunge si acum unu din party sa fie on ca suna pe ceilalti, iar cei din guild cand vad ca e razie anunta pe toti.. deci cum am zis telefoane peste telefoane.

Poate party-ul obligatoriu ar favoriza inter-comunicarea dintre jucatori, mie oricum mi se pare mai interesant sa stai la party, mai o caterinca, mai un banc ceva, altfel mori de plictiseala mijind ochii in monitor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...