solo_boy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dragos crezi ca se poate face ceva in legatura cu kundumu din k7,respownu de 6 ore este mult prea mare...gandestete ca sunt guilde mai slabe care nu isi permit sa cucereasca castelul,iar singura lor posibilitate de a purta ancient items este in k7 la kundum...Kundumu dropuie 1-2 iteme ancient(cateodata chiar niciuna),iar respownu de 6 ore este prea mare ca sa apuci pe cap de player sa iti faci un set...Cel mai bine este respownu de 1 ora...Ancienturile sunt iteme care te ajuta sa cresti cand esti mic(in special alea cu duble dmg rate),iar daca nu ai acces in LOT nu cred ca ai sanse sa iti faci un set ancient pana treci de 30 de rr,iar atuncia chiar nu iti mai folosesc. :( O alta idee ar fii sa faci ancienturile cum era pe 97d...adica sa le pui la world drop cu rata mica si sa scoti kundumu din k7... :D :D Ce zici? :beer:
Guest asdfgh! Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ancienturile sunt iteme rare si nu trebe sa le aiba toti , ele mai cad si in cc6cateodata e bine cum e acuma,e frumos ca e concurenta pe ele .
HaO Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 cum sa fie o data la 1 ora .. e prea aiurea asa e ca si cum nu ar fi rare .. e foarte bine asa cum e la 6 ore ..
Forbidden Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 E mai bine 6 ore sau 8 ore sa-l mareasca. Cu cat se vor face seturile mai greu cu atat mai mult vor fi apreciate. E totusi un server de durata nu se da rr db la fiecare 3 luni.
solo_boy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 da forbidden dar gandestete ca ca este si server populat...iar in LOT astia in 2 luni sor umplut de ancienturi iar restu plang :)) :)) am observat ca si in lot so marit timpu de drop la ancienturi...bun,dar cum am mai zis seturile astea te ajuta ff mult cand esti mic...de la 20-30 rr in colo nu iti mai folosesc la nimika...
Forbidden Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 S-a micsorat timpul in care sta un item pe jos. Da, cei care au avut castelul la-nceput si-au facut ceva ancients au fiecare aproape set. Acum faci mai greu set. La non rr faci cum faci dar doar daca esti sm poti sta singur sa dai pe un spot decent sau MG dar nu cum sunt facuti majoritatea 700 str ca sa poarte thunder... #-oAsta e ideea jocului inca de la primele versiuni > party ca sa crestem unii cu altii.
vdragosh Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 solo-boy, 1. cine s-a umplut de ancient-uri ?in afara de cei care au intat la inceput (Honey) acum abia mai vezi lume acolo .explicatia este foarte simpla : experienta este foarte mica , drop-ul ancientelor este foarte mic => trebuie sa stai non-stop cu ochii belitzi , pierzio gramada de timp , cresti voarte greu in lvl . Multe iteme ancient cad fara luck , fac parte din set-uri slabe , sunt pentru alte rase decat carcaterele tale . - acum pt ca a crescut lvl mediu al jucatorilor , putini mai au rabdare sa stea in lot pt ca prefera sa creasca .2. ai observat gresit, nu s-a marit nimic.3. ancient-urile te ajuta la orice rr -> dai dmg mai mare dar ai defense mai mic decat cu set-uri excelente .4. daca iau doar cei din lot ancient-uri , nu inseamna ca o sa aiba doar ei . NU ii opreste nimeni sa vanda la ceilalti .5. ancient-uri se mai gasest la kundun din k7 si in CC .In concluzie , mie mi se pare ca tu vrei sa scazi valoarea itemelor ancient . altceva nimic .legat de " restul care plang " .1. Le este lene sa caute in CC si in k7 la kundun ?2. le este greu sa stranga jewels ca sa cumpere de la cei care au ?3. le este greu sa faca o alianta puternica si sa preia castelul ?4. le este greu sa impresioneze membrii aliantei care detine castelul ca sa fie acceptatzi ?sunt atatea metode . fac parte din joc . preferi sa le pun la shop ?
solo_boy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 solo-boy, 1. cine s-a umplut de ancient-uri ?in afara de cei care au intat la inceput (Honey) acum abia mai vezi lume acolo .explicatia este foarte simpla : experienta este foarte mica , drop-ul ancientelor este foarte mic => trebuie sa stai non-stop cu ochii belitzi , pierzio gramada de timp , cresti voarte greu in lvl . Multe iteme ancient cad fara luck , fac parte din set-uri slabe , sunt pentru alte rase decat carcaterele tale . - acum pt ca a crescut lvl mediu al jucatorilor , putini mai au rabdare sa stea in lot pt ca prefera sa creasca .2. ai observat gresit, nu s-a marit nimic.3. ancient-urile te ajuta la orice rr -> dai dmg mai mare dar ai defense mai mic decat cu set-uri excelente .4. daca iau doar cei din lot ancient-uri , nu inseamna ca o sa aiba doar ei . NU ii opreste nimeni sa vanda la ceilalti .5. ancient-uri se mai gasest la kundun din k7 si in CC .In concluzie , mie mi se pare ca tu vrei sa scazi valoarea itemelor ancient . altceva nimic .legat de " restul care plang " .1. Le este lene sa caute in CC si in k7 la kundun ?2. le este greu sa stranga jewels ca sa cumpere de la cei care au ?3. le este greu sa faca o alianta puternica si sa preia castelul ?4. le este greu sa impresioneze membrii aliantei care detine castelul ca sa fie acceptatzi ?sunt atatea metode . fac parte din joc . preferi sa le pun la shop ?nu incerc sa scad valoare ancientelor,dar celati care nu apartin aliantelor Honey sau HH nu prea o sa pupe ancient(pe servu asta nu cred ca o sa se mai bata altcineva pt castel decat cele 2 aliante)decat de la 5 rr in sus...in CC nu intra lume deci nu prea este organizat CC-ul,in k7 iti trebe minim 5 rr ca sa stai de vb cu kundumu....Zicea cineva ca ancient items=item rare,atuncia de ce nu le facem ca pe 97d...drop world cu rata micaA si am uitat alianta Honey nu vine anciente,nush de HH daca dau anciente inafara aliantei dar asta e treaba lor,deci singura modalitate ca altcineva, ce nu apartine celor 2 aliante,sa faca rost de ancient items este din k7 sau CC(pana acuma nam auzit pe nimeni sa iei ancinet din CC)
acelasi_bandit Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 io am anubis si apollo ...si nu sunt in honey si hhz...deci nu e problema ca altii nu o sa pupe...p,s : 1 rr :-j
ija4ok Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 1: Faci o alianta si cuceresti castelul.2: Poti sa cumperi iteme de la cei care il detin.
Fury Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 sa ramana asa cum e acuma cum zicea si dragosh , in lot trebuie sa stai cu ochii beliti si on daca vrei anciente si destul de mult timp , nu prea cad asa usor si exp e nasola 1,5k #-o
koka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 cum sa fie o data la 1 ora .. e prea aiurea asa e ca si cum nu ar fi rare .. e foarte bine asa cum e la 6 ore ..si cand mergi odata la 6 ore ca sa vezi ca iti bate kundunul inca 10 jucatori mai mari ca tine si nu ai nici o sansa atunci te simti bine? din cate stiu eu nu exista regula de " ks la kundun " si nici nu ar trebui sa fie ca ar fi o aberatie,nu ai cum sa faci poza singur cu el pt ca atunci cand apare cu siguranta e asteptat si inconjurat de o gramada de jucatori,cu cat apare mai desc cu atat sunt sansele mai mari ca si tu sa prinzi ceva (daca poti sa-l faci)e buna sugestia :right: (parerea mea)Edited: daca nu la 1 ora macar la 3 ore.
-SomE- Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 #Contra!#Cresteti faceti aliante si participati la cs!#Sau faceti cc , rugati membri din guild sa intre cu voi in cc si gata
VirusiK Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dupa cum se zicea ... e server de durata lunga .. nu wipe la 3 luni .... trebuie sa fie greu si cat mai interesant@contra
Guest asdfgh! Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A si am uitat alianta Honey nu vine anciente,nush de HH daca dau anciente inafara aliantei dar asta e treaba lor,deci singura modalitate ca altcineva, ce nu apartine celor 2 aliante,sa faca rost de ancient items este din k7 sau CC(pana acuma nam auzit pe nimeni sa iei ancinet din CC)eu am terminat cc de vreo 15 ori si mi-a cazut in cc 6 anubis gloves,ring si eplete pendant
3XTR3M Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nu incerc sa scad valoare ancientelor,dar celati care nu apartin aliantelor Honey sau HH nu prea o sa pupe ancient(pe servu asta nu cred ca o sa se mai bata altcineva pt castel decat cele 2 aliante)decat de la 5 rr in sus...in CC nu intra lume deci nu prea este organizat CC-ul,in k7 iti trebe minim 5 rr ca sa stai de vb cu kundumu....Corect spus aici. Sincer sa fiu la toata alianta din care fac parte li se falfaie de CS, CC si seturi Ancient, e prea mare bataie de cap ca sa te organizezi la un CS sau CC, cand stii ca e ca si pierdut din start, asa ca preferam sa stam la experienta sau sa facem Eventuri cu premii in bok numai cu participare din alianta sau guilda, dueluri cu playeri pe masura din alianta s.a.m.d.Eventurile organizate de admini, in mare lor majoritate, nu tin cont de lvl/ rr al playerilor, asa ca e normal sa observati o foarte slaba participare la eventuri din parte playerilor. Ultimul event pe care l-am vazut acum 2 zile, a avut participanti numai din HONEY, HH si SOUTH, in rest nu s-a dus nimeni pentru ca era MASS PK....si ii vedeam in Icarus cum spuneau ca s-ar fi dus....dar nu au nici o sansa de castig, asa ca prefera sa stea pe spot.Contra opiniei initiatorului topicului....e prea tarziu acum sa mai schimbi ceva. O sa te poti masura cu cei din HONEY si HH cand vei face full, pana atunci...o sa iei ciu - ciu :)
vdragosh Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 tu ai citit ce a scris asdfgh! inaintea ta ? ( ca sa nu mai amintesc de ceilalti )lenea si invidia va mananca .... :((
Guest asdfgh! Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Corect spus aici. Sincer sa fiu la toata alianta din care fac parte li se falfaie de CS, CC si seturi Ancient, e prea mare bataie de cap ca sa te organizezi la un CS sau CC, cand stii ca e ca si pierdut din start, asa ca preferam sa stam la experienta sau sa facem Eventuri cu premii in bok numai cu participare din alianta sau guilda, dueluri cu playeri pe masura din alianta s.a.m.d.Eventurile organizate de admini, in mare lor majoritate, nu tin cont de lvl/ rr al playerilor, asa ca e normal sa observati o foarte slaba participare la eventuri din parte playerilor. Ultimul event pe care l-am vazut acum 2 zile, a avut participanti numai din HONEY, HH si SOUTH, in rest nu s-a dus nimeni pentru ca era MASS PK....si ii vedeam in Icarus cum spuneau ca s-ar fi dus....dar nu au nici o sansa de castig, asa ca prefera sa stea pe spot.Contra opiniei initiatorului topicului....e prea tarziu acum sa mai schimbi ceva. O sa te poti masura cu cei din HONEY si HH cand vei face full, pana atunci...o sa iei ciu - ciu :)hai nu va ma plangeti atat ca la un cc nu trebe organizat nimik:)) trebe doar sa fie cel putin2 playeri( sunt aproape totdeauna)si iti trebe noroc sa nu te arunce :))PS:la cc nu conteaza cate rr ai caa te arunca si daca ai 10 rr conteaza sa ai noroc si binentelesputina strategie sa te pozitionezi:)
Cafeniul Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 lenea si invidia va mananca .... :((Oare unde am mai auzit expresia asta? :-? :)) Va spun din propie experienta, a sta in lot = s.it ! Eu am stat in jur de 3-4 zile maxim in lot si mi-am facut un set evis (dar am fost ajutat), am facut schimburi am dat un ancient de elfa pe unu de evis si tot asa (in alianta. bine inteles). Cad foarte greu (timp-ul este foarte mic, am pierdut un singur ancient ca nu l-am ridicat). Setul evis nu ma ajuta cam la nimic pe mine. Daca nu iti faci ultimele seturi anubis/hyon/gaion =0. Restu seturiilor mi se pare o "panarama". Am pierdut timpul prin lot pentru un set evis, cand puteam sa mai dau 1 rr.Revenind la kundun, ar merge la 3 ore. Parca 6 ore e un timp mult prea mare, avand in vedere ca uneori nu pica nimic din el. :tiphat:
euSadea Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 mie numi trebuie ancienturidaca din intamplare imi cade 1 la picioare am sa fac 1 efort sal ridic; macar asa sa ma uit la el :beer: si numa bine