Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bogdesss

Windows 7

Recommended Posts

Guest bogdesss
Posted

Am si eu o interbare mi sa spus sa intreb aici

Mi-am pus win 7 si am foarte mare lag abia imi pot misca mausuL

Va ROG FOARTE MULT! :beer:

Pt contact id de yahoo:bogdes2000

msn:bogdesss

Posted

salut hai ca te ajut eu ca si euam avut windows 7 :) dar nu imi place si am jucat cateva zile mu pe windows 7 te bag acuma in lista

Posted

Ce atata filozofie?

In majoriatatea cazurilor este vorba de o placa video nvidia sau ati. Mergi pe site-ul nvidia sau ati, dupa caz, si ia ultima versiune de driver. Oamenii sunt deja pregatiti cu drivere pentru windows 7.

Daca esti mai nefericit si ai placa video integrata, in primul rand nu recomand Windows Vista/7. Daca totusi vrei, si aici ai doar cateva posibilitati: gpu SiS (mergi pe www.sis.com) sau gpu Intel (www.intel.com); mergi la sectiunea download si cauta driverul corespunzator.

Daca ai ceva mai exotic... se gaseste pana la urma, mai greu, dar se gaseste.

Nu e musai sa iei driverul de pe siteul producatorului placii de baza. Si ei la randul lor tot de aici le iau.

P.S. Daca ai un computer mai vechi, e posibil sa nu gasesti deloc drivere pentru Windows 7.

gl.

Guest stefanutzu10
Posted

salut am si eu o problema imi merge mu inainte dar mi-am reinstalat windowsul iar acum merge in reluare

Posted

A aparut varianta finala la Windows 7. Aceasta varianta finala iti instaleaza ultimile drivere AUTOMAT, pana si la routerul wireless, tu nu trebuie sa faci nimic. Te sfatuiesti sa-ti procuri aceasta varianta de Windows 7, iar daca nu poti sa procuri aceasta varianta finala de Windows 7 intra pe site-urile producatorilor componenteleor tale hardware unde vei gasi drivere pentru ultima versiune de windows, Windows 7 asta daca sunt compatibile si suporta aceasta nou iesita si foarte reusita pot sa adaug :D versune de windows :wub: .

I s-a raspuns destul, ar trebui un :closed2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...