stely_yoo Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Am introdus adresa in URL la winamp si nu misca nimic.
solo_boy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 lam inchis 30 de min aveam ceva de setat la el..acuma merge
Cafeniul Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ultimele melodii care au rulat au fost 04:47:02 50 Cent - Where You Are Michael Jackson Tribute R.I.P. 2009 By Florian Mp3Alese.com 04:42:49 50 Cent - Outta Control04:39:48 50 Cent - Ill Do Anything by djLiViuSor @ wWw.MP3Alese.Com04:34:43 2Pac - One Night Stand (Feat Young Sly & Ed' Bone & Mil)04:22:13 02.Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love (Original Mix)04:21:58 Yael Na?m - New Soul04:21:20 Nicolae Guta & Cristi Dules - Inima Mea Te Vrea by www.RadioFLy.ws04:20:22 Puya - Undeva in Balcani04:20:20 Rockstroh - Licht (Michael Mind Remix) ~ By DJ Ovi & www.VitanCLub.net ~04:20:15 September - Cry For YouNu sunt anti-manele sau alceva, dar sincer chiar nu se potrivesc una dupa alta, poti pune 3 ore un anumit gen, dupa 3 ore manele ( eu stiu). Depinde de cum vrei sa fie radioul, dar nu va tine, ca lumea nu prea asculta. Daca vdragosh vrea sa faca ceva ( si fi sigur ca va face ceva calumea) o sa fie destule pers (sper). :right:In rest se aude frumos (doar eu ascult radio-ul la ora asta).
solo_boy Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Ultimele melodii care au rulat au fost Nu sunt anti-manele sau alceva, dar sincer chiar nu se potrivesc una dupa alta, poti pune 3 ore un anumit gen, dupa 3 ore manele ( eu stiu). Depinde de cum vrei sa fie radioul, dar nu va tine, ca lumea nu prea asculta. Daca vdragosh vrea sa faca ceva ( si fi sigur ca va face ceva calumea) o sa fie destule pers (sper). :right:In rest se aude frumos (doar eu ascult radio-ul la ora asta).am zis foarte clar ca este in teste,sa vad ca nu imi cade,sa-l setez pt calitatea sunetului.etc(acuma ce ascultati nu sunt playlisturi...doar add file)....nu cred ca are rost sa incep sa fac playlisturi cand vad ca nu am ascultatori...nimeni nu face un radio din prima AS dureaza....cu genurile de muzica e cam dificil.....poate fac ceva de genu ZIua manelelor,ziua house....etc etc fiecare are gusturile lui,iar la playlisturi acept si ajutor daca se ofera cineva :D
Cafeniul Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ai putea face si o zi cu melodie putin mai veche, exemple: Hi-Q - Dor de tine, dor de noi alina sorescu - vocea de la radio simplu -O Secunda cream feat cerebel -Nu Din Prima Seara Corina- Quieres una aventura Cel putin atat imi amintesc la ora asta <_< , parca melodiile astea au fost prin top-uri destul.
solo_boy Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Astazi este oldies day.... :beer: cele mai frumoase melodii din 79-94 asa ca cei pasionatiTune in
Cafeniul Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nu sunt pasionat de muzica aia, ma refeream in Ro ce a fost prin top-uri etc. (recent totusi) din 98 incoace...EDIT: dezavantajul pe zile este ca azi vei avea doar 2 pers, iar maine vei avea probabil 50 care sunt pasionati de hip-hop (exemplu), nu este egalitate ...cel mai bine era cu muzica gen kiss fm/radio zu, iar "o emisiune" speciala 2-3 ore pe zi la o anumita ora, doar muzica din genul "x"
VirusiK Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 La ora de stiri vei spune : "Dragi jucatori, Q-Sadi a mai da un reset si si-a mai bagat inca 2k agilitati". =))Aici ma bufnit un ras , Ciuda dusmanilor :comp1: , si gandalfe .. un radio trebe 24/7 tinut :) esti in stare ? @pro :-j
acelasi_bandit Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Aici ma bufnit un ras , Ciuda dusmanilor :comp1: , si gandalfe .. un radio trebe 24/7 tinut :) esti in stare ? @pro :-ja spus de boom deja ca a luat 10 zile suspend :))
stely_yoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mda...ori merge ori nu merge? Ce tot ii faci ? Ca acum am dat iar sa ma conectez si cucu -_-
solo_boy Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 radio 20 min off....mi sa dus sursa...acuma o schimb..Edit:radio on
Guest R3W-SM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 radio 20 min off....mi sa dus sursa...acuma o schimb..k peste 20 min vreu sa asc k ieri nu am avut timp :XK mere belea
solo_boy Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Aici ma bufnit un ras , Ciuda dusmanilor :comp1: , si gandalfe .. un radio trebe 24/7 tinut :) esti in stare ? @pro :-jVirusik daca am ascultatori normal ca il tin 24/7....dar daca vad ca am cate 5 pe zii nu are rost sa consum curentu...aici tine de voi :beer:
CucuHaiducu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Radio mu? O idee cel putin... ridicola. Mai bine NU.Ma amuza deja ideea unui buletin de stiri la radio mu. Cam asa ar suna o stire:"Marti seara, in jurul orei 22, in timp ce X statea linisit pe spot in tarkan, a fost atacat cu brutalitate de Y, care, dupa ce i-a facut KS timp de mai multe ore, l-a si ucis cu sange rece. Din fericire X a reusit sa faca print screen la timp si infractorul a fost prins si banat pentru 10 zile" =))
Bobby Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Am votat Da. spor si bafta la el daca o sa fie acceptatSunt multe radiouri lacale, unde majoritatea pesonalului il fac gratis doar pt hobby,asa cum noi jucam mu si suntem on asa poate cineva sa se ocupe si de radioul mu...Cu numele radioului nu stiu daca poti da numele de Linkmania radio si cred ca nici vdragos nu poate decide in treaba asta.App. eu tot incerc sa intru si nu-mi merge ami da error
Zadirion Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 http://www.dyndns.comiti faci cont, iti inregistrezi domeniu, descarci updater-ul de IP de acolo pt ca ai ip dinamic si gata.bafta.
vdragosh Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eu nu incurajez ce face-tzi voi aici .1. ati cumparat muzica aia ?2. daca da, ati vazut ce scrie pe cd/dvd la drepturile de autor ?daca se ingroasha gluma, o sa sterg link-urile puse de voi pe forumul lm .
Guest R3W-SM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 iara nu mere radiou? :violent:ai facut dns ala ?
stely_yoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hehe...merge :)Muzica marfa (MJ :wub: )Ma gandeam sa bagi si momente funny \ anunturi de pe server :D P.S : Cand bagi o melodie , las-o pe aia :)
Guest R3W-SM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 acum sa speram ca dragonsh va vrea sa il puna pe site si gandalf sa il tina :-?
Phonomania Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hai sa ne gandim:1. Muzica nu trebuie cumparata deoarece doar o difuzam pentru relaxare, distractie nu profitam de pe urma acesteia.2. Prezentatori: Nu ar trebui tot timpul sa fie un prezentator, o data pe seara sau 2 prezentatori seara ar fi de ajuns. Ce sa prezinte? Noutati din MU, teme alese de linkmaniaci sau pur si simplu sa aiba 2 ore de emisie cu un gen de muzica pe care sa-l prezinte. Categoric ar trebui o persoana cat de cat matura, s-ar putea face niste selectii, puse niste reguli etc.In viitorul apropriat persoanele care dau dovada ca se descurca ar putea prezenta CS-ul saptamanar, eventul lui Balgass.3. Selectii: Aici ar fi diferite gen-uri in functie de ora, nu acelasi gen 3-4 ore diversificam cu ultimele melodii aparute de prin top-uri. La o saptamana, doua putem deja face o selectie si pentru melodiile mai vechi oldies but goldies :)De asemenea putem seta un fel de alarma care sa anunte invaziile in fiecare ora(nu este greu de realizat)4. Salariu: Ca salariu ce am putea oferi urmatoarele:- o mentionare in hall of fame mu linkmania ca useri ce au ajutat serveru.- 5 boks/20 de jwl o data la 2 saptamani.- placerea de a tine o emisiune/respectul obtinut de la jucatori.Cam atat pentru moment, daca mai imi vin idei o sa le postez.Ma bag!ma ofer voluntar daca nimeni nu vrea sa se sacrifice pentru linkomaniaci!:))In fine cred ca de muzica ma descurc sa o descarc eu de pe net! vreo 300Giga cred ca ajunge astfel incat sa nu se repete in exces un anumit playlist! ....genul de muzica ...puff aici gusturile nu se discuta eu pot veni cu ..House..Tehno..Rave in general muzica electro de disco-club!....+ o doza zilnica de buna dispozitie!La stiri am putea spune ce se mai intampla pe forum... pe la Plangeri cine a mai luat ban ....cine vinde iteme rare ... cum merge treaba pe la chaos machine..cine mai tine spoturile prin arena icarus..etc ...e!
Cafeniul Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eu nu incurajez ce face-tzi voi aici .1. ati cumparat muzica aia ?2. daca da, ati vazut ce scrie pe cd/dvd la drepturile de autor ?daca se ingroasha gluma, o sa sterg link-urile puse de voi pe forumul lm .Seful a vorbit... si cred alte cuvinte nu isi au rostul. Asta este maybe next year :D
solo_boy Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 eu nu incurajez ce face-tzi voi aici .1. ati cumparat muzica aia ?2. daca da, ati vazut ce scrie pe cd/dvd la drepturile de autor ?daca se ingroasha gluma, o sa sterg link-urile puse de voi pe forumul lm .in fine m-am oferit voluntar sa tin servaru de radio...dar nu are rost...3zile de emisie doar 3 persoane au ascultat....se vede ca lumea nui interesata de asa ceva....
Cafeniul Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Lume interesata exista, dar daca se face ceva, sa fie ceva calumea cu implicare din partea staff-ului, dar daca nu este de acord asta este. Si cred ca urmeaza :closed: