rAnk Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 HelloRecent am infintat guilda "ArmadA" si m-am gandit sa nu pierd timp,si sa fac un topic pe forum guildei.Doresc in primul rand sa spun ca impreuna cu voi , membrii , voi incerca sa fac din aceasta guilda una foarte unita , cu atmosfera placuta in care ne vom putea relaxa si creste linistiti.Regulamentul care-l voi scrie mai jos este esential guildei cat si aliantei!RullzParty:Atunci cand vrei sa chemi la tine pe spot caracter/e din Guild/Ally pentru party,NU-i intrebi ce lvl au , NU ceri lvl maxim,le dai party pur si simplu.Daca esti pe spot cu un mg,bk,elf si vine inca un mg de exemplu,nu esti obligat sa-i dai party! In fiecare party trebuie sa fie 5 persoane , asa ca acceptati si dl-ul la party daca nu aveti...Indiferent daca nu are summon sau are lvl 395.Pm-ul trebuie sa fie cat mai mult online mode.Daca vine cineva din Guild/Ally si cere party,spunand ca sta si on(caracterul fiind un bk de exemplu),atunci PM-ul ii face o mini-preluare bk-ului aflat in party astfel:(07_13-10_07)-0001.jpg: ScreenShot|x-afk?__(07_13-10_09)-0002.jpg: ScreenShot|x-afk?Daca x-afk aflat in party nu raspunde la aceste 2 intrebari,y-on primeste party. :right: General:Daca ai nevoie de iteme , poti sa ceri dar Nu insista!Membrii Guildei/Aliantei ofera,tu accepti daca ai nevoie.Sell,Buy,Trade se vor face doar pe PM,insa,poti anunta maxim de 2 ori ce vinzi sau cumperi sau dai la trade,astfel incat membrii sa-ti dea PM sa negociati.Limbajul vulgar pe G/A-chat nu este permis.Incercati sa va adresati cat mai politicos si cu respect tuturor , chiar si inafara guildei sau aliantei.RecrutariAccept caractere minim lvl250,active si care stiu sa fie civilizate.Imi puteti da un pm,sau lasati aici mesaj,si va voi raspunde eu.pM-NebunuDL;;)
rAnk Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 sa speram ca nu faci numele de cioco, glesti prima persoana care stie de la ce vine armada :> si mersi :tiphat:
undercover Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 cumpara proiectul verde de la un diler autorizat ...@@Succes !
rAnk Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 cumpara proiectul verde de la un diler autorizat ...@@Succes !multumesc
rAnk Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ceva ceva...da vb singur , stiusi-o fac din nou :-j
rAnk Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Prea multe Canabis , nici nu mai tin minte cate am dat exact :dooh:
Guest LowGmaN666 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sa speram ca nu faci numele de cioco, glna ca la facut =)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=298539