Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

yoyochitzu

Ce oameni...

Recommended Posts

Posted

Eram de dimineata cu party in tarkan asa pur si simplu era spotu meu eram cu 2 din g si un alt player necunoscut...Am zis ca ma duk la Magazin sa imi iau un Sandwick ca imi e foame...I-am spus acelui player sa fie on ca nu moare 10 minute...In acest timp acel player a chemat un sm mai mare din guild sa faka preluare prefakandu-se afk...Knd am revenit eram in tarkan oras si knd mam dus pe spot am gasit toti playeri din acelashi guild si in plus acel player care a fost in party ma izgonit...Deki ce oameni obsedati de muuuuuuu Ar fake asta...Nu dau nume dar totushi....

In fne am faqut acest topik deoarece ma plikti hai cu spamu ce parere avetzi?:|

Posted

Eram de dimineata cu party in tarkan asa pur si simplu era spotu meu eram cu 2 din g si un alt player necunoscut...Am zis ca ma duk la Magazin sa imi iau un Sandwick ca imi e foame...I-am spus acelui player sa fie on ca nu moare 10 minute...In acest timp acel player a chemat un sm mai mare din guild sa faka preluare prefakandu-se afk...Knd am revenit eram in tarkan oras si knd mam dus pe spot am gasit toti playeri din acelashi guild si in plus acel player care a fost in party ma izgonit...Deki ce oameni obsedati de muuuuuuu Ar fake asta...Nu dau nume dar totushi....

In fne am faqut acest topik deoarece ma plikti hai cu spamu ce parere avetzi?:|

Ce truuu, mi'au dat lacrimile`. :crybaby:

@ :ceuameni:

Guest LowGmaN666
Posted

sfatul meu data viitoare nu le mai zi ca te duci nush unde.

Posted

da ...Dar tot nu pricep cv...Ce sunt asa obsedati sa faka un lvl...Nu mai ies pe afara knd se gandesc...Stau si noaptea n-am mai pomenit asa cv...Nu zik ca e un jok frumos si nu propun nimik dar fratzilor makar putzin respect...Si nu mai fiti asa... Park vezi la Stiri peste cateva luni ca iese un obsedat pe afara care na mai stins calc de 10 zile si na dormit de 8 zile iese pe afara si gaseste o masina galbena si incepe sa dea cu pietre in ea crezand ca e golden si da cu cometfal sau ia un bat si fake combo pe ea=)) c"mon get a life ;)

Posted

noi sa fim sanatosi :beer:

Ca le facem pe toate.` :beer:

da ...Dar tot nu pricep cv...Ce sunt asa obsedati sa faka un lvl...Nu mai ies pe afara knd se gandesc...Stau si noaptea n-am mai pomenit asa cv...Nu zik ca e un jok frumos si nu propun nimik dar fratzilor makar putzin respect...Si nu mai fiti asa... Park vezi la Stiri peste cateva luni ca iese un obsedat pe afara care na mai sints calc de 10 zile si na dormint de 8 zile iese pe afara si gaseste o masina galbena si incepe sa dea cu piete in ea crezand ca e golden si da cu cometfal sau ia un bat si fake combo pe ea=)) c"mon get a life ;)

:rofl2:

ps : get a life si u :>

Posted

bv mie:D:D:D In fne hai sa lasam putzin mistourile si sa fakem mai molt spam sa doboram pliktiseala^^

Spam ? :D

ps: stai ca acum trece lance pe aici, sa vezi ce spam iti da`. :rofl1:

Posted

m3n ke are astea k tn? zike k nu vb rhomanejte d eo kred k vb bn shukr aja ;x cyus m3n :**;8**

desi aja s3 vorb3jt3 r0min3st3 maI n0u ma xD

Posted

ESTI PRAF ! cum sa vorbesti asa ma ? Se vede ca faci parte din generatia hi5 :> / emo stuff / mj trend , etc . Parca nu as face parte din generatia voastra :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...