LuckyShot Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 hai sa traiesti :-*poate nu-mi dai de baut ca belesti carasu :naughty:
FuLg3r3k Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 hai sa traiesti :-*poate nu-mi dai de baut ca belesti carasu :naughty:la multi anii :) off : iauite ... kika poate te bate sini (Ca bei fara el nu de alta ) :)) :))))
DenY Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 la multi ani nap :D sa-ti dea dumnezeu tot ceea ce doresti ! @ cu putina intarziere si cu scuzele de rigoare :D
Sirius Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 chit ca vine mai tarziu.. la multi ani bunny :) sper ca mai stii cine sunt dupa cativa ani de absenta :P
Eddy Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 la multi ani iepuie :D zici ca dai o bere cu ocazia asta? :P
bunny Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Lolz, "catamai" topicul, multumesc frumos, sanatate si fericire si voua. :)@vDumnezeu, mersi pt topic.@dadi, caaaaat sa mai cresc? ^^@alin, ce de morcovi @_@ =))@crs, la fel mai nab. :hug:@kika, zilele astea :D@np danu, mersi :hug:@sirius, sper sa nu ma insel dar parca ai avut o guilda gothyka, mersi de urari ^^@placinta, pai cand ajungi in bucuresti ma anunti, mi-am schimbat id-ul btw, o sa ti-l dau pe pm. :)Multumesc inca odata :hug:
Eddy Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Lolz, "catamai" topicul, multumesc frumos, sanatate si fericire si voua. :)@vDumnezeu, mersi pt topic.@dadi, caaaaat sa mai cresc? ^^@alin, ce de morcovi @_@ =))@crs, la fel mai nab. :hug:@kika, zilele astea :D@np danu, mersi :hug:@sirius, sper sa nu ma insel dar parca ai avut o guilda gothyka, mersi de urari ^^@placinta, pai cand ajungi in bucuresti ma anunti, mi-am schimbat id-ul btw, o sa ti-l dau pe pm. :)Multumesc inca odata :hug:poi dami`l ca deja sunt aici de 2 zile <_< :>