lixandra Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 1. Cel mai bun moderator2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania)3. Cel mai fair-play jucator4. Cea mai mare dezamagire5. Cea mai spectaculoasa revenire6. Cel mai mare spammer7. Cel mai activ jucator8. Cea mai unita guilda9. Cea mai dezastruoasa guilda10. Cel mai popular cuplu11. Cel mai bogat jucator (rare)12. Cel mai suspendat jucator13. Cel mai vanat jucator14. Cel mai popular user pe forum15. Cel mai afk-ist16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate)17. Cel mai mare vanator18. Cel mai iubit GM de guilda19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare)20. Cel mai fidel player (unei guilde)Categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist"Spuneti ce categorie ar trebui sau nu ar trebui sa fie pe lista si argumentati acolo unde este cazul. Pe baza argumentarilor voastre se va crea o lista finala de categorii.Cred ca sunt suficiente 24 de ore pentru ca topicul sa fie deschis sa va argumentati parerea si sa adaugati / modificati.MENTIONEZ: NU SE VOTEAZA AICI, ACUM! E vorba strict despre categorii.
vdragosh Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 lixandra, poti sa iti schimbi avatarul ? :Pnoi., baietzii , nu putem sa iti citim post-urile fara sa fin stresatzi de acel avatar =))
shb Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 lixandra, poti sa iti schimbi avatarul ? :Pnoi., baietzii , nu putem sa iti citim post-urile fara sa fin stresatzi de acel avatar =))De ce sa-l schimbe, chiar e funny. =))Acum sa fiu si eu ontopic, cred ca ar trebuii scoasa "11. Cel mai bogat jucator (rare)" deoarece rare sunt doar ancientele si toti ar avea cam aceleasi seturi (daca cineva le are pe toate).
TyreXel Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dupa mine nu ar trebuii sa fie urmatoarele categorii :9. Cea mai dezastruoasa guildaEu ca membru al guildei "foaieverde" o sa postez acolo ca cei mai praf sunt adversarii cu care ma lupt pentru spoturi/cs "foaiealbastra", rezultatul final fiind unul irelevant.11. Cel mai bogat jucator (rare)18. Cel mai iubit GM de guildaFiecare o sa-si voteze propiul gm.20. Cel mai fidel player (unei guilde):DB este inca la inceput, rezultatul nu va fii unul care sa reflecte realitatea, majoritatea celor care joaca de la inceput au mentinut guilduilRepet - e doar parerea mea, la final majoritatea decide :P
undercover Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Propun sa mai fie o categorie Cel mai jmeker jucatormi se pare aiurea sa se creeze acuma gala asta , deoarece bd este la inceput
Guest [fL00d] Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 candidez la 12. cel mai suspendat jucator: 6 acc blocate :)
Cafeniul Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 lixandra, poti sa iti schimbi avatarul ? :Pnoi., baietzii , nu putem sa iti citim post-urile fara sa fin stresatzi de acel avatar =)) :rofl2: dar ai dreptatePropun sa mai fie o categorie Cel mai jmeker jucatormi se pare aiurea sa se creeze acuma gala asta , deoarece bd este la inceputChiar nu inteleg de ce trebuie propusa "jmecheria" la gala linkmania ? #-o nu este cam devreme sa facetzi acest vot ?Este devreme dar am putea sa organizam gala o data la jumatate de an sau un an, in felul acesta dam sansa sa participe cat mai multi jucatori :right:. Si la final de db toti cei care au iesit castigatori intre timp sa participe la ultima gala (un fel de "finalele mici" si finala mare"). Bine inteles ca daca o persoana a iesit castigatoare la o anumita sectiune sa nu se mai poata inscrie peste jumatate de an la aceiasi sectiune. :tiphat: Am putea adauga:Cea mai unita alianta.Cel mai cinstit jucator.Cel mai "tepar" jucator. (sugestie dracuverde ala)Cel mai generos jucator.Cel mai zgarcit jucator.Cel mai invidiat jucator.Ce nu sunt de acord:9. Cea mai dezastruoasa guilda (ti-a dat tyre explicatia mai sus (mi-a luato inainte :())19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare) ( il prind pe adversarul x ca nu se exprima bine o data si gata il propun acolo spun diverse despre el...etc)
Tsu_Xing Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 O categorie ar fi: cel mai UCP-ist jucator. Poate ar mai fi si: "cel mai bun la war" Ma mai gandesc.
Bobby Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Cel mai bun si experimentat jucator de mu depe Linkmania.
Menum35 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 O categorie ar fi: cel mai UCP-ist jucator. Poate ar mai fi si: "cel mai bun la war" Ma mai gandesc.ohoo o sa fie bataie pe "cel mai UCP-ist jucator " :))
Heinekener Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare) cea mai tare :D titanic o sa castige iar :(
spauny Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dupa mine nu ar trebuii sa fie urmatoarele categorii :9. Cea mai dezastruoasa guildaEu ca membru al guildei "foaieverde" o sa postez acolo ca cei mai praf sunt adversarii cu care ma lupt pentru spoturi/cs "foaiealbastra", rezultatul final fiind unul irelevant.11. Cel mai bogat jucator (rare)18. Cel mai iubit GM de guildaFiecare o sa-si voteze propiul gm.in legatura cu categoria 18, este bine sa ramana.un gm al unei guilde este normal sa fie iubit numai de cei din guilda lui, rareori vezi un gm sa fie iubit si de altii, asa ca este normal ca fiecare sa isi voteze propriul gm.iar categoria 11 este bine sa se scoata mai ales ca nu mai sunt rare.
iar am luat suspend Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 la sfarsitul db-ului trebuie facut acest topic. acum nu-si are rostul :)
Cracks Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cel mai paros player :))Cea mai provocatoare elfita :> cu concursuri nu alta :)) ar fi interesant :D
lixandra Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Hmm, dupa o mica analiza a evenimentelor petrecute pe S1 nu e momentul sa se faca o gala. Si nici refacerea celei de pe 97d. So... ne vedem peste 1 an :).
Gunnar Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Hmm, dupa o mica analiza a evenimentelor petrecute pe S1 nu e momentul sa se faca o gala. Si nici refacerea celei de pe 97d. So... ne vedem peste 1 an :).si cu premiul meu cum ramane? :(
LiNU Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Cam devreme pentru asta, poate dupa un an mai merge...
Fury Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 pai lasa putin timp sa se adune mai multe , de ex casatorii inca nu s-au facut , la cel mai popular cuplu nu avem ce scrie :)
blk Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cel mai mare spammer? :>Oho, ai ajuns la 21 gunnare?Multi inainte :D
alcholic Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ar mai fii doua :cel mai mic player cel mai batran player :tiphat:
galorDW Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 14. Cel mai popular user pe forumaici se stie ca toata lumea va vota sus si tare galor np -_-REPET nu e doar parerea mea ci a multor altora ^_^
bunny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 14. Cel mai popular user pe forumaici se stie ca toata lumea va vota sus si tare galor np -_-REPET nu e doar parerea mea ci a multor altora ^_^Asta-i evident. :))Ok, atunci facem gala peste vreun an, doi, trei.