Jump to content
Dani

Apogee, un scaun flexibil 100%

Recommended Posts

Posted

N-aveti stare pe scaun? Nu rezistati sa nu va leganati pe ele? Ei bine, designerul Miran Nudell s-a gandit la toate si a proiectat un scaun flexibil 100% numit Apogee (apogeul). Cu acest scaun facut din lemn de pin, cauciuc poliuteran si fibra de sticla va veti simti in largul vostru tot timpul si nici nu se va rupe prea usor. Felicitari designerului pentru idee!

Imagine IPB

Alte poze

Posted

Prea buna aceasta "inventie" , multumiri domnului Miran Nudell oricum pe scaunul de la pc toata ziua ma invart pana mi'se face rau si pe restu (scaunele normale) atata me legan pana se rup =)) acuma nu se mai plange nimeni ca rup scaunu.

Cand va fi pus pe piata , imi comand si eu unu ^^

Posted

si daca se pune un gras pe el? se transforma in clatita? versatil scaun.

Eu crad ca tine :) Nu-l faceam doar de design

Posted

Ai de gand sa nu-ti mai pui imputitul ala de blog aici pe forum ?

Pe langa asta , n-ai precizat sursa :) .

On : Misto scaun , mi-ar prinde bine unul , cel cu care ma invarteam una intr-una momentan suna :)) .

vorbeste frumos . care e problema ta ? Mie imi place . Dani de fiecare data pune chestii misto pe blog si pe forum. Tu nu ai adus niciun aport acestui forum,nimic bun.

--------------------------------------------------------

Cand eram mic si eu voiam sa fac ceva asemanator :-D . Am vazut un episod la simpsons cand homer incerca sa faca un scaun de pe care nu ai putea sa cazi :-D . incerca sa il ajunga pe edison sau ceva de genul asta era in serial.

Guest stefteo21
Posted

On : Misto scaun , mi-ar prinde bine unul , cel cu care ma invarteam una intr-una momentan suna :)) .

Omul a muncit mult la blogul ala si este foarte interesant asa ca tineti parerile pentru tine.

Useless scaunul atata timp cat sunt scaune de birou care permit toate alea chiar si mai multe

Posted

daca te uiti pe articolul de pe blog o sa vezi via.. si asta o pun din respect pt faptul ca am luat pozele de acolo.. articolele sunt facute de mine deci n-am de ce sa pun sursa.. mai invata pustiulica si dupaia critica-ma..

p.s. daca nu-ti place nu citi.. simplu..

p.s.1 stefteo si flake multumesc..

Posted

vorbeste frumos . care e problema ta ? Mie imi place . Dani de fiecare data pune chestii misto pe blog si pe forum. Tu nu ai adus niciun aport acestui forum,nimic bun.

Lasa ca ai adus tu un aport bun pentru acest forum , in orice caz , multumim , suntem coplesiti .

Doi la mana : Pe mine chiar nu ma intereseaza ce scrie pe acel blog , m-am legat de faptul ca la fiecare stire pe care o pune , trebuie neaparat sa aiba un "shorcut" catre blog-ul lui .

LE : De fapt ce ma agit , locatia spune totul .

LE 2 : Moldovenii pe un deal si oltenii pe dealul vecin,se injurau...

Oltenii catre moldoveni: "Sa ne pupati in c**!"

Da' moldovenii : "Si noi pe voi "!!

- Stiti ce sunt chilotii?

- Aia care chiloteaza avioanele...

Posted

Lasa ca ai adus tu un aport bun pentru acest forum , in orice caz , multumim , suntem coplesiti .

Doi la mana : Pe mine chiar nu ma intereseaza ce scrie pe acel blog , m-am legat de faptul ca la fiecare stire pe care o pune , trebuie neaparat sa aiba un "shorcut" catre blog-ul lui .

LE : De fapt ce ma agit , locatia spune totul .

LE 2 : Moldovenii pe un deal si oltenii pe dealul vecin,se injurau...

Oltenii catre moldoveni: "Sa ne pupati in c**!"

Da' moldovenii : "Si noi pe voi "!!

- Stiti ce sunt chilotii?

- Aia care chiloteaza avioanele...

ON: Interesant design-ul scaunului, as vrea unul ca asta :D

OFF: Tu la ce locatie te referi?

P.S - Mi-am dat seama la care locatie te referi. Ai putea sa nu iei in batjocura orasul unui om :)

Posted

on: scaunele de birou sunt mai bune :)

off: oare verifica vreun admin sectiunea asta ?

off2: marius, prin ce ai spus tu legat de locatie, ai merita un suspend mare, dar ai noroc ca nu prea dau adminii pe aici

Posted

Pe mine chiar nu ma intereseaza ce scrie pe acel blog , m-am legat de faptul ca la fiecare stire pe care o pune , trebuie neaparat sa aiba un "shorcut" catre blog-ul lui .

tampitel mic, el isi scrie singur articolele. ca sa ai si tu ce citi pe aici, impartaseste articolul cu linkmania. apoi pune link spre blog-ul sau ca sa belesti si tu ochii la toate pozele, sursele si posibil si comment-urile altor persoane...in caz ca ti-a starnit interesul stirea.

ce nu ti-e clar? care e defectiunea ta mai exact?

Posted

tampitel mic, el isi scrie singur articolele. ca sa ai si tu ce citi pe aici, impartaseste articolul cu linkmania. apoi pune link spre blog-ul sau ca sa belesti si tu ochii la toate pozele, sursele si posibil si comment-urile altor persoane...in caz ca ti-a starnit interesul stirea.

ce nu ti-e clar? care e defectiunea ta mai exact?

auzi ma cocalar de valcea , cine dracu te crezi ma ca tot imi zici mie "mic" ?

daca ziceam ca am 30 de ani

imi ziceai tata ?

hai jet , e tarziu , somn usor ;)

@ Wanksta : Da ma am noroc , si ce ? Ti-e ciuda ca tu n-ai ?

Posted

auzi ma cocalar de valcea , cine dracu te crezi ma ca tot imi zici mie "mic" ?

imi ziceai tata ?

hai jet , e tarziu , somn usor ;)

@ Wanksta : Da ma am noroc , si ce ? Ti-e ciuda ca tu n-ai ?

Pot sa cer sa fiu asistent pe sectiunea asta? No joking

LE: Daca ziceai ca ai 30 de ani si te comportai ca acum... era vai de capul tau...

Posted

Pot sa cer sa fiu moderator pe sectiunea jocuri ? Chiar nu glumesc nici eu ;) .

btw , ai cerut aici (da, stiu , te gandesti la ce ma gandesc si eu :>) , dar te-ai dat de gol singur , singurel \:D/ .

LE : si la 30 de ani poti sa faci misto de oricine , oricand ;) .

si thade are nu stiu cati ani , 20 si ceva , si face misto de toti :)) .

Posted

Pot sa cer sa fiu moderator pe sectiunea jocuri ? Chiar nu glumesc nici eu ;) .

btw , ai cerut aici (da, stiu , te gandesti la ce ma gandesc si eu :>) , dar te-ai dat de gol singur , singurel \:D/ .

LE : si la 30 de ani poti sa faci misto de oricine , oricand ;) .

si thade are nu stiu cati ani , 20 si ceva , si face misto de toti :)) .

Nu... o sa ma duc sa cer pe la sectiunea de MU

Thade face misto de toti, dar macar face cu cap, pariez ca esti amuzat de glumele lui, de "glumele" tale nu e amuzat nimeni, in schimb... tu insulti, jignesti....

Posted

imi ziceai tata ?

neh, cred ca iti ziceam adult cu probleme tulburatoare la nivel psihic. siiiii probabil ca imi bateam joc de tine si de viata ta sociala.

lasa-l pe Dani sa-si faca treaba ca o face bine si nu mai cauta cearta, micutule. latri doar cand nu trebuie tu.

Posted

Thade face misto de toti, dar macar face cu cap, pariez ca esti amuzat de glumele lui, de "glumele" tale nu e amuzat nimeni, in schimb... tu insulti, jignesti....

Da , sunt amuzat de glumele lui . In schimb , eu n-am zis ca cineva trebuie sa se amuze de glumele mele , atata timp cat eu ma simt bine facand misto de tine in special (in cazul de fata pare o situatie destul de serioasa , dar in schimb eu rad cu lacrimi in spatele monitorului , cum tu iei in serios orice rahat [nu o lua ca pe o injuratura , rahat dala de prajituri ;)]) . Si aici inchei , ultimul meu post in acest topic , prea mult spam ;) .

LE : Lucian , oamenii latra ? :o

Posted

eu rad cu lacrimi in spatele monitorului , cum tu iei in serios orice rahat

m-am legat de faptul ca la fiecare stire pe care o pune , trebuie neaparat sa aiba un "shorcut" catre blog-ul lui .

hai ia un calmant. vezi-ti de treburile tale acolo si lasa-i si pe ceilalti sa faca la fel.

scuza-ma, dar imi poti spune si mie cum de ti-am lasat impresia ca te-as fi facut om?

Posted

Da , sunt amuzat de glumele lui . In schimb , eu n-am zis ca cineva trebuie sa se amuze de glumele mele , atata timp cat eu ma simt bine facand misto de tine in special (in cazul de fata pare o situatie destul de serioasa , dar in schimb eu rad cu lacrimi in spatele monitorului , cum tu iei in serios orice rahat [nu o lua ca pe o injuratura , rahat dala de prajituri ;)]) . Si aici inchei , ultimul meu post in acest topic , prea mult spam ;) .

"dar in schimb eu rad cu lacrimi in spatele monitorului" - ce gasesti de ras?

"nu o lua ca pe o injuratura , rahat dala de prajituri" - alta gluma scoasa din cartea lui truckman

"eu n-am zis ca cineva trebuie sa se amuze de glumele mele" - esti unul din ala ce se duce undeva, face o gluma si rade singur, in timp ce ceilalti au o privire: o.O what the f*ck - la fel de bine puteai sa spui: "Mai ce-mi plac glumele mele, mai domnule, ha ha ha"

/end of spam-flame

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...