Jump to content
Domino628

Ea a prins palaria lui Michael la concertul din 1996!

Recommended Posts

Guest s1NiesTro
Posted

Norocu ei , mias fi dorit so prind eu :))

Posted

Lol , daca era o fana asa de mare nu ar fi vandut palaria :|.

Ai dreptate , mai bine mori de foame cu palaria lui MJ in mana, decat sa fii bogat fara palarie.. :dance:

Posted

Nu cred . Tu ai idee cat valoreaza palaria aia ? Iti iei un bmw lejer de banii pe care ii incasezi de pe urma ei ;) .

numai unul ? la stiri parca a zis aia ca in'96 i s'a oferit suma de 40 000 marci de la un german..

Posted

OMFG dar mai terminati cu MJ, mi`a iesit pe urechi deja. Peste o luna vedem stire ca DE FAPT NU A MURIT, e pe o insula cu 2pac, biggie left eye lopez si aaliyah cu o sticla de Cristal in fatza ! #-o

p.s. : vanilla ice still alive =))

Posted

OMFG dar mai terminati cu MJ, mi`a iesit pe urechi deja. Peste o luna vedem stire ca DE FAPT NU A MURIT, e pe o insula cu 2pac, biggie left eye lopez si aaliyah cu o sticla de Cristal in fatza ! #-o

ti-a bagat cineva pe gat topicul asta?

Posted

Sau mai nou cu Ceausescu :))

OnT.:N-as da nici 1 RON pe palaria aea,in 2-3 ani putrezeste,dar cum unii n-au ce face cu banii,ii arunca pe nimicuri...

Posted

zici ca a fost un Sfant.

Pentru mine a fost un nebun dus cu capu

Posted

ti-a bagat cineva pe gat topicul asta?

Te`a intrebat cineva cat ii ceasu ? Esti cumva moderator aici si nu stiam ? Din cate stiu, am dreptul la o parere proprie si personala si am dreptul sa mi`o exprim, corect ? Vezi`ti de treaba ta.

Posted

zici ca a fost un Sfant.

Pentru mine a fost un nebun dus cu capu

nici nu te intreb de ce,mi-e teama de ce ai in cap

Te`a intrebat cineva cat ii ceasu ? Esti cumva moderator aici si nu stiam ? Din cate stiu, am dreptul la o parere proprie si personala si am dreptul sa mi`o exprim, corect ? Vezi`ti de treaba ta.

ai dreptul la o parere,dar nu poti cere unor useri sa nu comenteze intrun topic "doar pentru ca ti-a iesit tie pe urechi".

esti vreun baron pe forum?nu,pa. :)

Posted

ai dreptul la o parere,dar nu poti cere unor useri sa nu comenteze intrun topic "doar pentru ca ti-a iesit tie pe urechi".

esti vreun baron pe forum?nu,pa. :)

Esti si tu unul din fanii aparuti peste noapte dupa moartea lui ? Ca asa ati aparut, ca ciupercile dupa ploaie. Cand a murit, toti ati devenit fani. Of of.

Si da, pe langa tine, sunt un baron pe forum :) Credeam ca te`ai mai schimbat, dar acelasi ... sa nu zic ceva ca poate`mi iau suspend ai ramas :) (baga acolo orice cuvant cu tenta de jignire pe care`l vrei tu :)) ).

Posted

Esti si tu unul din fanii aparuti peste noapte dupa moartea lui ? Ca asa ati aparut, ca ciupercile dupa ploaie. Cand a murit, toti ati devenit fani. Of of.

Si da, pe langa tine, sunt un baron pe forum :) Credeam ca te`ai mai schimbat, dar acelasi ... sa nu zic ceva ca poate`mi iau suspend ai ramas :) (baga acolo orice cuvant cu tenta de jignire pe care`l vrei tu :)) ).

Am zis ca sunt fan?Ti se pare ca sunt fan?

Si daca as fii,pe langa tine as fii ceva.Sa-ti reaminteasca cineva ca esti un manelist devenit "hauser" :)

Posted

Am zis ca sunt fan?Ti se pare ca sunt fan?

Si daca as fii,pe langa tine as fii ceva.Sa-ti reaminteasca cineva ca esti un manelist devenit "hauser" :)

Mai, daca am ascultat o perioada SI manele ( din cate stiu, manelist e acela care asculta NUMAI manele) e o problema ? :) Hai, incearca altceva sa ma ataci, ca nu`ti iese ... si in plus, important e ca m`am trezit din acea perioada si mi`am revenit la normal, lucru care nu pot sa`l zic si despre tine. Si nu, nu`s "hauser" :( imi pare rau sa te anunt asta. Ascult prea multe genuri muzicale (si chiar stiu cu ce se mananca acele genuri, nu ca tine, un afon) ca sa pot sa ma incadrez unui singur gen. Daca vrei, in loc de hauser poti sa`mi zici dansator ;) Iti permit de data asta ! :-*

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...