Jump to content
Dani

Apogee, un scaun flexibil 100%

Recommended Posts

Posted

hai ia un calmant. vezi-ti de treburile tale acolo si lasa-i si pe ceilalti sa faca la fel.

scuza-ma, dar imi poti spune si mie cum de ti-am lasat impresia ca te-as fi facut om?

Cainii nu pot tasta la un pc ;) .

# R_SupeRstaR : Chiar nu vrei sa-ti zic ceva pe mess ? Ca nu mi-ai raspuns in topicul Free LinkMania Chat .

Si la mine end of flame/spam . Mai postez pe aici [cu toate ca am zis ca n-o mai fac #-o ] doar daca trebuie neaparat :)) .

Posted

' date='Jul 11 2009, 11:43' post='4007132']

N-aveti stare pe scaun? Nu rezistati sa nu va leganati pe ele? Ei bine, designerul Miran Nudell s-a gandit la toate si a proiectat un scaun flexibil 100% numit Apogee (apogeul). Cu acest scaun facut din lemn de pin, cauciuc poliuteran si fibra de sticla va veti simti in largul vostru tot timpul si nici nu se va rupe prea usor. Felicitari designerului pentru idee!

Imagine IPB

Alte poze

frumos, dar nu m-as risca sa stau pe el :D

nu de alta, dar imi da emotii :-s =)) :D

Posted

Luciane n-are rost sa-ti bati capul cu oamenii care se plictisesc.. chiar nu merita.. oricum multumesc

@va rog sa ramaneti on topic..

Posted

scuza-ma, dar imi poti spune si mie cum de ti-am lasat impresia ca te-as fi facut om?

:rofl1:

~marius scuza-ma dc pe la fiecare topic esti campion la reply-uri ? =))

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Frumos :).

Posted (edited)

:rofl1:

~marius scuza-ma dc pe la fiecare topic esti campion la reply-uri ? =))

Pentru ca sunt un campion ba :)) . WTF ? ! Asta e singurul topic de la stiri in care am postat cam fara rost , in ultimele 2-3 luni .

Suspendat 4 zile pentru limbaj.

Edited by Mehico
Guest bogdym12
Posted

Scaunele astea ar fi bine sa fie bagate in scoli, eu nu suport sa stau drept pe scaun la scoala :))

Posted

Scaunele astea ar fi bine sa fie bagate in scoli, eu nu suport sa stau drept pe scaun la scoala :))

ahahahah ce tare :-D . La cat de plictisit eram,m-ai facut sa rad :-D thanks. Chiar ar fi misto de bagat la scoala, nu tu rupt,nu tu jupit materialul. Perfect :-D

Posted

ahahahah ce tare :-D . La cat de plictisit eram,m-ai facut sa rad :-D thanks. Chiar ar fi misto de bagat la scoala, nu tu rupt,nu tu jupit materialul. Perfect :-D

si de unde bani pt. ele :( ....poate ca daca se economiseste din banii de creta si bureti....

*inteligenta inventia :clap:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...