Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ChitZzZu

O noua Sugestie

Recommended Posts

Guest ChitZzZu
Posted

As propune ca sa avem 2 inventory...Cum e in Cabal ai 5 inventory(cine stie cunoaste)

Astfel nar mai fi problema cu Impachetatul jwls sau alta idee:

Sa fie peste tot banca propri adica ce am in atlans sa nam in tarkan sau alte parti astfel nu ar mai fi astfel de probleme de care toti se plang... Sa vedem acum...Ce ziceti?

Posted

Ai visat ieri dimineata la 08:50 , ti-ai facut cont si ai venit cu stralucitoarea sugestie?

Uite eu in Cabal nu stium cum este sa ai 5 inventory. Ia povesteste-mi :)

Chiar incerci sa reinventezi roata si becul ? Mu online este proiectat intr-un fel , Cabal este proiectat in alt fel.

5h1 |\/|4y 1n\/47z4 sa scryy shy thu rh0m4n3sht3

Guest ChitZzZu
Posted

^^ jok de 5 ani pe link mania frate^^

Posted

pe alte versiuni parca era o comanda (numai stiu care era) cu care puteai schimba stash`urile

cv de genu /stash 1,2,3.. etc. si in fiecare stash puteai pune ce vroiai

Posted

daca se poate nu cred ca exista player care sa nu isi doreasca mai mult loc la stash,

prin urmare, daca se poate sunt PRO!

nimeni nu cere sa se modifice grafica jocului, dar o comanda "de genu /stash 1,2,3.. etc." nu mi se parea foarte deplasata sau imposibil de realizat.

Posted

Chiar daca ar fi realizabil mie personal m-ar deranja sa cuat print stash, sa ma mut in fiecare oras sa vad unde am pus itemul respectiv.

CONTRA

Posted

Nu se poate sa avem mai mult inventory, ti-am dat o mica solutie :) faci la caracterele mici de pe cont lvl de store si asa faci un pic de spatiu :)

Posted

^^ jok de 5 ani pe link mania frate^^

si marmota?

intradevar sunt servere care permit stash 1,2,3 ...dar era dak tin bine minte trebuiau mai multe servere ...sau ceva de genul

nu se poate asa ceva. cel putin nu pe mu online.

@in loc sa veniti cu idei cum s-ar putea reintroduce functia de mix jwls la lehap fara a se mai putea face dupe, voi veniti cu "ideea cu 5 stash-uri" :))

Posted

Chiar daca ar fi realizabil mie personal m-ar deranja sa cuat print stash, sa ma mut in fiecare oras sa vad unde am pus itemul respectiv.

CONTRA

defapt, ideea e ca stai langa acelasi stash, scrii /stash 1 si il deschizi pe primu. scrii /stash 2 si il deschizi pe al 2-lea, nu e nevoie sa de deplasezi

@boom, se poate

Guest ChitZzZu
Posted

in fne...A fost o idee proasta rog un admin sa inchida...

Posted

Pe toate servere mari pe care am jucat acum cativa ani era /vault 1..,2..,3 sau /stash 1,2,3...Si chiar e foarte buna ideea...nu mai trebuie sa`ti faci 20 de accounturi pt jwl`s si iteme...mai ales acuma ca sunt doar jwl varsate..

Posted

se poate stash 1,2,3 fiecare cifra deschide alt stash si nu necesita mai multe server (nu se stie cum)

se poate si edita arcul (nu se stie cum)

se poate edita si fenrirul (nu se stie cum)

se pot face o gramada de lucruri , problema e ca ... ? nu se stie cum ;)

Posted

se poate stash 1,2,3 fiecare cifra deschide alt stash si nu necesita mai multe server (nu se stie cum)

se poate si edita arcul (nu se stie cum)

se poate edita si fenrirul (nu se stie cum)

se pot face o gramada de lucruri , problema e ca ... ? nu se stie cum ;)

foarte constructiv si de un real ajutor comentariul tau,

noh daca in loc de "nu se stie cum" puneai un link catre un post de pe un forum obscur tradus din chineza unde se descriu toate astea atunci aveai dreptul la atitudinea asta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...