Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CezarXanadu

Pk in kalima la intrebare de afk!

Recommended Posts

Posted

Acum doar la nervi spus, cautam spot in Kalima 6, fac un tur intreg si nu gasesc nimic liber. Vad pe cineva care e de 2-3 zile pe acelasi spot, ok asta este....dar acum chiar nu mai poti intreba de AFK?

S-a intamplat : xxx ( nume cenzurat ptr rusinea lui ) , deci , xxx esti afk? >>>> 3 sec mai tarziu direct PK si trimis in Devias, urmeaza PM: data viitoare sa nu mai intrebi, ca si ieri m-ai intrebat!!! :dontknow:

Voi ce spune-ti ??

Mi se pare o nesimtire sa procedezi astfel, un simplu NU si gata preluarea!!! Dar nu se poate asa , trebuie sa ne dusmanim, si este normal sa simti asa. Pentru nesimtirea de a te trimite in Devias , unde bine-inteles nu mai ai invitatie de K6 !!

Poate er trebuii si aici un mic SS ptr cei care procedeaza astfel pe aceste planse speciale care necesita invitatii.

RUSINE !!!

Propunere : nu ai voie sa faci pk pe cel care te intreaba de afk, decat daca te provoaca verbal sau incearca sa te atace , muta din loc , etc....trebuie raspuns cu negatie si gata preluarea !!

Posted

ai dovezi

sau este doar o poveste ?

Dragos si daca avea dovezi se putea face ceva in privinta asta ? ( odata ce nu este nicio regula in privinita asta ).... chiar daca este o poveste sau nu mi se pare putin deplasata faza .... nu sunt impotriva pk`ului in kalima dar sa te omoare fara motiv e absurd.

S`a mai propus o regula in kalima si nu s`a ajuns la nici un compromis....parerea mea e sa se faca un contor pt pk fara motiv acolo.

Posted

daca venea cu dovezi poate convingea lumea sa isi schimbe parerea desprea acea sugestie

asa, ... pot sa fac si eu povesti

PS: tu esti viteaxul din gif-ul animat din semnatura ta ? :))

Posted

ai dovezi

asa este in joc dragosh,lumea se simte oarecum insultata cand ii intrebi de afk de parca nu ar fi regulamentar,chiar daca e poveste sau realitate cred ca ar trebui o regula pt a sanctiona astfel de gesturi,totusi lumea munceste ca gaseasca o poarta de kalima sau o cumpara din buzunarul lor.

un exemplu:daca se pune unul mai mare acolo la intrare in kalima si omoara tot ce intra ce putem face? isi cheama tot guildul sa ocupe spoturile din kalima si e toata plansa a lui...stiu ca suna prea drastic sa interzici pk-ul in kalima,dar trebuie facut ceva.

PS: nu vrea sa par nesimtit,dar ar trebui si tu sa investighezi comportamentul jucatorilor (sub acoperire) cred ca o sa fi surprins.

Posted

daca venea cu dovezi poate convingea lumea sa isi schimbe parerea desprea acea sugestie

asa, ... pot sa fac si eu povesti

PS: tu esti viteaxul din gif-ul animat din semnatura ta ? :))

Daca persoana respectiva vine sa zic cu o poveste care ar putea sa se intample si ar exista cat de cat o sustinere intre playeri nu cred ca ar trebui dovezi :)

PS : nu, nu sunt eu acel viteaz ( am trecut demult de varsta aia ) :))

Posted

eu zic ca sunt necesare dovezile .

primul motiv l-am mai spus -> povestile in scopul atingerii unor interese personale

alt motiv ar fii -> inchiderea gurii celor care nu sunt de acord cu aceasta propunere :D

PS: Nu pe mine trebuie sa ma convinge-tzi . Stiu ce va poate pielea :D

koka2, tocmai comportamentul jucatorilor de care spui tu sa il invetsighez

ma face sa imi pierd increderea in "povestile" fara dovezi :D

Posted

Propunere : nu ai voie sa faci pk pe cel care te intreaba de afk, decat daca te provoaca verbal sau incearca sa te atace , muta din loc , etc....trebuie raspuns cu negatie si gata preluarea !!

Sa mai propus ceva, si rezultatul a fost 0. Si eu procedez la fel daca o persoana vine de 2-3 ori sa ma ia cu afk-ul in aceiasi zi/noapte. Si procedez asa pentru ca mi se pare o insulta, adica imi cauta nod in papura sa imi ia spotul.

ai dovezi

Se poate fabrica dovada, care vine in k5 mai incolo sa ma ia cu afk si sa ii dau pk?

Este adevarata chestia asta, si sincer sunt pro, dar cei care vin de mai multe ori la un timp anume, merita sa ia pk. Ca nu am chef sa vina unu din 5 in 5 min sa imi caute nod in papura. :right:

Posted

eu zic ca sunt necesare dovezile .

primul motiv l-am mai spus -> povestile in scopul atingerii unor interese personale

alt motiv ar fii -> inchiderea gurii celor care nu sunt de acord cu aceasta propunere :D

PS: Nu pe mine trebuie sa ma convinge-tzi . Stiu ce va poate pielea :D

koka2, tocmai comportamentul jucatorilor de care spui tu sa il invetsighez

ma face sa imi pierd increderea in "povestile" fara dovezi :D

eu chiar am intalnit multe cazuri cand in tentative de preluari primeam pk in loc de raspuns,in kalima nu am incercat inca pt ca nu sunt spoturi de multa vreme,dar jucatorii sunt aceasi si vor fi mereu,daca o sa patesc asta si in kalima o sa iti aduc dovezi.

Posted

aici intervine nesimtirea. baieti luati set hp ref full si mergeti la preluari, cel care va incerca pk o sa aibe surpriza sa se trezeasca personal in devias si se va potoli pe viitor.

Posted

ca tot veni vb despre asta,am o rugaminte la tine dragosh...nu se poate scoate auto attack cand ai cursorul pe cei phono? stii la ce ma refer nu? la cei care sunt phono cu set hp+ref sau ref simplu si intra intentionat in ks-ul tau ca tu sa mori din reflect si prietenul lui sa iti sterpeleasca spotul,acele metode necurate ce se foloseau pe beta.

Posted

Acum doar la nervi spus, cautam spot in Kalima 6, fac un tur intreg si nu gasesc nimic liber. Vad pe cineva care e de 2-3 zile pe acelasi spot, ok asta este....dar acum chiar nu mai poti intreba de AFK?

S-a intamplat : xxx ( nume cenzurat ptr rusinea lui ) , deci , xxx esti afk? >>>> 3 sec mai tarziu direct PK si trimis in Devias, urmeaza PM: data viitoare sa nu mai intrebi, ca si ieri m-ai intrebat!!! :dontknow:

Voi ce spune-ti ??

Mi se pare o nesimtire sa procedezi astfel, un simplu NU si gata preluarea!!! Dar nu se poate asa , trebuie sa ne dusmanim, si este normal sa simti asa. Pentru nesimtirea de a te trimite in Devias , unde bine-inteles nu mai ai invitatie de K6 !!

Poate er trebuii si aici un mic SS ptr cei care procedeaza astfel pe aceste planse speciale care necesita invitatii.

RUSINE !!!

Este deja un topic initiat de mine cu aceeasi chestie doar putin mai generalizata! in fine sunt total de acord cu tine :)

Posted

ai dovezi

Dovezile

afk XxX?

http://img33.imageshack.us/i/screen070410050057.jpg/

pk XxX

http://img12.imageshack.us/i/screen070410050058.jpg/

Alt Caz!

afk YyY?

http://img10.imageshack.us/i/screen070502510096.jpg/

pk YyY

http://img33.imageshack.us/i/screen070502520097.jpg/

:tiphat:

Posted

Dovezile

afk XxX?

http://img33.imageshack.us/i/screen070410050057.jpg/

pk XxX

http://img12.imageshack.us/i/screen070410050058.jpg/

Alt Caz!

afk YyY?

http://img10.imageshack.us/i/screen070502510096.jpg/

pk YyY

http://img33.imageshack.us/i/screen070502520097.jpg/

:tiphat:

Nu te supara pe mine dar intr`un fel le dau dreptate celor 2 din poze....parerea mea este ca a ``fugit`` demult bunul simt si sa zic respectul dintre playeri .... nu puteai sa incepi conversatia printr`un simplu ``Salut`` , decat sa il iei direct cu xxx afk ?

Si in al doilea caz omul iti raspunde si tu tot continui sa il intrebi de afk...de ce ? ( si pe urma te intrebi de ce face pk )

Posted

Nu te supara pe mine dar intr`un fel le dau dreptate celor 2 din poze....parerea mea este ca a ``fugit`` demult bunul simt si sa zic respectul dintre playeri .... nu puteai sa incepi conversatia printr`un simplu ``Salut`` , decat sa il iei direct cu xxx afk ?

Si in al doilea caz omul iti raspunde si tu tot continui sa il intrebi de afk...de ce ? ( si pe urma te intrebi de ce face pk )

si daca ziceam sal?

ce rezolvam crezi ca m-a salutau? :-j

Posted

Si daca-i saluta ce? Te mai iau si la misto unii. Este dreptul lui sa intrebe de afk. Parere mea !

Posted

si daca ziceam sal?

ce rezolvam crezi ca m-a salutau? :-j

Aici ai dreptate multi sunt care nici macar nu te saluta si asteapta intrebarea de afk , dar totusi nu toti sunt asa.

Posted

Eu unul nu sunt deacord ... daca vine un individ la tine si incearca sa-ti faca preluare de 5 ori pe zi, normal ca te enervezi si ii dai pk ca altceva n-ai ce sa-i faci...daca-l injuri, iei ss, daca-l jignesti, iei ss..

Atata timp cat se pedepseste deja PK-ul pe spot, nu cred ca are rost sa se pedepseasca pk-ul facut oriunde ...

Posted

Eu unul nu sunt deacord ... daca vine un individ la tine si incearca sa-ti faca preluare de 5 ori pe zi, normal ca te enervezi si ii dai pk ca altceva n-ai ce sa-i faci...daca-l injuri, iei ss, daca-l jignesti, iei ss..

Atata timp cat se pedepseste deja PK-ul pe spot, nu cred ca are rost sa se pedepseasca pk-ul facut oriunde ...

Si care este problema daca face de 5 ori pe zi ? Este dreptul lui , iar obligatia ta este sa fi on !

Posted

De acord cu tine. Sa zicem si de spoturile din lt unde stai linistit la xp si vine cate unu langa tine, nu te intreaba nimik, se aseaza frumos pe clape si incep meteoritii sa cada si daca nu esti pe faza mai si mori si poti pierde si spot. In cazu asta nu ar merita pk? Parerea mea este ca la mine pe spot sunt suveran si am dreptu sa fac ce vreau.

Posted

Jumatate din playerii de pe server vin noaptea sa faca preluare si fac ks in timpul preluarii si normal ca-i dau pk direct, pt. ca ei obisnuiesc sa intrebe o data "xxx afk?" apoi iti dau pk direct si cu ce ma multumeste ca sunt on si ii dau supend? Spotul l-am pierdut deja, asa ca prefer in aceste cazuri sa le dau eu lor pk.

Cu cei care vin si saluta sau intreaba doar de afk fara sa faca ks nu am nimic, dar cu nesimtitii nu am ce discuta.

OT: Sunt de acord ca in Kalima ar trebui pedepsit PK-ul fara motiv, dar cu dovada, poza cu F4 la discutie, eventual poza din partea acuzatului cum sa cel caruia i-a dat PK a incercat sa-l mute/omoare/insulta/ ks in timpul preluarii.

Posted

Scuze ma intai pentru un raspuns intarziat ( RDS a picat in la mine in Zona urat de tot :( ) la intrebarea ta Dragosh , da exista dovezi, 2-3 poze , una cu inrebarea afk si pac direct devias , ""apoi mi-am facut aer"" spunand-ui ca ar trebuii sa vin cu bk dupa mine. Daca mai da direct pk sa-l omoare si pe el bk-ul - vorba aia - tot are selfdefensul activat , si daca il omor pe spot statusul nu i se mai schimba.....bine-inteles ca am scris ca mi-e rusine pentru el....iar povesti sa mai spun dupa aproape 5 ani de joc MU - nu mai mi se pare matur.

Posted

Scuze ma intai pentru un raspuns intarziat ( RDS a picat in la mine in Zona urat de tot :( ) la intrebarea ta Dragosh , da exista dovezi, 2-3 poze , una cu inrebarea afk si pac direct devias , ""apoi mi-am facut aer"" spunand-ui ca ar trebuii sa vin cu bk dupa mine. Daca mai da direct pk sa-l omoare si pe el bk-ul - vorba aia - tot are selfdefensul activat , si daca il omor pe spot statusul nu i se mai schimba.....bine-inteles ca am scris ca mi-e rusine pentru el....iar povesti sa mai spun dupa aproape 5 ani de joc MU - nu mai mi se pare matur.

Daca vi cu bku ce rezolvi ?! respectivu te omoara pe tine, bku il omoara pe el si ia SS ptr PK pe spot #-o

Azi mi s-a intamplat sa vina o persoana sa-mi faca preluare de 5 ori in 2h... cum sa te enervezi si sa nu-l omori ?! :-?

Posted

Azi mi s-a intamplat sa vina o persoana sa-mi faca preluare de 5 ori in 2h... cum sa te enervezi si sa nu-l omori ?! :-?

Cred ca la mine isi facea abonament de pk persoana aia :D , nu ii suport pe astia care cauta sa te prinda afk (revenind de mai multe ori in aceiasi zi).

Posted

voi...astia smecheri...zmeii jocului,,,sunteti atat de impertinenti , va simtiti atat de insultati knd cineva isi incearca norocul

si ce daca incearca de mai multe ori pe zi?

iti e frica k vei lasa AFK si te va prelua?

vai , vai ... imi fac si eu 20 de caractere si vin in kalima sa te intreb cu fiekre de AFK , nu te-am intrebat cu acelasi character ... nu ai de unde sa sti ....

Da frate, daca unu vine de 10 ori pe zi sa ma intrebe de afk cum sa nu te enervezi? crezi ca alceva mai bun de facut nu am ce sa fac decat sa ma simt vanat aiurea?

Da, raspuns afirmativ

succes, cand ajungi cu toate la lvl 350 sa ma anunti

Papagalii care dau pk in k7 saluta ornitorinci care se simt ofensati ca primesc pk cand ei au in vizor o persoana si vor neaparat sa il lase fara spot, asteapta sa plece la baie si poc ii iau spotul.

Q-sadi e unu, nu toti jucam in 3 schimb-uri.

EDIT: readuc aminte primul meu post ca si eu sunt pro, dar pk-ul in situati extreme trebuie scuzat

Este adevarata chestia asta, si sincer sunt pro, dar cei care vin de mai multe ori la un timp anume, merita sa ia pk. Ca nu am chef sa vina unu din 5 in 5 min sa imi caute nod in papura.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...