Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Nici moderatori nu respecta regulamentul

Recommended Posts

Posted

In regulament scrie:

De acum inainte veti formula titlul plangerilor in asa fel incat sa contina acuzatia ( conform regulamentului) cat si numele acuzatului ( numele acuzatului trebuie scris EXACT cum este el )

De exemplu Pk pe spot- Lancelot.In acest fel ne mai scutiti si pe noi partial de o parte a muncii iar sectiunea "Plangeri" ar fi mai organizata.

Cei care nu respecta noul format al planegrii vor avea 2 incercari pentru a se prinde ce si cum..la 3 greseli vor avea suspend pe forum 3 zile ca sa pastram niste cifre cat de cat apropiate.

modificare sris de Lancelot in ghid de postare.

Azi am vazut deja mai multe topicuri rezolvate in care nu sa respectat regulamntul.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296869

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=296876

si mai sunt si altele si in fiecare zi rezolvati topicuri care nu sunt formulate dupa regulament,voi moderatori cereti sa respectam regulamentul si voi? :-?

Posted

treaba asta a fost si mai demult propusa si au fost cativa care au postat dupa noua regula in rest....vezi doar (disperatuu de lvl, tampiti) numai cu denumiri de genu asta îi vezi pe toti la posturi :-??

Posted

aceasta regula se aplica numai celor care posteaza, faptul ca ija a dorit sa rezolve plangerea cu toate ca nu era formulata corect mi se pare un gest pe care ar trebui sa il apreciezi.

acum nu va convine nici cand adminii sunt de treaba.

Posted

aceasta regula se aplica numai celor care posteaza, faptul ca ija a dorit sa rezolve plangerea cu toate ca nu era formulata corect mi se pare un gest pe care ar trebui sa il apreciezi.

acum nu va convine nici cand adminii sunt de treaba.

daca primeai nefondata nu iti convenea ..nu-i asa?deci nu stiu ce ai tu de comentat ..sau vi s-a urat cu binele si cu adminii astia buni.

~cum zice si spauny e un gest calumea ce a facut ija...

totusi rostul topicului ?

Posted

Tot respectul fata de ija pt ca este dupa parerea mea cel mai de treaba moderator, dar regulamentul este regulament, tu intri te uiti la plangeri si nu vezi dc cineva te-a postat si nu te poti apara, exact asa cum se cere f4 deschis in multe cazuri asa si plangerea trebe sa fie facuta cum trebuie

Posted

Tot respectul fata de ija pt ca este dupa parerea mea cel mai de treaba moderator, dar regulamentul este regulament, tu intri te uiti la plangeri si nu vezi dc cineva te-a postat si nu te poti apara, exact asa cum se cere f4 deschis in multe cazuri asa si plangerea trebe sa fie facuta cum trebuie

de cand certi tu adminii si le spui ce sa faca? #-o

Posted

de cand certi tu adminii si le spui ce sa faca? #-o

nu cert adminul,dar persoanele care au luat ss ar avea dreptul sa posteze la banati.

si tu nu te mai lingusi la admini si ei sunt oameni si mai gresesc si ei

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...