BRAINCORE Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Asculta muzica adevarata!Alaturi de noi simti diferenta! Click here to listen! Suntem in teste...astept parerile voastre despre ce si cum merge.... va fii 24/7online astept pareri si sugesti!este limitat la 10 ascultatori.....pe viitor va fii marita limita ... :bananadance2:
Guest varza'n beci Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Asculta muzica adevarata!Alaturi de noi simti diferenta! Click here to listen! Suntem in teste...astept parerile voastre despre ce si cum merge.... va fii 24/7online astept pareri si sugesti!este limitat la 10 ascultatori.....pe viitor va fii marita limita ... :bananadance2:tot face buffer mereu..si se aude intrerupt....rezolvare? :-??
BRAINCORE Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 tot face buffer mereu..si se aude intrerupt....rezolvare? :-??am scos torrentu...sa vedem daca merge mai bine! :crazy:
lixandra Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Cred ca glumesti :). Merge cu 32 lejer. Daca nu ai o conexiune buna de ce te bagi sa il tii?
BRAINCORE Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Cred ca glumesti :). Merge cu 32 lejer. Daca nu ai o conexiune buna de ce te bagi sa il tii?Habar'nam!Probabil din lipsa de ocupatie!.....Vad ca nimeni nu se ofera sa tzina 24/7 winampul deschis....asa ca m-am oferit voluntar....Oricum nu folosesc netu deloc....eu nici macar mu nu mai joc....Ei bine avand in vedere ca salariul si pilele pe care mi le pun sunt foarte atractive!:))Salariu: intre 10000 - 20000 milioane bytes trimisi de mine pe net :)))Pile: la greu ma pun bine cu toata lumea ce sa mai...mai ales cu aia care vin aici si incep sa ma ia peste picior si probabil se cred foarte inteligenti cand fac o duma buna!
lixandra Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 O critica o poti lua ca pe una constructiva, nu trebuie sa fie "duma".Daca stii ca nu poti face ceva, nu faci :).
BRAINCORE Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 O critica o poti lua ca pe una constructiva, nu trebuie sa fie "duma".Daca stii ca nu poti face ceva, nu faci :).Problema este ca nu toti sunt asa pesimisti! Si poate probabil optimismul unora ii fac pe acestia sa faca ceva mai mult decat restul!Foarte multi dintre noi cand ajung la un anumit punct ... zic aaaa gata mie imi ajunge atat eu sunt multumit cu realizarea mea!Probabil asa o fii bine! Insa eu imi doresc ceva mai mult...EVOLUTION! :hello: Atunci cand ai decis sa te opresti si te multumesti cu ce ai....decizi sa nu mai EVOLUEzI!...Viata este o lupta continua pentru evolutie...iar cei care nu tin pasul si decid sa se opreasca pierd!...lets rock!...iti multumesc pentru critici...noah ce vrei sa fac acuma? sa inchid winampul?..no so fac....
lixandra Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Sa faci ceva sa mearga mai bine o_O. Daca nu poti, inchizi winamp.
VassMan Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 la mine merge foarte bine nice tune :) si daca aveti nevoie cu muzica from 60's and on i come :D va pot ajuta si eu cat de cat :P... pop dance greatest hits new mix :P in genul asta. o idee foarte buna dar ar trebui sa bagati o emisiune economica ceva gen cum mai evolueaza preturile la iteme ce este cel mai cautat set si toate cele :) keep it up
BRAINCORE Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Sa faci ceva sa mearga mai bine o_O. Daca nu poti, inchizi winamp.foarte amabil merci de help! :*la mine merge foarte bine nice tune :) si daca aveti nevoie cu muzica from 60's and on i come :D va pot ajuta si eu cat de cat :P... pop dance greatest hits new mix :P in genul asta. o idee foarte buna dar ar trebui sa bagati o emisiune economica ceva gen cum mai evolueaza preturile la iteme ce este cel mai cautat set si toate cele :) keep it upla asta lucrez acuma....adica ma gandesc.... pentru ca am foarte multe genuri muzicale si nu doresc sa le amestec in winamp.... plus de asta o sa incerc sa fac si cateva emisiuni scurte......plus un event saptamanal pentru ascultatori [ceva jewels...etc]...sa vedem! :tiphat:
Redemption Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Incalci legea drepturilor de autor. Linkmania nu isi asuma responsabilitatea folosirii acestui radio. Din acest moment orice post legat de promovarea acestui "serviciu" pe forumul Mu Linkmania va fi sanctionat prin suspend permanent si eventual filtru pe IP. O zi placuta in continuare!