Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CezarXanadu

Pk in kalima la intrebare de afk!

Recommended Posts

Guest LowGmaN666
Posted

Ce-s astea :blink: maine ce o sa mai scoateti la sugestii "nu va mai omorati in CC si/sau CS" vedetiva ma de treaba daca se baga o astfel de regula apar vanatori.....cei asa greu sa va faceti rost de lost map +1-7 #-o vreti totul pe tava ?

@ CONTRA.

Posted

Eu tot nu inteleg ce rost isi are topicul asta? De acu o sa iau SS daca fac PK pe spotul meu?

Daca iti face cineva PK pe spotul lui asta e.. ce vrei sa-i faci ? are tot dreptul este spotul lui..

Eu cu boom n-am nici o treaba , treceam pe langa spotul lui si facea pk pe mine, nici nu-l intrebam de AFK absolut nimic , doar eram in trecere la invazie.

Si cu garrone am avut problema asta , era afk in icarus si veneam dimineata il salutam ,vedeam ca nu raspunde ii ziceam "daca nu raspunzi te intreb de afk" , cand intrebam "Garrone AFK ?" imi facea PK si imi dadea privat cu "O sa am eu grija si de tine dupa rr".

In legatura cu kalima.. e naspa faza ca iti trebuie lost map, dar fiecare face preluare pe pielea lui daca e sa fie omorat soarta.. Si-a incercat norocul :))

Cel mai bine e sa ramana regulamentul asa cum este , mie mi se pare foarte OK !

:beer:

Posted

Eu tot nu inteleg ce rost isi are topicul asta? De acu o sa iau SS daca fac PK pe spotul meu?

Daca iti face cineva PK pe spotul lui asta e.. ce vrei sa-i faci ? are tot dreptul este spotul lui..

Eu cu boom n-am nici o treaba , treceam pe langa spotul lui si facea pk pe mine, nici nu-l intrebam de AFK absolut nimic , doar eram in trecere la invazie.

Si cu garrone am avut problema asta , era afk in icarus si veneam dimineata il salutam ,vedeam ca nu raspunde ii ziceam "daca nu raspunzi te intreb de afk" , cand intrebam "Garrone AFK ?" imi facea PK si imi dadea privat cu "O sa am eu grija si de tine dupa rr".

In legatura cu kalima.. e naspa faza ca iti trebuie lost map, dar fiecare face preluare pe pielea lui daca e sa fie omorat soarta.. Si-a incercat norocul :))

Cel mai bine e sa ramana regulamentul asa cum este , mie mi se pare foarte OK !

:beer:

Ce tare ai semnatura aia de jos :) ..DEGEABA !!!

Daca intreb de afk am incalcat cumva vreo regula? Imi dai pk ca e spotul tau? De ce crezi ca nu e voie sa-ti fac pk pe spotul tau? Ca si tu sa nu faci pk daca te intreaba unu de afk....MA REFER IN SPECIAL SI NUMAI IN KALIMA !!!!

Posted

ma vad expresii de genu spotu meu etc - ma e spotu tau sa ataci mobi siatat

unde scrie ca ai voie sa faci pk pe charuri aleatoriu? daca ai spotu?

aveti noroc va protejeaza legea de spot dar cred ca se refera numa la mobi - iti da dreptul sa ataci mobi si atat

oare eu pot sati dau tie care ai spotu pk si sa nuti iau spotul?:)) in fond nuti fur mobi - deci nuti fur spotu nuti omor mobi numa iti fac pk asa din senin - daca nu revii in 5 min spotul e al meu - consider ca esti nab afkist :PP - ce ziceti de ideea asta?

voi astia cu pk neprovocat jucati gen iti trag o palma si dupaia ma ascund dupa fusta mami :D

siti fac in necaz - copilasi de gradinita ce sinteti:P

Posted

ma vad expresii de genu spotu meu etc - ma e spotu tau sa ataci mobi siatat

unde scrie ca ai voie sa faci pk pe charuri aleatoriu? daca ai spotu?

aveti noroc va protejeaza legea de spot dar cred ca se refera numa la mobi - iti da dreptul sa ataci mobi si atat

oare eu pot sati dau tie care ai spotu pk si sa nuti iau spotul?:)) in fond nuti fur mobi - deci nuti fur spotu nuti omor mobi numa iti fac pk asa din senin - daca nu revii in 5 min spotul e al meu - consider ca esti nab afkist :PP - ce ziceti de ideea asta?

voi astia cu pk neprovocat jucati gen iti trag o palma si dupaia ma ascund dupa fusta mami :D

siti fac in necaz - copilasi de gradinita ce sinteti:P

scuze ca iti spun.. dar chiar esti n00b #-o

Uite o dovada:

salut+intrebare

http://img245.imageshack.us/i/salutintrebare.jpg/

PK-ul

http://img245.imageshack.us/i/pknesimtire.jpg/

Conversatia:

http://img245.imageshack.us/i/conversatia.jpg/

Special am vrut sa testez :comp1:

Eu acu ce pot sa-i fac lu domnul/doamna CyrusMG ? sa-i cer un nou Lost Map +7 si raspunsul fiind un nou PK :|

Posted

Eu nu practic sistemul pk pe cine ma intreaba de afk,dar ma deranjeaza cand vine cineva sa faca gimnastica pe spot la mine, prefer un pk decat sa-i zic no ks.

Deci sunt contra la sugestia asta.

App si pk-ul are riscul lui, daca nu moare ati poate fura spotul

Posted

scuze ca iti spun.. dar chiar esti n00b #-o

probabil ca ai dreptate

da spunemi cind cyrus tia facut pk nu teancercat un pic de emotie in gat asa o gadilitura :) un imbold ceva ??

observi ca fac misto da intelegi ideea

Posted

cate pot sa vad

e chear ceva normal ca cineva sa aiba dreptul sa faca pk in kalima atita timp cat victima nu detine un spot.

daca eu vreau sa fac pk pe cineva dau la nimereala poate il omor poate nu ,e riscul meu asa pot pierde spotul .

deci nui nevoie de nicio lege noua :P

Posted

cate pot sa vad

e chear ceva normal ca cineva sa aiba dreptul sa faca pk in kalima atita timp cat victima nu detine un spot.

daca eu vreau sa fac pk pe cineva dau la nimereala poate il omor poate nu ,e riscul meu asa pot pierde spotul .

deci nui nevoie de nicio lege noua

Nu te supara pe mine, dar o sa vedem ce crezi dupa ce iei si tu 2 PK-uri in Kalima, mai ales in situatii disperate cand te cheama guilda la pty si tu ai o singura harta disponibila, intri, treci pe langa unul, sa zicem ca vezi un bless pe jos si dai sa-l iei si ti-o furi....si s-a dus naiba party-ul tau in Kalima, poate chiar le trebuie Sm sau Mg holder (sa presupunem ca tu esti SM sau MG) si nu-i mai poti ajuta atunci si pierd spotul sau mor pe spot fara tine.

Am spus si repet, sunt impotriva doar a PK_ului fara motiv, dar daca l-ai stresat pe cel care detine spotul si dovedeste cu poze tentativa de PK a ta/ ai vrut sa-l muti de pe spot/ ti-a spus sa pleci si nu ai facut-o/ KS / injurii....atunci DA , are tot dreptul sa faca PK pe tine.

Adaug ca sugestie regula de stationare sa se aplice si in Kalima cu avertisment >>> "XXX nu stationa"

Posted

eu te inteleg dar PK e ca o necesitate si ala care vrea sa faca pk pe tine isi asuma riscul de a perde spotul.

eu daca vreau sa fac pk pe tine dau si mor din ref sau nu mori esti mai bun ca mine atunci tu ce faci ma lovesti si mor si ramai pe spot.

PKul face parte din joc este scopul jocului -lupta pentru exzistenta-

Posted

Mai usor ar fi sa se aplice in regulament o pedeapsa gen : 3 zile ban pentru PK arena fara motiv.

Si eu am patit faza asta de 2 ori cam asa nu am dovezi , cine se pune sa faca poze cand nu exista regulament.... Dar nu ii frumos sa pierzi o invitatie ca alti is smecheri. ..

:tiphat:

Posted

De acord cu tine. Sa zicem si de spoturile din lt unde stai linistit la xp si vine cate unu langa tine, nu te intreaba nimik, se aseaza frumos pe clape si incep meteoritii sa cada si daca nu esti pe faza mai si mori si poti pierde si spot. In cazu asta nu ar merita pk? Parerea mea este ca la mine pe spot sunt suveran si am dreptu sa fac ce vreau.

Aici se discuta despre Kalima ...

Pe celelalte planse unde PK pe spot este interzis poti sa le dai pk cat vrei atata vreme cat te afli pe spotul tau

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...