koka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 cu tot respectul vDragosh este vorba despre lipsa de activitate si responsabilitate a moderatorilor de la banati care cu intentie sau fara ne pedepsesc de multe ori pe nedrept,se intampla adesea ca o persoana sa primeasca suspend pe nedrept iar pana se uita cineva peste reevaluarea lui trec zile buna sau chiar saptamani cum e cazul acesta de exemplu: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296220 , practic omul acesta a stat degeaba 8 zile suspendat pentru ca nu s-a uitat sau nu au vrut sa se uite nimeni peste reevaluarea lui,si nu este singurul caz de acest gen.noi jucatorii platim tot timpul pentru greselile noastre dar moderatorii nu platesc niciodata pentru greselile lor,tot din aceasta cauza se datoreaza si faptul ca trateaza cu lejeritate asemenea cazuri,am vazut o gramada de reguli pentru jucatori atat pentru forum cat si pentru joc dar pentru moderatori nu am vazut,motivul pentru care am postat la sugetii e si pentru ca am o propunere simpla ca sa evitam astfel de cazuri neplacute,ma refer la un termen limita pentru moderatori de a reevalua un suspend,care desigur daca o sa fie luata in considerare sugestia va ramne la aprecierea ta de cate zile va fi termentul,sunt constient ca si moderatorii au vietile lor personale si mai au si alte treburi de facut si nu se pot dedica acestui forum/joc atat de mult pentru asteptarile noastre,dar la cati moderatori sunt unul din ei tot ar trebui sa isi gaseasca putin timp liber sa intre odata la 2-3 zile la sectiunea banati.sper sa nu se interpreteze gresit,vreau doar sa nu mai ajungem in astfel de situatii,e foarte neplacut ca dupa ce esti pedepsit pe nedrept sa mai si astepti asa mult sa se faca dreptate,ceva trebuie facut...alte propuneri?
Cristian Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Stai tu linistit, moderatorii si gm's au un regulament intern mult mai strict decat avem "noi" ca jucatori.@Ca sa fiu ontopic, sunt contra. Moderatorii se uita peste plangeri/reevaluari in putinul timp liber care il au si nimeni nu-i plateste pentru ceea ce fac.
stely_yoo Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Stai tu linistit, moderatorii si gm's au un regulament intern mult mai strict decat avem "noi" ca jucatori.@Ca sa fiu ontopic, sunt contra. Moderatorii se uita peste plangeri/reevaluari in putinul timp liber care il au si nimeni nu-i plateste pentru ceea ce fac.De unde stii tu draga? Ai fost cumva moderator linkmaniac ? Sau ai vorbit cu globurile de cristal ? Arata-ne si noua regulamentul ca sa te credem. nimeni nu-i plateste pentru ceea ce fac.Nu am absolut nimic cu nici unul dintre moderatori , dar cand au acceptat functia , stiau foarte bine ce angajamente isi iau.Tie ti-ar conveni sa iei suspend , sa fii nevinovat si sa stai 8 zile pe dreapta aiurea ? NU ! NU CRED !
Cristian Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 De unde stii tu draga? Ai fost cumva moderator linkmaniac ? Sau ai vorbit cu globurile de cristal ? Arata-ne si noua regulamentul ca sa te credem. Nu am absolut nimic cu nici unul dintre moderatori , dar cand au acceptat functia , stiau foarte bine ce angajamente isi iau.Tie ti-ar conveni sa iei suspend , sa fii nevinovat si sa stai 8 zile pe dreapta aiurea ? NU ! NU CRED !Conteaza daca am fost moderator sau nu ca sa stiu asta? Dar totusi ca sa iti raspund, este chestie de logica, adica este normal sa aiba un regulament care nu este public pentru "noi" players.Fiecare raspunde cum si ce poate, adica, daca nu poate rezolva acea plangere/reevaluare lasa pe alt moderator cu mai multa experienta and this stuff. Mi se pare absurd sa obligi pe cineva sa faca ceva care nu stie.
stely_yoo Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Conteaza daca am fost moderator sau nu ca sa stiu asta? Dar totusi ca sa iti raspund, este chestie de logica, adica este normal sa aiba un regulament care nu este public pentru "noi" players.Fiecare raspunde cum si ce poate, adica, daca nu poate rezolva acea plangere/reevaluare lasa pe alt moderator cu mai multa experienta and this stuff. Mi se pare absurd sa obligi pe cineva sa faca ceva care nu stie.In logica mea , cred ca au un regulament. Dar nu ma apuc si eu sa ma dau atotstiutor ca am vorbit cu globu de cristal si cu mama omida. Mi se pare absurd sa obligi pe cineva sa faca ceva care nu stie. Devii destul de amuzant , dar hai totusi sa-ti raspund. Cum poti obtine o functie de moderator daca nu stii sa faci ceea ce trebuie ? Ceva de genu "caine surd la vanatoare" ? =)) Mi-e teama ca vorbesti mult si fara rost. :>
koka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Stai tu linistit, moderatorii si gm's au un regulament intern mult mai strict decat avem "noi" ca jucatori.@Ca sa fiu ontopic, sunt contra. Moderatorii se uita peste plangeri/reevaluari in putinul timp liber care il au si nimeni nu-i plateste pentru ceea ce fac.da,sunt constient si eu ca au un regulament intern dar ori nu exista ori nu este respecta partea aia in care le cere sa trateze corect si cu responsabilitate cazurile,iar in privinta moderatorilor nu cred ca i-a obligat nimeni sa ocupe o functie de moderator,tot ei au facut-o prin cereri si cu siguranta si-au asumat aceasta responsabilitate odata cu primirea functiei de moderator.o alta propunere mai buna pentru sugestia asta este? sunt sigur ca o sa urlati cad din gura de sarpe la banati cand o sa ajungeti intr-o astfel de situatie.
Cristian Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 In logica mea , cred ca au un regulament. Dar nu ma apuc si eu sa ma dau atotstiutor ca am vorbit cu globu de cristal si cu mama omida.Devii destul de amuzant , dar hai totusi sa-ti raspund. Cum poti obtine o functie de moderator daca nu stii sa faci ceea ce trebuie ? Ceva de genu "caine surd la vanatoare" ? =)) Mi-e teama ca vorbesti mult si fara rost. :>Nu cred ca intelegi unde vreau sa bat, n-are rost sa discut pentru ca nu am cu cine.da,sunt constient si eu ca au un regulament intern dar ori nu exista ori nu este respecta partea aia in care le cere sa trateze corect si cu responsabilitate cazurile,iar in privinta moderatorilor nu cred ca i-a obligat nimeni sa ocupe o functie de moderator,tot ei au facut-o prin cereri si cu siguranta si-au asumat aceasta responsabilitate odata cu primirea functiei de moderator.o alta propunere mai buna pentru sugestia asta este? sunt sigur ca o sa urlati cad din gura de sarpe la banati cand o sa ajungeti intr-o astfel de situatie.Crede-ma pe db2 (97d) am primit suspend pentru guild name (nu dat de mine), am demonstrat prin logs ca nu am fost eu pe cont, tot degeaba.Desi suspend-ul a fost pe "nedrept" am trecut peste asta si am facut alt character, ce-i mare chestie? :)
stely_yoo Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Exact..cand ajung toti la banati incep si ii injura pe moderatori. -_- Crede-ma pe db trecut (97d) am primit suspend pentru guild name (nu dat de mine), am demonstrat prin logs ca nu am fost eu pe cont, tot degeaba.Desi suspend-ul a fost pe "nedrept" am trecut peste asta si am facut alt character, ce-i mare chestie? Bine prietene felcitari ! Si ce legatura are asta cu propunerea lui koka2? :error:Aici este vorba de cat de repede , sau cat de greu rezolva un moderator o reevaluare. Nu este topic pentru povestit intamplari din copilarie. -_-
Dream Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 cu tot respectul vDragosh este vorba despre lipsa de activitate si responsabilitate a moderatorilor de la banati care cu intentie sau fara ne pedepsesc de multe ori pe nedrept,se intampla adesea ca o persoana sa primeasca suspend pe nedrept iar pana se uita cineva peste reevaluarea lui trec zile buna sau chiar saptamani cum e cazul acesta de exemplu: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296220 , practic omul acesta a stat degeaba 8 zile suspendat pentru ca nu s-a uitat sau nu au vrut sa se uite nimeni peste reevaluarea lui,si nu este singurul caz de acest gen.noi jucatorii platim tot timpul pentru greselile noastre dar moderatorii nu platesc niciodata pentru greselile lor,tot din aceasta cauza se datoreaza si faptul ca trateaza cu lejeritate asemenea cazuri,am vazut o gramada de reguli pentru jucatori atat pentru forum cat si pentru joc dar pentru moderatori nu am vazut,motivul pentru care am postat la sugetii e si pentru ca am o propunere simpla ca sa evitam astfel de cazuri neplacute,ma refer la un termen limita pentru moderatori de a reevalua un suspend,care desigur daca o sa fie luata in considerare sugestia va ramne la aprecierea ta de cate zile va fi termentul,sunt constient ca si moderatorii au vietile lor personale si mai au si alte treburi de facut si nu se pot dedica acestui forum/joc atat de mult pentru asteptarile noastre,dar la cati moderatori sunt unul din ei tot ar trebui sa isi gaseasca putin timp liber sa intre odata la 2-3 zile la sectiunea banati.sper sa nu se interpreteze gresit,vreau doar sa nu mai ajungem in astfel de situatii,e foarte neplacut ca dupa ce esti pedepsit pe nedrept sa mai si astepti asa mult sa se faca dreptate,ceva trebuie facut...alte propuneri?Dar cand postati toate prostiile pe forum la plangeri si banati de ce nu faceti conform regulamentului?Si noi suntem obligati sa citim:ex 5 pagini si sa vedem 100 de printuriNumai reprosori sunteti buni sa faceti.A postat aici conform regulamentuluihttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296220
koka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dar cand postati toate prostiile pe forum la plangeri si banati de ce nu faceti conform regulamentului?Si noi suntem obligati sa citim:ex 5 pagini si sa vedem 100 de printuriNumai reprosori sunteti buni sa faceti.A postat aici conform regulamentuluihttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296220de acord cu ce ai spus tu,dar in alte cazuri nu a postat nimeni " 100 " poze si nu s-au scris aberatii,nu incerca sa arunci mingea la noi in teren pentru ca nu noi suntem de vina,si nu am criticat...asa mi-am exprimat eu opinia ca sa o inteleaga toata lumea,am venit cu o propunere sa ajungem la un acord comun pentru a elimina astfel de situatii,nu interpretati gresit.
Bobby Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Dar cand postati toate prostiile pe forum la plangeri si banati de ce nu faceti conform regulamentului?Si noi suntem obligati sa citim:ex 5 pagini si sa vedem 100 de printuriNumai reprosori sunteti buni sa faceti.A postat aici conform regulamentuluihttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296220Cu tot respectul pt moderatori care se ocupa de problemele noastre, eu am facut deja un topic unde am mentionat ca nici moderatorul nu respecta regulamentul,am luat o zi cand chiar -ija- a rezolvat problemele la plangeri dar toti o fac la fel.http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=297268aici Alex86 rezolva un topic postat iregulamentarhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=298123Diablohttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=298123etcEu consider ca plangerile alea au fost rezolvate iregulamentar, primesc un ss si nu stiu dece,trebe sa rasfoiesc toata plangerile sa vad dece am ss si dupa sa fac topic la banati si sa astept cateva zile :error: :error:
kokadiller Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 e si asta o metoda sa te pedepseasca un moderator daca are ceva cu tine,iei un suspend pentru ca pe initiatorul plangerii il doare mana sa treaca si nick-ul tau din joc in titlul,iar in acest fel exista sanse mari sa iei suspend fara ca tu sa te poti apara,si ca orice om care se vede suspendat,dupa ce alfi motivul,initiezi o reevaluare la sectiunea Banati unde mai tot timpul " ploua ".si de ce spun ca e si asta o metoda ca sa fi pedepsit de catre un moderator? eu m-am bazat tot timpul pe ce e logic,e logic si foarte normal ca unii gm-i/moderatorii,depinde de caracter (la propriu),sa fie si ei mai competitivi,din moment ce unii dintre ei joaca jocul asta cu acelasi scop ca si orice alt jucator de rand e logic si normal sa aibe o concurenta intre ei...iar competitie nu exista daca nu ai rivali,deci e foarte logic sa simta o oarecare invidie fata de acei jucatori,si tot invidia ii face sa recurga si la alte decizii defavorabile rivalilor si o sa incep cu metodele uzuale:1. te lasa sa astepti la banati cu dovezile tale prin care iti poti dovedii nevinovatia,dupa ce se satura si considera el ca ai stat destul suspendat pe nedrept iti da verdictul,logic favorabil tie conform dovezilor (in unele cazuri chiar trece suspendul pana iti raspunde).2. dupa ce faci o reevaluare iti raspunde sec (de multe ori aberant) si iti inchide topicul in nas ca sa nu mai ai dreptul la replica,in felul acesta mai deschizi un topic ca sa clarificati situatia dupa care iti inchide si al 2-lea topic si te ameninta ca iti mareste suspendul daca mai deschizi un topic pe aceasi tema (ce mai poti face?).3. aceiasi persoana si tot acelasi moderator pentru acelasi tip de infractiune acorda suspenduri diferite,face discriminari in limita regulamentului,stiu ca are tot dreptul sa acorde suspend cat considera el,si e foarte logic ca la un jucator pe care il invidiaza sa nu il judece ca pe orice alta persoana neutra.4. (metoda noua) ceri niste explicatii pentru suspendul luat si iti mai arunca din burta cateva zeci de zile pentru acuzatii nefondate la adresa moderatorilor,de parca nu e dreptul tau sa ceri niste explicatii...cererile sunt mai nou acuzatii,semnul intrebarii (?) e semnul exclamarii (!) mai nou in vocabularul lor,unde sunt moderatorii aceia ingaduitori care in alte vremuri cand aveai o nelamurire iti explicau frumos situatia si nu iti inchideau gura cu un supliment de zeci de zile suspend? de ce oare e atata invidie intre moderatori si jucatori?am vazut ca multi moderatori neaga faptul ca are avea ceva cu cineva,e normal si oricum nu ar recunoaste in fata ta daca ar avea ceva cu tine,iar majoritatea care neaga sunt sigur ca nici ei nu cred cu adevarat ceea ce spun,care cunosc cazurile stiu despre ce e vb iar cei care nu le cunosc o sa aibe timp si ei sa le cunoasca.sper sa nu se interpreteze gresit,NU am facut referire la toti moderatorii si nu sunt acuzatii,e doar parerea mea,la fel cum si altii au pareri bune si pareri proaste despre mine.
spauny Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 @Ca sa fiu ontopic, sunt contra. Moderatorii se uita peste plangeri/reevaluari in putinul timp liber care il au si nimeni nu-i plateste pentru ceea ce fac.moderatorii cand au depus cerere pentru a intra in functie erau constienti ca o sa trebuiasca sa rezolve reevaluarile! nu sa le ocoleasca.daca mama se angajeaza femeie de serviciu intr-o institutie trebuie sa spele si wc-urile nu numai holurile.
Redemption Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Intotdeauna cand un jucator ia suspend pt ca a facut ks,pk, a injurat sau a folosit hacks, nu el este de vina. E doar mielul dus la taiere care habar n-are sa citeasca un regulament, nu din pricina ca ar fi analfabet, ci pentru ca nu ii pasa de acesta si vrea doar sa se joace. Si cand acel jucator "inocent" ajunge sa ia o pauza, vina va fi intotdeauna a moderatorilor sau GM-ilor care au interpretat niste reguli in defavoarea behaitorului nostru prieten pentru ca sunt invidiosi ca acesta are mai multa lana/branza/lapte decat ei sau pentru ca sigur au ceva cu mirifica si magnifica prezenta augusta a purtatorului de lana uda. E imposibil sa fie al nostru amic de vina, sa nu stie sa scrie romaneste sau sa intocmeasca un topic la Plangeri sau Banati care sa nu te zgarie pe retina cu o sumedenie de greseli gramaticale si ineptii idioate pe care moderatorul trebuie sa le ignore si sa-si inghita sudalmile care ii vin in minte la siluirea limbii romane in toate modurile posibile, cu idei disparate. Este imposibil ca oita noastra mioritica sa insiste pe aceeasi linie, desi i s-au prezentat argumente solide, tot behehe si beheheeeee. Din cauza unor astfel de specimene ajung si ceilalti jucatori care stiu sa scrie in romaneste, stiu ceea ce inseamna respectul si fair play-ul sa fie bagati in aceeasi oala, din pacate, desi incercam sa evitam generalizari. -Va urma-
kokadiller Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Intotdeauna cand un jucator ia suspend pt ca a facut ks,pk, a injurat sau a folosit hacks, nu el este de vina. E doar mielul dus la taiere care habar n-are sa citeasca un regulament, nu din pricina ca ar fi analfabet, ci pentru ca nu ii pasa de acesta si vrea doar sa se joace. Si cand acel jucator "inocent" ajunge sa ia o pauza, vina va fi intotdeauna a moderatorilor sau GM-ilor care au interpretat niste reguli in defavoarea behaitorului nostru prieten pentru ca sunt invidiosi ca acesta are mai multa lana/branza/lapte decat ei sau pentru ca sigur au ceva cu mirifica si magnifica prezenta augusta a purtatorului de lana uda. E imposibil sa fie al nostru amic de vina, sa nu stie sa scrie romaneste sau sa intocmeasca un topic la Plangeri sau Banati care sa nu te zgarie pe retina cu o sumedenie de greseli gramaticale si ineptii idioate pe care moderatorul trebuie sa le ignore si sa-si inghita sudalmile care ii vin in minte la siluirea limbii romane in toate modurile posibile, cu idei disparate. Este imposibil ca oita noastra mioritica sa insiste pe aceeasi linie, desi i s-au prezentat argumente solide, tot behehe si beheheeeee. Din cauza unor astfel de specimene ajung si ceilalti jucatori care stiu sa scrie in romaneste, stiu ceea ce inseamna respectul si fair play-ul sa fie bagati in aceeasi oala, din pacate, desi incercam sa evitam generalizari. -Va urma-zi si mie te rog ca sa nu mor prost,care regula din scrisul ingrosat a incalcat-o Cezar? defapt pt ce a luat el 30 zile suspend?? ca a cerut niste exlicatii? hai sa zicem ca poate sa exprimat mai jignitor,dar 30 zile? la omul ala care nu mai are antecedente? hai sa fim serios,asta nu mai e judecata corecta e bambilici...pana si la un examen daca pici ai dreptul la contestatii numai in mentalitatea voastra nu ai voie.mai sus ai dat niste exemple trecute in regulament,eu vb de cazuri care nu-s trecute in regulament,acolo unde are moderatorul ultimul cuvand si isi poate face jocul cum vrea el.
TwisteR Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Am sa pun un citat de-a lui Invisible:"Problema linkmaniacului nu este moderatorul sau Gm-ul,ci ca nu este el insasi moderator sau GM"Si da,moderatorii/gm-rii au un regulament intern pe care eu il cunosc si pe care nu il pot face public si este unul foarte strict,mult mai stric decat unuii isi pot inchipui.Concluziile le trageti singuri. :)
Diablo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 la modul general problema mare e ca nu se fac bine topicurile ( sunt si excepti )ba nu e pus link-ul, ba nu sunt aduse dovezi, ba e doar vorbareala...o reevaloare facuta bine, cu argumente... sunt convins ca este preluata si rezolvata imediatdar cand n-ai peste ce te uita, ce sa faci ? sa te uiti peste aceleas poze, la un link de plangere inexistent ca sa dai acelas raspuns la un om ce nu intalege de prima data ?
kokadiller Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 la modul general problema mare e ca nu se fac bine topicurile ( sunt si excepti )ba nu e pus link-ul, ba nu sunt aduse dovezi, ba e doar vorbareala...o reevaloare facuta bine, cu argumente... sunt convins ca este preluata si rezolvata imediatdar cand n-ai peste ce te uita, ce sa faci ? sa te uiti peste aceleas poze, la un link de plangere inexistent ca sa dai acelas raspuns la un om ce nu intalege de prima data ?uita,despre cazurile astea e vb:Reevaluare de 6 zile - suspend revocatReevaluare de 8 zile - suspend revocatAsrai cere explicati tot pt contor afk si scapa fara ssTsuXing a cerut explicatii si a scapat fara sscezar care la fel a cerut explicatii si a primit 30 zile sscazurile astea le-am gasit acuma,cred ca ajung.dc au asteptat oamenii aia din primele cazuri atat? si dc a primit cezar 30 zile? are tot dreptul sa ceara explicatii cum orice elev are dreptul sa faca contestatii dupa fiecare examen,hai sa zicem ca in cazul lui cezar s-a exprimat poate unpic mai urat,dar 30 zile pt asa ceva? iar ceilalti scapa nepedepsiti? asta se numeste judecata corecta? hai sa fim seriosi.sa mai caut cazuri asemanatoare?
Lancelot Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mda ca de obicei un topic subiectiv care se refera la anumite persoane care au dat anumite suspenduri care nu au fost digerate de o parte din jucatori :)) Iti dai seama ca invidia e primul impuls care ne inroseste vena si ne face sa radem ca niste satanisti in timp ce pompam inca 20 de bucati de suspend la saracii nevinovati..ca in Tacerea Mieilor se poate ajunge..:(Ps nu mai intrebati unde sunt vechile obiceiuri si vechii moderatori..pentru ca nici nu vreau sa incep eu sa ma intreb unde sunt vechii jucatori cu care aveai ce discuta si care aveau o oarecare rezerva de bun simt si stiau sa zambeasca :) ..deci pe scurt? Aveti moderatorii si GM-ii pe care-i meritati :) Exemplul clasic e acest topic in care tu ne acuzi pe noi de invidie :)) iti dai seama..ce sa mai raspund la asa ceva?:) Adica aruncam cu acuzatii aberante si apoi ne vaicarim ca lupul cel rau ne-a mancat sanvisurile?Oo
Liniutza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mda ca de obicei un topic subiectiv care se refera la anumite persoane care au dat anumite suspenduri care nu au fost digerate de o parte din jucatori :)) Iti dai seama ca invidia e primul impuls care ne inroseste vena si ne face sa radem ca niste satanisti in timp ce pompam inca 20 de bucati de suspend la saracii nevinovati..ca in Tacerea Mieilor se poate ajunge..:(Ps nu mai intrebati unde sunt vechile obiceiuri si vechii moderatori..pentru ca nici nu vreau sa incep eu sa ma intreb unde sunt vechii jucatori cu care aveai ce discuta si care aveau o oarecare rezerva de bun simt si stiau sa zambeasca :) ..deci pe scurt? Aveti moderatorii si GM-ii pe care-i meritati :) Exemplul clasic e acest topic in care tu ne acuzi pe noi de invidie :)) iti dai seama..ce sa mai raspund la asa ceva?:) Adica aruncam cu acuzatii aberante si apoi ne vaicarim ca lupul cel rau ne-a mancat sanvisurile?OoLancelot,nu stiu dc te bagi tu cand tu nici nu respecti ce scrie regulamentul sau nu sti sa citesti...vrei dovada? uita aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...391&hl=koka10. PK (Player Kill)- Primul avertisment: suspend minim 5 zile- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zileNu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica. (victima este MURDERER)Este necesar screen shoot in momentul decesuluiSe aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte gravPK in arena nu este pedepsit domnule lancelot!! daca sti sa citesti citeste scrisul iungrosat!!! se aplica doar daca am facut pk ca sa ii iau spotul!!! da pun pariu ca nici macar nu te-ai uitat la poze.daca nu ai inteles nici acum iti explic altfel: sunt doua persoane pe spot,unul tine spotul iar unul numara stelele,eu fac pk pe ala care numara stelele ca uita nu mi-o placut mie cum le numara,ala revine inapoi la spot si ma posteaza!! se alege si cu spotul si cu mine suspendat 5 zile,pt ca o facut o tura pana in oras si pentru ca tu nu sti sa citesti 3 cuvinte foarte uzuzale am stat eu 5 zile,dc? i-am luat spotul?eu cand citesc regulamentul ma bazez pe ce scrie acolo,cine dracu se gandeste ca unii dintre voi nici nu intelegeti ce scrie in regulament??? uita,astea-s acuzatii lancelot!! si sunt fondate!!! nu intrebarile lui cezar care a cerut niste explicatii!! ca totul interpretati cum vreti voi !!problema e ca voi nu recunoasteti niciodata,voi sunteti moderatorii aia perfecti!! din toate punctele de vedere!! noi suntem aia care niciodata nu avem dreptate!!ce explicatii poti da la cazurile cazurile de mai sus? nu poti numi acuzatii aberante cat timp sunt insotite de dovezi clare,aberante sunt suspendurile voastre acordate...nu te-ai intrebat niciodata dc ii acuz doar pe unii moderatori? dc nu am nimic de contestat la adresa lui ija,tyre,alex etc? cand sunt nedreptatit pe fata de moderatori ca tine e normal sa am ceva de contestat la adresa ta,nu? asta o zic pt ca am vazut ca voi incercati sa para cum ca eu as avea ceva impotriva tuturor moderatorilor!! nu e asa,stiu sa apreciez moderatorii corecti si inca foarte mult,ii tratez cu respect...cand incalc o regula si trebuie sa fiu pedepsit atunci jos palaria,dar cand imi bagati voi pe gat mie sau altui jucator cate ceva atunci e normal sa nu va apreciez manopera!!apropo: sunt koka...pe kokadill3r dc am luat ss pe forum? si scuze pt modul de exprimare,m-am enervat!Am sa pun un citat de-a lui Invisible:"Problema linkmaniacului nu este moderatorul sau Gm-ul,ci ca nu este el insasi moderator sau GM"Si da,moderatorii/gm-rii au un regulament intern pe care eu il cunosc si pe care nu il pot face public si este unul foarte strict,mult mai stric decat unuii isi pot inchipui.Concluziile le trageti singuri. :)ce vrei sa insinuezi? ca vreau sa fiu moderator si de aia fac atata tam tam? NU VREAU DECAT SA AVEM PARTE DE O JUDECATA CORECTA,nu pt mine ci pt toata lumea !!! ca toti suntem egali in regulament!! pt ca toti trebuie sa respectam acelasi regulament si toti am plecat din acelasi loc!
Biggles Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Este 100 % clar ceea ce se petrece aici.Cu siguranta moderatori acorda mai multa atentie asupra unor plangeri/reevaluari si am 100% dreptate.Sunt atatea cazuri in care x a postat pe y si in urmatoarele 2 ore plangerea/reevaluarea a fost solutionata si y a luat/i s-a revocat suspend, si bineinteles ca sunt si cazuri care astepta de atatea zile sa fie solutionate si nimik. Exemplu... plangerea mea : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=299011 (cred ca o sa dea rr baiatul pana va fii solutionata plangerea =)) ... oare cat e de greu sa te uiti peste 14-15 poze? )Dar sunt si anumite cazuri care au fost solutionate incorect.Exemplu: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=299554 io nu inteleg aici de ce ia fost revocat ss??? acuma trance ajunge vanator??? are poza cu golden? are... are poza cu ks ?? are... MIB NU AVEA NICI UN DREPT ASUPRA ACELUI GOLDEN!!! e treaba lui trance ce face cu goldenul daca vrea sa il atace bine daca nu iarasi bineCat despre cazurile alea cu TsuXing Asrai Cezar ... Este iarasi 100% clar ce s-a petrecut aici. Ca sa nu o mai lungim asa mult..."In acest Topic va gasiti in cazul in care ati fosti prinsi AFK de catre un GM in situatia descrisa mai sus. Veti gasi poze care sa demonstreze evenimentul ( Un GM nu va sta 5 minute, aveti obligatia de a raspunde cat mai repede ). Nu vor exista contestatii pentru aceste poze. Nu se vor accepta explicatii sau motive. Daca sunteti ON, veti avea la dispozitie un timp rezonabil pentru a raspunde."mie imi este destul de clar... cei 2 care au scapat trebuia sa aibe aceasi soarta ca si CezarAtata am avut de spus. PS: Cat despre tine Lance... stiu clar ca favorizezi anumiti jucatori. Am si dovezi.Chiar aici este dovada...http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=298849 cu siguranta daca era alt admin nu mai statea sa o dea din cola in fanta si din fanta in sprite... ii dadea omului ceea ce merita. (PPS:si sa nu uitam ce ai facut atunci cand a fost postat WhiteBK )
Diablo Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 uita,despre cazurile astea e vb:Reevaluare de 6 zile - suspend revocatReevaluare de 8 zile - suspend revocatAsrai cere explicati tot pt contor afk si scapa fara ssTsuXing a cerut explicatii si a scapat fara sscezar care la fel a cerut explicatii si a primit 30 zile sscazurile astea le-am gasit acuma,cred ca ajung.dc au asteptat oamenii aia din primele cazuri atat? si dc a primit cezar 30 zile? are tot dreptul sa ceara explicatii cum orice elev are dreptul sa faca contestatii dupa fiecare examen,hai sa zicem ca in cazul lui cezar s-a exprimat poate unpic mai urat,dar 30 zile pt asa ceva? iar ceilalti scapa nepedepsiti? asta se numeste judecata corecta? hai sa fim seriosi.sa mai caut cazuri asemanatoare?dupa cum am zis, primele 2 nu au fost facute corectiar urmatoarele 3 :- asrai a pus o intrebare, dar s-a lamurit ulterior- cezar a pretins ca gm-ul a stat 2 min la el pe spot, ca s-a si grabit dandui d/c, pentru detali de suspend la rede- la tsu numai reevaluare nu a fost, este evident ca orice plangere este solutionata in urma a tuturor pozelor@panduru2 :- primul link e o plangere ce va fi rezolvata- link-ul 2 : sunt deacord cu decizia lui oby, daca ai poze cu golden-ul inseamna ca ai fost primul la el si te-ai dus acolo ca sa obti un bok, nu pentru a astepta sa-ti vina cineva cu ks- link-ul 3 : e absurd sa dai suspend in conditiile alea@Liniutza : in plangerea aia poate nu i-ai luat tu spotul, dar el l-a pierdut in urma pk-ului... daca a venit si s-a pus pe spot cand l-a vazut gol ?
Biggles Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Da diablo te inteleg perfect... dar hai sa facem schimb de locuri... -primu link ??? da... stiu... o sa fie rezolvata si plangerea mea... -al doilea link ??? omg??? cum asa??? il inteleg pe deplin pe MikeT sau Mike nu imi aduc aminte bine acuma dar stiu conversatia lui cu Dream ... ori e alba ori e neagra ... dupa cum spune .. stiti voi... "Nu vor exista contestatii pentru aceste poze. Nu se vor accepta explicatii sau motive" acuma io intreb ... e alba sau e neagra ??? aman2 au avut de comentat/explicat la pozele de contor si in regulament scrie CLAR ca nu au voie ... dar chestia e ca unu a luat alba si celalat neagra... deci prin urmare... s-a facut sau nu nedreptate??? -linkul 3 ... ce vezi tu absurd in plangerea mea de ks la golden??? A FACUT SAU NU ks la golden? pozele mele zic ca da... Anyway... spor all in continuare ma duc la peste :D:D:D PS: astept raspunsul.. ma luati sau nu in HH????
Liniutza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 dupa cum am zis, primele 2 nu au fost facute corectiar urmatoarele 3 :- asrai a pus o intrebare, dar s-a lamurit ulterior- cezar a pretins ca gm-ul a stat 2 min la el pe spot, ca s-a si grabit dandui d/c, pentru detali de suspend la rede- la tsu numai reevaluare nu a fost, este evident ca orice plangere este solutionata in urma a tuturor pozelor@panduru2 :- primul link e o plangere ce va fi rezolvata- link-ul 2 : sunt deacord cu decizia lui oby, daca ai poze cu golden-ul inseamna ca ai fost primul la el si te-ai dus acolo ca sa obti un bok, nu pentru a astepta sa-ti vina cineva cu ks- link-ul 3 : e absurd sa dai suspend in conditiile alea@Liniutza : in plangerea aia poate nu i-ai luat tu spotul, dar el l-a pierdut in urma pk-ului... daca a venit si s-a pus pe spot cand l-a vazut gol ?ok,primele 2 nu au fost facute corect,dar intr-un final tot ati raspuns si revocat suspendul,nu? aici bat eu,dc a durat atat cand se putea mai repede? 6-8 zile e mult...asrai a pus o intrebare...si ce daca a pus? si cezar a cerut o poza!cezar a pretins ca gm a gresit...e parerea lui,gm-i nu-s oameni? ei nu pot gresi?si la tsu daca nu a fost reevaluare dc nu a primit aceasi " oferta promotionala " ca si in cazul lui cezar? la fel s-a exprimat si tsu cand a cerut explicatii!liniutza sunt eu koka,ca mi-a suspendat lancelot userul pe forum fara motiv...in cazul acela nu inteleg dc ma iei cu daca/parca/poate?? nu exista nici un daca sau poate din moment ce asa scrie in regulamentm " Se aplica numai la PK-uri PENTRU spot " cine nu cunoaste semnificatia cuvantului " pentru " nu cred ca e un om care stie sa citeasca! am avut niste conflicte cu persoana pe care am facut pk si atat,nu i-am luat spotul,nu pot sa fiu bagat la infractiunea de genul " pk pe spot " atat timp cat eu nu m-am ales si nici nu am avut intentia sa fur spotul acela,cum vine asta? in viata de zi cu zi condamni un om pt crima desi tu sti ca nu a facut crima? asa ma iei si tu ca si lancelot pe vremea aceea " daca era afk ala care tinea spotul si lua altul spotul " suspendul nu se da pe daca si pe poate,el a zis "daca" dar nu sa intamplat ca a revenit inapoi omul si a ramas in continuare pe spot,deci eu nici nu am furat spotul dar am fost acuzat ca am furat spotul si am si platit pentru o fapta care eu nu am facuto!!iar "daca se intampla?" se zice in prezent cand nu sti ce se intampla in viitor,dar cand am fost postat acel " daca " apartinea de trecut si s-a aflat cum au decurs lucrurile in continuare,deci ce logica e asta? intrebi daca se intampla aia cand tu sti deja ce sa intamplat?
Odyzzeus Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Sa incep cu nelamuririle legate de ks la golden. Ks e o prescurtare de la kill steal. La golden inseamna ca iti omor goldenul ca sa iti iau bok. Sau macar incerc sa ti-l omor si sa-ti iau bok. In pozele tale nu exista asa ceva. Nu cred ca exista cineva pe serverul asta sa nu fi dat din greseala in goldenul altuia. Sau daca exista, il felicit personal. Ce ai facut tu se numeste exploatarea unei reguli pentru un scop diametral opus celui pentru care ea a fost creata. Ai stat si ai pazit goldenul doar doar vine cineva sa dea in el. Regulamentul ala nu a fost facut sa profitati voi de el ci sa fiti protejati de el. Eu zic sa iti spui multumesc ca nu ai luat suspend tu la acea plangere. Dar, destul cu ks la golden.Legat de cele spuse de koka. Cei de mai sus au dreptate cand spun ca moderatorii au un regulament intern. De fapt au chiar mai multe si sunt destul de severe. Va inteleg nemultumirea. Vorbind exclusiv in numele meu, poate datorez niste scuze pentru lipsa mea de activitate din ultima perioada, chiar daca se datoreaza unor motive obiective intemeiate. La varsta mea am o viata destul de plina si imi ramane destul de putin timp liber. Timpul asta putin pe care il am l-am pus, in ultimii 3 ani, cu drag in slujba Linkmaniei. Cred ca lucrurile astea sunt valabile si pentru colegii mei. Fiecare isi face treaba in masura timpului liber. Sa-i sanctionezi pentru ca in anumite perioade au sesiuni, examene, probleme de sanatate, familiale, la serviciu, etc, nu cred ca e o solutie. am vazut ca multi moderatori neaga faptul ca are avea ceva cu cineva,e normal si oricum nu ar recunoaste in fata ta daca ar avea ceva cu tine,iar majoritatea care neaga sunt sigur ca nici ei nu cred cu adevarat ceea ce spun,care cunosc cazurile stiu despre ce e vb iar cei care nu le cunosc o sa aibe timp si ei sa le cunoasca.Koka, gresesti cand spui ca moderatorii au ceva cu jucatorii. Nu exista asa ceva. Asta e o meteahna veche de a ta pe care nu am prea inteles-o niciodata. Daca tu intr-o anumita plangere ai o convingere in care crezi cu tarie si ai impresia ca e imposibil sa fie altfel decat crezi tu, faptul ca altcineva nu e de acord cu ce spui tu nu inseamna ca automat are ceva cu tine. Daca ar fi sa imi imaginez o ipoteza in care din 10 plangeri facute de tine (sau in care esti implicat) 7 iti sunt rezolvate favorabil iar 3 nu, cei 3 moderatori care nu au fost de acord cu parerea ta (de care esti convins ca e infailibila, imposibil sa fie gresita) in mod cert au ceva cu tine. Vorbesc in cunostinta de cauza fiindca sunt unul dintre moderatorii care au avut norocul sa fie acuzati ca au ceva cu tine :)). E pacat sa vezi lucrurile atat de simplist.