Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

solo_boy

Radio

Radiu mulinkmania  

65 members have voted

1. 1. Doriti un radio

• da
      49
    • nu
      16

Recommended Posts

Posted

eu nu incurajez ce face-tzi voi aici .

1. ati cumparat muzica aia ?

2. daca da, ati vazut ce scrie pe cd/dvd la drepturile de autor ?

daca se ingroasha gluma, o sa sterg link-urile puse de voi pe forumul lm .

Dragosh nu inteleg dece trebuie cumparata muzica :-??

Oricum daca esti deacord cu radio...ai putea baga linku la luncher? :D

Posted

dupa cum am promis radioul va sta pana luni deschis...daca lumea nu este interesata nu are rost sa tin compu deschis degeaba...

am facut si dns

http://mulinkmaniaradio.ath.cx:8000 este noua adresa a radio-ului

tune in :happy1:

Server Status: Server is currently down.

Ce mult a mers radio-ul... :)

Am citit pe prima pagina unde se punea problema de prezentatori/dj, asta nu cred ca este o problema deoarece sunt multi cu experienta in domeniu. Dar ar fii o problema, din cate vad pe linkmania sunt foarte multi care nu scriu corect gramatical, daca vorbesc la fel de bine precum scriu, nici nu vreau sa-mi imaginez ce va iesii la radio. Alta problema ar fii varsta, nu mi-ar place sa aud un copil de 12-13 ani "Cutarica a dat reset si a facut x reseturi" sau mai stiu eu ce...

Daca se va pune in practica, ar fi bine ca prezentatorii/dj-ii sa aibe cel putin 18 ani si vorbeasca limba romana destul de bine.

Acum pe de alta parte, nu cred ca este bine ca radio-ul sa fie hostat de catre un player, pentru asta trebuie sa se puna Razvan sau Dragos de acord cu RDS pentru al hosta sau sa il hosteze ei, deoarece va trebuii sa depindem mereu de acel player si nu vad bine treaba.

P.D. Nu inteleg de ce votati nu, daca nu doriti radio nu va obliga nimeni sa ascultati radio-ul, eu cred ca este ceva care ar putea aduce mai multi playeri pe server.

Alta idee ar fie pus si o emisiune de 1 ora doar in limba engleza, asa am putea atrage si playeri din alte tari.

Posted

Dragosh nu inteleg dece trebuie cumparata muzica :-??

Poftim !?!

Crezi ca muzica ne este oferita gratuit de catre "muzicanti" (nu pot sa-i numesc artisti, ca majoritatea nu sunt) din dragostea ce ne-o poarta?

Orice melodii pe care nu le-ai cumparat (de la magazin cu chitanta, etc), le detii ilegal. Si chiar daca le-ai cumparat, faptul ca le difuzezi e iarasi ilegal.

Din acest motiv linkmania nu poate sa sustina o astfel de actiune. Crezi ca la o eventuala reclamatie, politia va veni la tine sa-ti pretinda tie despagubiri? Evident ca nu. Va merge la linkmania, ca acolo e cascavalul mai mare.

Posted

Poftim !?!

Crezi ca muzica ne este oferita gratuit de catre "muzicanti" (nu pot sa-i numesc artisti, ca majoritatea nu sunt) din dragostea ce ne-o poarta?

Orice melodii pe care nu le-ai cumparat (de la magazin cu chitanta, etc), le detii ilegal. Si chiar daca le-ai cumparat, faptul ca le difuzezi e iarasi ilegal.

Din acest motiv linkmania nu poate sa sustina o astfel de actiune. Crezi ca la o eventuala reclamatie, politia va veni la tine sa-ti pretinda tie despagubiri? Evident ca nu. Va merge la linkmania, ca acolo e cascavalul mai mare.

doamnee:))))

daca e asa cum zici tu atuncia dece winamp-ul iti da programele de difuzare online gratuit...intradevar daca aveam radio cu licenta si difuzam muzica luata de pe net sau castigam un profit din difuzarea de muzica ilegala atuncia se punea problema asta...dar cum radioul asta este ceva necomercial.nu vor exista aceste probleme

Posted

Poftim !?!

O sa vina naibii la tine la usa sa te intrebe daca ai muzica licentiata sau nu. Fi ma nene serios , prea multe stiri de la ora 17:00 strica. Cand ai auzit tu de asemenea cazuri? Cand intr-adevar s-au intamplat evenimente neplacute , ca de exemplu cel ce difuza prin unde radio si disturba emisiile dintre avioane si aeroport. Deabia atunci s-au sesizat.

Sunt ogramada siteuri cu muzica uploadata si la fel ! Nimeni nu le face nimic.

Sunt ogramada torente cu muzica\jocuri\filme\programe si la fel ! Nimeni nu le face nimic.

In cel mai rau caz , sunt inchise , dar dupa o scurta perioada de timp , apar din nou.

Posted

buna ideie

daca ar vrea sa faca un radio pe un servar si sa programeze dj nar fi nici o problema

radioul ar fi pe servarul lui vdr si dj se conecteaza si emite muzica de la ei de acasa

cu stiri muzica dedicati (fara manele :))

Posted

doamnee:))))

daca e asa cum zici tu atuncia dece winamp-ul iti da programele de difuzare online gratuit...intradevar daca aveam radio cu licenta si difuzam muzica luata de pe net sau castigam un profit din difuzarea de muzica ilegala atuncia se punea problema asta...dar cum radioul asta este ceva necomercial.nu vor exista aceste probleme

Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti ce scrie in License Agreement, in momentul in care ai instalat Winamp (textul ala lung pe care ar trebui sa-l citesti inainte de a apasa pe "I Agree"), te-ai fi lamurit.

Cum evident n-ai citit, iti reproduc aici un paragraf:

3. RESTRICTIONS ON USE. Licensee may not: ... (v) use the Product to reproduce, display, perform, or distribute audio and/or video content in any manner that violates any U.S. or foreign laws or regulations or any third party's rights, including copyright, privacy or publicity rights, or other intellectual property right;

in traducere:

3. RESTRICTII DE UTILIZARE. Concesionarul nu va: ... (v) utiliza acest Produs pentru a reproduce, expune, efectua sau distribui continut audio si/sau video in orice mod care incalca legislatia, reglementarile sau orice alte drepturi, inclusiv drepturile de autor, drepturile de intimitate sau publicitate, sau alte drepturi de proprietare intelectuala, din SUA sau din orice alt stat;

Mai pe romaneste, ai fost de acord sa NU folosesti Winamp pentru a asculta muzica luata ilegal de pe net.

Si un astfel de paragraf e continut in toate programele care manipuleaza continut audio/video.

Daca nici acum nu e destul de clar, :google:

Posted

Poftim !?!

ma ne lasi =)) dute u si cumpara daca na`i ce face :)) .nici macar linkmania nare licenta pentru serv asa ca stai calm, nu`i prb ca mai da si muzik pe radio :)

traiesti in Romania iti amintesc :P

Posted

ma ne lasi =)) dute u si cumpara daca na`i ce face :)) .nici macar linkmania nare licenta pentru serv asa ca stai calm, nu`i prb ca mai da si muzik pe radio :)

traiesti in Romania iti amintesc :P

mda, nu inteleg de ce ma agit atata sa va explic ca nu e chiar asa simplu. parca ati fi batuti in cap

Posted

ce e pe internet e gratuit. prost sa fii sa gasesti o melodie si sa nu o descarci.

copyright-ul pentru materiale virtuale e cea mai mare porcarie. nu o sa reziste mai mult de 10-20 ani.

proprietatea intelectuala e cea mai mare aberatie moderna.

Posted

Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti ce scrie in License Agreement, in momentul in care ai instalat Winamp (textul ala lung pe care ar trebui sa-l citesti inainte de a apasa pe "I Agree"), te-ai fi lamurit.

Cum evident n-ai citit, iti reproduc aici un paragraf:

in traducere:

Mai pe romaneste, ai fost de acord sa NU folosesti Winamp pentru a asculta muzica luata ilegal de pe net.

Si un astfel de paragraf e continut in toate programele care manipuleaza continut audio/video.

Daca nici acum nu e destul de clar, :google:

Aiurea, peste tot se fura si se incalca legea. Parca noi romanii am fi sfinti`.

Posted

Hai inchideti topicu si alta data nu va mai scremeti atat. Multe vorbe si nimic concret. Toti "fac eu , fac eu".

Eu de exemplu am vrut sa intru acum si nu merge. Atata scandal pentru ce? Daca vrei sa ai un radio , nu conteaza daca ai sau nu ascultatori, pentru ca din prima , nici un radio nu va avea zeci\sute de ascultatori. Incepe usor usor cu 2 ascultatori , 5 , 10 , 15 , 100.

Posted

asteptam phonomania :)

dar nu doar muzica :P sa fie si ceva de mu k altfel avem destule radiouri online

:> Pai la asta ma gandesc!

Adica in timp ce voi..noi suntem in joc eu sa mai citesc articole de pe forum.....bla bla de la sugestii....plangeri...banati... sa mai facem putin misto...in spirit de gluma nu alta! probabil vom avea si un mic ID de messenger unde sa dedicam melodie de la X din arena pentru pentru Y din Kalima..cu mesajul hai ba la party! si tot felu de discutii dinastea!

Cat despre muzica pot sa zic ca amdescarcat ceva..nu voi avea 1 singur gen de muzica....va fii detoate pentru totzi....

Hip-Hop romanesc si international

Rock`n`Roll romanesc si international

Dance..POP romanesc si international

House-Trance-Minimal-Club.... vreo 60G am pana acum!

Si muzica mai veche din ani 80...90!

Acum trebe sa ma gandesc cum sa fac ..pentru ca trebe sa fac si eu unu sau mai multe playlist-uri sa nu amestec hip-hop cu rock si cu dance!

Guest varza'n beci
Posted

Doamne ce idei va mai vin, oricum nostima faza cu radioul. Muzica poti sa asculti pe oricare alt radio sau nu ai ajuns ce ti-ai dorit, vreun DJ renumit ? :) Intrebarea mea e : "Cu ce vrei sa vii nou fata de celalalte radio-uri ?"

La ora de stiri vei spune : "Dragi jucatori, Q-Sadi a mai da un reset si si-a mai bagat inca 2k agilitati". =))

daca nu ai treaba dute tare

on: buna ideea, sa se faca

Posted

pana in weekend cred ca am adunate toate melodiile si aranjate cap la cap...

deocamdata am 11152 melodi....

sa mai descarc macar inca pe atat! si ii dam drumu!...

trebe sa pregatesc si un disclamer....bla bla....

cred ca o sa revin in acel moment cu un nou Topic...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...