Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MAD3

Eroare

Recommended Posts

Posted

Vezi de curiozitate temperatura la procesor. Poţi din BIOS, dar nu e relevantă fiindcă atunci cînd rulează windows, procesorul are alt regim de funcţionare, de obicei fiecare placă de bază are un utilitar pentru aşa ceva. La fel şi pentru placa video. Vara apar multe probleme din cauza temperaturii.

Posted

ar putea fi si ce spui tu si in cazul asta cat ar trebuii sa fie temperatura in camera sau io stiu cear trebuii facut, problema nu apare dupa un timp oricum ci chiar si dimineatza cand aprind compu si intru in MU imi da aceiashi eroare cand placa video ii racita ( vorba vine).

Posted

e pe D ... mi cam lene sa reinstalez windowsul :| dar daca zicetzi ca de la asta ar putea fi.... atunci asta e

Posted

atunci punel in C vezi daca tot asa ,dar nul copia din D si paste in C,deschide un dosar nou si desfaci jocul dinou cu pach 5 si apesi pe Start nu pe main

Guest shmekerash
Posted

buey fratzilor cum pana mea puteti sa il faceti sa mearga clientu nush...am incercat toate metodele posibile...citite dp forum....shi mimik..:| la fel mereu..mi se pune launcherul in bara shi asa sta......va rog help me ca nush c sai mai fac.......angy2007angy2007 idul meu..dak vreti sa imi explicati mai amanuntit...ca nush c sa ii mai fac..zau...inebunesc...cand nu pot sa joc..si doar am mai jucat la inceputu lu iunie......acuma am reinstalat windowsu de dimineata.....shi am facut exact cum spuneti peaici cu partitii...pauza...nu mere nik....shi am mai incercat shi inainte de rr windowsul..la fel imi facea......c sai mai fac......dati.mi un sfat cv....dati add la id shi lamuritima ca nush ....chiar nu mai shtiu c sai fac..plss help me....Thanks ! :cool2: :banghead::banghead:

Posted

buey fratzilor cum pana mea puteti sa il faceti sa mearga clientu nush...am incercat toate metodele posibile...citite dp forum....shi mimik..:| la fel mereu..mi se pune launcherul in bara shi asa sta......va rog help me ca nush c sai mai fac.......angy2007angy2007 idul meu..dak vreti sa imi explicati mai amanuntit...ca nush c sa ii mai fac..zau...inebunesc...cand nu pot sa joc..si doar am mai jucat la inceputu lu iunie......acuma am reinstalat windowsu de dimineata.....shi am facut exact cum spuneti peaici cu partitii...pauza...nu mere nik....shi am mai incercat shi inainte de rr windowsul..la fel imi facea......c sai mai fac......dati.mi un sfat cv....dati add la id shi lamuritima ca nush ....chiar nu mai shtiu c sai fac..plss help me....Thanks ! :cool2: :banghead::banghead:

citeste aici ca poate ai ratat: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=298872 citeste ce a scris braincore mai exact.

Posted

salut :) ce antivirus folosesti ? mi se pare k u ai spyware :-? insataleaza un antivirus mai bun . Eu iti recomand nod32 :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...