Jump to content
Notorious DOC

Ce trebuie să conţină dieta ?antigrăsimi“?

Recommended Posts

Posted

Fructele şi legumele ne ajută să ne menţinem silueta fără prea mare efort. Medicii nutriţionişti spun că substanţele nutritive care se găsesc în aceste alimente determină metabolismul să ?ardă” grăsimile, arată Gândul.

?Alimentele care «ard» grăsimile fac parte din cel puţin două categorii: hipocalorice şi proteine”, spune medicul nutriţionist Georgiana Stan, membru al Fundaţiei Pentru Alimentaţie Sănătoasă. Alimentele hipocalorice determină organismul să consume din depozitele sale, iar proteinele sunt prelucrate consumând o cantitate mare de energie rezultată, cel mai adesea, din grăsimi

mediafax

Posted

vorba lui Mircea Badea : "daca vrei sa slabesti , nu mai manca ! " :)

ala e un mare prost. daca vrei sa slabesti trebuie sa mananci regulat 3 mese, maxim 4 pe zi. ultima masa sa fie la ora 19 cel tarziu. mesele sa contina iaurturi, suc de portocale, kiwi, fara banane, struguri si alte fructe/legume bogate in glucide. in doua cuvinte, citrice si legume/fructe verzi [ kiwi praz ceapa salata spanac samd ] [salate cu zeama de lamaie si ulei de masline ]

iar carnurile? exclus carne de porc si alte animale. cele mai recomandate pestele si puiul, atat piept de pui cat si aripi, facute la gratar sau fierte. [gratarul ftw] :P

fara sucuri, fara apa minerala, alcool si dulciuri :). putina miscare, nu neaparat alergat, merge si mersu pe jos [ o ora pe zi e perfect ], mai mult nu strica.

si cam asta ar fi reteta succesului in a slabi.

ah, si cel mai important?! ambitie frate !! :D

Posted

vrei sa slabesti? nu mai manca, cum a zis si cel de mai sus , cel mai simplu mod de slabire ... si daca vrei sa slabesti mai mult ,nu mananci da faci si sport pe stomacul gol , alergat , inot , tae bo etc.

Posted

vrei sa slabesti? nu mai manca, cum a zis si cel de mai sus , cel mai simplu mod de slabire ... si daca vrei sa slabesti mai mult ,nu mananci da faci si sport pe stomacul gol , alergat , inot , tae bo etc.

taci din gura ca habar n-ai ce zici. daca nu mananci si te expui la efort fizic risti sa devi anemic. daca salbesti pre brusc risti sa ai probleme cu inima, nu e atat de simplu cum auziti voi, dar din lipsa de informatii va dati si voi cu pararea, una proasta, care cateodata este pusa in aplicare iar efectele nu sunt cele dorite.

ps: sa slabesti nu inseamna doar sa pierzi din greutate, inseamna sa-ti schimbi si metabolismul, pentru ca asa cum ai slabit, asa vei pune inapoi. napilor -_-

Posted

mda nu mancati ... alergati pe stomacul gol .... pe urma vin eu la spital sa va aduc de mancare .... va stricati stomacul ..

:whistle:

Posted

oki avand in vedere ca de o luna tin si eu un regim pt slabit cred ca sunt in masura sa imi dau cu parerea.

deci timp de o luna am mancat numai urmatoarele:

1) carne: peste(pangasius, preparat la gratar sau in folie de aluminiu pe tabla)piept de pui(fiert sau pe gratar)conserva de ton,in ulei de masline, sau suc propriu.

2)legume: rosii + castraveti + salata(in salata puneti lamaie stoarsa sau ulei de masline). Hint:in salata ca sa fie consistenta puneti:o conserva de ton sau niste piept de pui fiert si dupa il suvitati ca sa poate fi cat de cat usor de mancat.mai mananc ciuperi puse pe tabla, dupa ce se fac se rade niste cas pe ele si merg brici cu castraveti murati.

3)lapte + cereale sau Iaurt cu musli.

4)paine din secara sau din cereale.

5)fructe:mere verzi. kiwi, citrice, cirise, visine. eu am mai mancat si piersici si pepene dar cica nu prea e indicat.

Ultima masa se ia la ora 19 cel tarziu.

Cu un abonament de 12 sedinte la sala pe luna totul e ok. dai jos din grasime si mai si tonifici musculatura.

rezultate:9kg intro luna si nici nu m-am infometat.

spor la slabit !!

Posted

taci din gura ca habar n-ai ce zici. daca nu mananci si te expui la efort fizic risti sa devi anemic. daca salbesti pre brusc risti sa ai probleme cu inima, nu e atat de simplu cum auziti voi, dar din lipsa de informatii va dati si voi cu pararea, una proasta, care cateodata este pusa in aplicare iar efectele nu sunt cele dorite.

ps: sa slabesti nu inseamna doar sa pierzi din greutate, inseamna sa-ti schimbi si metabolismul, pentru ca asa cum ai slabit, asa vei pune inapoi. napilor -_-

ai probleme cu nervii , daca pt. atata te enervezi, sau poate esti dependent de mancare prea mult , si te-ai suparat cand ai aflat ca numai daca nu mananci slabesti. post-ul tau asta imi zice despre tine ...

si tot cel mai simplu mod de slabit e sa nu mananci si sport pe stomacul gol, daca nu rezisti asta e altceva..

las-o mai moale ca suntem pe internet , nu impresionezi pe nimeni

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...