alex- Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Salut,am un caracter pe un server de mu s4..si as vrea s va intreb ce as putea sa fac pt a fi mai bun la pk,adik niste sfaturi,am un bk full stats si un set full si 2 arme full,deasemenea si aripi lvl 3 full..dar intrebarea mea este urmatoarea...am facut rost de niste jwl of harmony si as vrea sa stiu care sunt cele mai bun optziuni pt set si arme..tocmai mi-am pus la set optziunea damage rate incrase 3%,si la arme inca nu am pus..daca stitzi si alte smecheri pt a castiga intr-un pk va rog postatzi..Mersi :beer:
iLoveCalifornia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pai in primul rand war nu inveti la full stats ;) war inveti pe parcusul reseturilor. La fiecare reset faci waruri la greu , cate poti :D si ai rabdare , pe un serv high xp nu inveti mu
alexix Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 serverele high xp sunt, teoretic, facute pentru cei ce au deja o oarecare experienta in MU, si joaca doar pt pvp.joaca mai intai pe un server cu exp <20 si fa full stats, apoi intoarcete pe serverul tausi app, nu e trick si skill
Nok!a Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 la set cu optiunea oferita de harmony, parerea mea e ca ar trebui sa pui "dmg reduction 7%" + dd 4% de la setul original ;)
Redemption Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Pe acest server ruleaza s1, nu s4, prin urmare ai gresit forumul.:closed: