Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

solo_boy

Regula ks

Recommended Posts

Posted

nu vad nicaieri in regulament o regula pt ks la kundum...

desi are timpu de respown prea mare(6ore),ar fii culmea sa mai iti faca si ks la el...

Posted

Ar fi o idee, daca ai poza singur cu el sa se faca o regula pentru KS/PK la kundum.

nu prea vad cum e posibil sa prinzi poza doar tu si kundun singuri,la foamea asta de anciente il asteapta multa lume,iar cand apare intre 20 jucatori care dintre ei va avea dreptul sa-l omoare? toti cei 20 de jucatori vor avea dreptul pt ca nimeni nu are poza singur cu el iar dupa ce moare kundun si arunca cu antice va omorati intre voi ca niste detinuti turbati scapati din celula sa puneti mana si voi pe ceva,trebuie sa fi tare sa supravietuiesti...regula junglei :)

Posted

nu prea vad cum e posibil sa prinzi poza doar tu si kundun singuri,la foamea asta de anciente il asteapta multa lume,iar cand apare intre 20 jucatori care dintre ei va avea dreptul sa-l omoare? toti cei 20 de jucatori vor avea dreptul pt ca nimeni nu are poza singur cu el iar dupa ce moare kundun si arunca cu antice va omorati intre voi ca niste detinuti turbati scapati din celula sa puneti mana si voi pe ceva,trebuie sa fi tare sa supravietuiesti...regula junglei :)

nu inteleg de ce nu o luati ca si pe un event , the best of the best's :>

Posted

nu vad nicaieri in regulament o regula pt ks la kundum...

desi are timpu de respown prea mare(6ore),ar fii culmea sa mai iti faca si ks la el...

nici nu trebuie vre-o regula e event

Posted

Eu am poza cu kundun singur (si nu o data), daca ai norocul sa dai singur de el ii faci poza (cel putin eu mereu i-am facut) si fiti siguri ca il postam pe cel care imi facea ks/pk. Poate sa fie si unu de 100 de rr-uri si eu sa am 1 rr, atata timp cat am fost mai rapid decat el este propietatea mea pana mor.

Golden dragon invazion ce este? nu este tot un event? de ce la golden da si la kundun nu?

Posted

Poza singur cu kundun =)) ... cand o sa merg si eu in BC promit ca imi fac repede poza cu poarta sau cu statuia sa vezi atunci ce postez pentru ks la poarta :))

OT : e un event si trebuie tratat ca atare...contra

Posted

pare logic .

scoatem regula de ks si de la goldeni ? ( NU ESTE O GLUMA )

Parerea mea este ca s`ar produce un mic haos...deci sunt contra

Posted

pare logic .

scoatem regula de ks si de la goldeni ? ( NU ESTE O GLUMA )

Ca sa ce? Eu gigi valorosu merg calare pe fenrir si fac pk in stanga si in dreapta si imi iau toti goldenii. In primul rand nu ar fi concurenta la asa ceva, vine sadi ii pune jos pe toti (ce mai vrei?). Un mare haos s-ar face, si multi jucatori s-ar lasa in final, ca nu au loc de cei cu rr care fac pk la invazie/ ks etc.

Nu stiu daca sti cand a fost ziua pe 97d ziua no rules, daca iti amintesteti ce a fost atuncea. HAOS ! regula asta ii avantajeaza pe cei mai mari. Si cei mici o sa se lase.

Posted

cum sa vina gica valorosul sau sadi ?

sunt atatzia goldeni , pe atatea harti ...

se teleporteaza de la unul la altul ?

stie unde sunt toti ?

este event, exact ca bc-ul . au toti shanse sa gaseasca primul un golden si sa il omoare .

daca esti prea slab pt golden-ul gasit si stai jumatate de ora sa il omori, lasa-l pe cel care poate sa il omoare repede daca il gaseste intre timp .

la BC cand datzi toti in statuie cum este ? nu castiga cel care da dmg cel mai mare ?

Posted

Eu spuneam doar cei de 5 (aia sunt cam cei mai interesanti in perioada asta ;;) ). Eu la 5 rr stau 20-30 de sec, este ok pentru mine.

Uitate si la vanzari-cumparari, totul devine din ce in ce mai mult ca un "troc". Imi dai aia iti dau asta. Si asa din ce in ce mai multa lume va face schimb de iteme si jvl-ul va avea o valoare foarte mica (in timp). Cei mici care nu pot face bok de 5 (din vina celor mari care vin si le rup goldenul imediat ce vor face?).

Sti mult mai bine decat mine cum arata linkmania dupa 6-7 luni, hai sa zicem 1 an. Cand totul merge la schimb, si numai vezi nici un trade pe jvl. Bd-ul actual cred ca are 2-3 luni, si deja majoritatea trade-urilor se fac pe schimb. Este adevarat sunt si pe jvl, dar putine.

Este doar parerea mea, dar dupa mine nu ar fi corect fata de cei mici. Pana la urma, toti vrem iteme din bok de 5 :D

Posted

"cei mici" nu pot sa creasca ?

vor sa aiba toate avantajele celor mari ? cei mari nu au fost si ei mici ?

am mai auzit idei de genul : arena de la lvl 1 ....

Posted

Arena de la lvl 1 e trasa de par...Dar la golden mi se pare un drept ca sa fie propietatea ta daca ai print cu el singur (spun asta probabil ca nu imi imaginez decat haos cand se va scoate regula cu ks-ul la goldeni)...probabil ar fi bine venit un "test" de cateva zile fara ks la goldeni, si vom vedea cum decurge treaba :readthis: :right:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...