AleXandrUC Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Atacurile la persoană, insultele, afirmaţiile rasiste, homofobe sau sexiste nu au ce căuta nici în mediul online, atrag atenţia reprezentanţii Agenţiei de Monitorizare a Presei (AMP) şi ai proiectul PHARE “Stop Prejudecăţilor despre Etnia Romă!”, care şi-au propus să creeze un cod deontologic pentru mediul virtual. Normele propuse de AMP şi de SPER au fost discutate şi cizelate într-o întâlnire desfăşurată marţi, la sediul Agenţiei de Monitorizare a Presei, la care au participat reprezentanţi ai AMP şi SPER, jurnalişti şi bloggeri. Forma finală a codului urmează să fie definitivată în perioada următoare.În urma dezbaterilor, s-a ajuns la concluzia că o singură variantă a codului deontologic nu poate fi aplicată tuturor participanţilor din mediul online, astfel că s-a decis implementarea lui, în primă fază, la nivel de bloguri. sursa:www.realitatea.netPS-ne indreptam cu pasi mici dar siguri spre China!Internetul era singurul loc unde puteai sa-ti expui toate opiniile si parerile de orice fel..!acum vor sa ne desfinteze si acest drept..!la dracu cu ei!
andix3x Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 poor turbo , i wish he`ll wake up tomorow and be a gipsy ...
Stalk3r Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ramane turbomaxim fara net. lol demult nu am mai ras asa bine :D :beer: din partea mea faca ce`o vrea .. , ca la fel o sa fac si eu :right:
jas2jas Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Adica nu il mai pot injura pe UrsuBvC :( ? Pe fanne gutza si alti prieteni de pe net ( nasssol , fratee
Domino628 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ramane turbomaxim fara net. poor turbo , i wish he`ll wake up tomorow and be a gipsy ... Vrei sa se sinucida? :lol: @Nu prea pot sa tina sub control milioane de blog-uri si nici nu-mi dau seama ca masuri pot lua...
Stargate Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 adica nu mai ai voie sa zici Cioara la tigan? dar cum? asa li se spune de zeci de ani si s-au trezit acu' k gata, nu va mai fi voie? LoL...o sa fie potop de bloguri inchise? Ei si ce...se vor deschide altele... asa ceva nu poate fi eradicat din mintea romanului. Si tiganii vor fi vesnic hartuiti voalat pe internet, pt k nimeni nu are curajul sa faca ceva impotriva acestei plagi. Foarte bine.