Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest LL-Papi

Restartare PC

Recommended Posts

Guest LL-Papi
Posted

Ieri mi-am luat un pc foarte bun..

amd athlon 2.5 ghz dual core

placa video ati aradeon 3600 gt de 512 mb

4 gb ddram2

hard de 500 gb

placa de baza gygabyte

Astazi l-am schimbat din cauza ca ieri mi se tot restarta singur.

Pcu care l-am primit astazi face aceeasi figura. Driverele sunt toate instalate...

Este posibil sa fie din cauza mu-ului?

acuma numai joc mu sa vad daca la fel se comparta.

PS: de fiecare data cand joc mu, imi ia cam 50-60% din procesor. Este posibil ca din cauza asta sa se supra incalzeasca si sa-si dea restart?

Guest LL-Papi
Posted

fara blue screen. Direct negru si restart

Service pack 2 am apropo

Guest LL-Papi
Posted

niciun antivirus, firewall off, automatic updates off. Nu n-am incercat. Am jucat dota pana acuma si vad canumi s-a restartat. Se pare ca a fost de la mu

Guest LL-Papi
Posted

mi-am bagat si assassins creed si merge perfect, fara resetare. Stie cineva cum pot face sa pot juca si mu fara sa se reseteze?

Posted

click dreapta pe my computer , properties-> advanced -> settings de la startup and recovery -> debifezi automatically restart

intri in mu si vezi daca apare blue screen

Posted

iti foloseste foarte mult din resurse launcherul, uite incearca sa instalezi driver nou pentru pl. video cauta pe net si vezi de ceva forceware; eu asa am patit din cauza driverelor video care mi le daduse cu placa video si am cautat altele mai noi si nu mai am probleme

Guest LL-Papi
Posted

click dreapta pe my computer , properties-> advanced -> settings de la startup and recovery -> debifezi automatically restart

intri in mu si vezi daca apare blue screen

incerc acuma cum ai zis, suna bine:P

Sper sa mearga. Multumesc!

Guest LL-Papi
Posted

Mda...a aparut blue screen la 5 min dupa ce am intrat in MU.

Ceva cu IRQL driver sau ceva de genu si sa dezactivez shadowing si nush ce din bios...N-am mai vazut asa ceva in viata mea:P

Se poate rezolva?

Guest LL-Papi
Posted

fa o poza cu eroarea respectiva sau scrie pe ceva ca sa stim si noi care e

am lasat afk intentionat peste noapte sa apara eroarea si acuma a aparut asa:

Guest LL-Papi
Posted

nu stie nimeni ce sa faC?

Guest LL-Papi
Posted

http://img249.imageshack.us/i/eroare.jpg/

Posted

http://img249.imageshack.us/i/eroare.jpg/

Dupa cum am spus, cauta un driver nou la video card, intra pe siteul ati si descarca un driver mai nou pentru versiunea placii tale video si versiunea de OS instalata. apoi imi dai un raspuns sa imi spui daca a functionat.

Aici intra si incearca un driver nou pentru video cardul tau

Multa bafta!

Guest LL-Papi
Posted

mi-am bagat acuma SP3. Acuma chiar ca indeplinesc toate cerintele mu..Daca nici acuma nu merge...nu stiu ce sa mai zic.Va anunt cum se comporta

Posted

nu cred ca e neaparat vorba de versiunea de service pack pe care o ai instalata, de obicei driverele placii video care ti le dau la cumpararea pc'ului nu sunt chiar ultimele aparute doar daca iti iei ce e mai nou si oricum tot apar altele noi si mai bune sau mai rele depinde, fa cum ti-am spus eu, am avut o problema asemanatoare cu a ta si am rezolvat cu instalarea unui driver nou downloadat de pe siteul Nvidia.

Guest LL-Papi
Posted

merge de 2 ore jocu si nu a aparut nici-o problema. Sper ca s-a rezolvat :D. Multumesc pentru ajutor tuturor.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...