Jump to content
Biggles

Ce faceti ca sa nu va plictisiti?

Recommended Posts

Ca sa nu ma plictisesc cand joc, in primul rand vorbesc cu colegii de guild / alianta, apoi daca discutiile lancezesc TV-ul imi capteaza atentia, daca nici la TV nu e nimic interesant, atunci ma apuc de citit ceva sau invat, daca tot ma plictisesc, las AFK sau inchid calculatorul si de aici incepe viata mea personala.

P.S. Trompetele care afirma ca atunci cand se plictisesc in timp ce joaca MU, dorm, sa incerce sa inteleaga ca e imposibil sa te plictisesti cand joci MU si sa dormi in acelasi timp :)). Pur si simplu trebuie sa fii treaz ca sa te plictisesti jucand MU :)), apoi iti gasesti alta indeletnicire daca lasi AFK sau esti totusi atent si la monitor dar iti umpli timpul cu altceva.

Link to comment
Share on other sites

De cele mai multe ori port discutii in guild/ally. Ne amuzam,mai un banc, mai o barfa, mai un anunt sau organizam ceva, colegii, nota 10, rar ma lasa sa ma plictisesc. Mai exista momente in care privesc un film, ascult muzica sau urmaresc forumul ca in momentul de fata. Asa alung plictiseala de urmarit bara :nanana:

Link to comment
Share on other sites

spam pe forumuri ^_^, ma amuz pe idioteniile care apar pe la plangeri ca x vaneaza pe y - muzica e la puterea a 2a si cand ma plictisesc cu adevarat ma uit la looney toons TV channel on line :D si a da... mai si ies din casa din cand in cand.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...