Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

solo_boy

Radio

Radiu mulinkmania  

65 members have voted

1. 1. Doriti un radio

• da
      49
    • nu
      16

Recommended Posts

Posted

Dragos ce zici daca este lumea de acord ne faci si un radio?

Un radio care ca fie dedicat doar pt playerii mulinkmania ,unde sa ascultam muzica,stiri din lumea mu...etc.Ce ziceti nu suna bine? :D :D

Posted

buna idee

1. cina cumpara muzica ?

2. care se baga sa faca selectii de muzica ?

3. avem nevoie si de prezentatori

saluariu : 0.00 euro/$/roni .... ce vretzi voi

mariri anuale de salarii : 10-20%

prime lunare : 5-10%

Posted

eu nu pricep reply-urile astea .

le vad tot mai des

in loc sa veniti cu idei, propuneri, suport ....

cand vine cineva cu o propunere care NU depinde de staff

tot voi, jucatorii, veniti cu : "oricum nu se face nimic " si asteptati interventia moderatorilor sau chiar ii aratatzi cu degetul

:blink:

Posted

Hai sa ne gandim:

1. Muzica nu trebuie cumparata deoarece doar o difuzam pentru relaxare, distractie nu profitam de pe urma acesteia.

2. Prezentatori: Nu ar trebui tot timpul sa fie un prezentator, o data pe seara sau 2 prezentatori seara ar fi de ajuns. Ce sa prezinte? Noutati din MU, teme alese de linkmaniaci sau pur si simplu sa aiba 2 ore de emisie cu un gen de muzica pe care sa-l prezinte. Categoric ar trebui o persoana cat de cat matura, s-ar putea face niste selectii, puse niste reguli etc.

In viitorul apropriat persoanele care dau dovada ca se descurca ar putea prezenta CS-ul saptamanar, eventul lui Balgass.

3. Selectii: Aici ar fi diferite gen-uri in functie de ora, nu acelasi gen 3-4 ore diversificam cu ultimele melodii aparute de prin top-uri. La o saptamana, doua putem deja face o selectie si pentru melodiile mai vechi oldies but goldies :)

De asemenea putem seta un fel de alarma care sa anunte invaziile in fiecare ora(nu este greu de realizat)

4. Salariu: Ca salariu ce am putea oferi urmatoarele:

- o mentionare in hall of fame mu linkmania ca useri ce au ajutat serveru.

- 5 boks/20 de jwl o data la 2 saptamani.

- placerea de a tine o emisiune/respectul obtinut de la jucatori.

Cam atat pentru moment, daca mai imi vin idei o sa le postez.

Guest R3W-SM
Posted

foarte buna ideea :P

Posted

buna idee

1. cina cumpara muzica ?

dragos acuma vin cu o intrebare....

Daca vreau eu sa fac radio si pun numele Radio mulinkmania,bag linku de radio pe forum,deranjez pe cineva?

Daca nu incurc pe nimeni si oamenii vor fac eu un radio(pirat),cu DJ -Gandalf- :cool2: :cool2:

Posted

Doamne ce idei va mai vin, oricum nostima faza cu radioul. Muzica poti sa asculti pe oricare alt radio sau nu ai ajuns ce ti-ai dorit, vreun DJ renumit ? :) Intrebarea mea e : "Cu ce vrei sa vii nou fata de celalalte radio-uri ?"

La ora de stiri vei spune : "Dragi jucatori, Q-Sadi a mai da un reset si si-a mai bagat inca 2k agilitati". =))

Posted

La ora de stiri vei spune : "Dragi jucatori, Q-Sadi a mai da un reset si si-a mai bagat inca 2k agilitati". =))

dc nu ?

mai auzi si tu barfele din joc / forum ca sa nu fii ultimul care le afla, mai ales daca este vb despre tine =))

Posted

nu da sincer acum, ati ramas in pana de sugestii?

vi s-au terminat ideile si asta era sugestie de rezerva pe care o propuneati cand nu mai erau altele de sugerat? :))

Parerea mea.... :))

Posted

buna idee

1. cina cumpara muzica ?

Amuzant, dar are dreptate omu. :))

Posted

ar fi mai amuzant sa va luati keyloger din radiou asta :>

daca taceai filozof ramaneai....cum sa iei ma keylogger dintrun link.... :D :D

Posted

Doamne ce idei va mai vin, oricum nostima faza cu radioul. Muzica poti sa asculti pe oricare alt radio sau nu ai ajuns ce ti-ai dorit, vreun DJ renumit ? :) Intrebarea mea e : "Cu ce vrei sa vii nou fata de celalalte radio-uri ?"

nu e de sadi :)) , de garrone , castel , alianta HONEY si HH , ceva ca la OTV :))

Posted

Hai sa ne gandim:

1. Muzica nu trebuie cumparata deoarece doar o difuzam pentru relaxare, distractie nu profitam de pe urma acesteia.

2. Prezentatori: Nu ar trebui tot timpul sa fie un prezentator, o data pe seara sau 2 prezentatori seara ar fi de ajuns. Ce sa prezinte? Noutati din MU, teme alese de linkmaniaci sau pur si simplu sa aiba 2 ore de emisie cu un gen de muzica pe care sa-l prezinte. Categoric ar trebui o persoana cat de cat matura, s-ar putea face niste selectii, puse niste reguli etc.

In viitorul apropriat persoanele care dau dovada ca se descurca ar putea prezenta CS-ul saptamanar, eventul lui Balgass.

3. Selectii: Aici ar fi diferite gen-uri in functie de ora, nu acelasi gen 3-4 ore diversificam cu ultimele melodii aparute de prin top-uri. La o saptamana, doua putem deja face o selectie si pentru melodiile mai vechi oldies but goldies :)

De asemenea putem seta un fel de alarma care sa anunte invaziile in fiecare ora(nu este greu de realizat)

4. Salariu: Ca salariu ce am putea oferi urmatoarele:

- o mentionare in hall of fame mu linkmania ca useri ce au ajutat serveru.

- 5 boks/20 de jwl o data la 2 saptamani.

- placerea de a tine o emisiune/respectul obtinut de la jucatori.

Cam atat pentru moment, daca mai imi vin idei o sa le postez.

DE ACORD ! +1

Posted

Si in aceasta seara in direct si in exclusivitate pentru voi Bogz si Sadi in confruntarea dinaintea cs-ului...ce doriti sa le spuneti adversarului?:))

Sau dupa cs:

-Ala a venit de jos si mi-a luat coroana uitati aici, regia va rog reluarea, uitati aici vine si ...

-Si STOP !

-Ce e domne? lasa faza sa curga domne...

Ianitoaia comentator si gata :)) facem minutul 91.

Am votat nu, dar totusi cred ca era mai bine sa ma abtin.

Inafara de o "panarama" nu cred ca poate iesi ceva. Muzica in fond avem si in pc.

Daca tot e de acord vdragosh sa faca ceva, ii dau o idee, sa puna radioul pe luncer, ca toti pleyeri sa se poata conecta mai usor ( la uni le e lene sa deschida winamp-ul), si de acolo sa fie direct, connect sau pur si simplu dai volumu mai tare si se aude (radioul ruland atata timp cat ruleaza si luncerul etc.)

Posted

radioul este facut si o saptamana este in teste ....daca sunt ascultatori va ramane daca nu....ascultati muzica voastra...

imi voi da toata silinta ca viitor dj sa amuz lumea ca asta era pana la urma scopu.....

Guest LowGmaN666
Posted

Voted Nu

Why ?

1. ori este radio de muzica.

2. ori este radio de barfa ca ce a facut X sau Y ca guild Z au luat CS-u s.a.m.d.

Posted

mie nu imi merge

~gata ba mere e misto :D :happy1:

pana reusesc sa i fac DNS se va schimba ip...am ip dinamik

HTTP://89.123.45.128:8000

dragos acuma intrebare....pot face reclama radioului in joc sau imi iau ss? :)) :))

Radioul este dedicat doar servarului de mu.....nu intregii comunitati linkmania

La voturi vreti radio dar de 6 ore este "on air"si numa 2 ascultatori :crybaby:

Pt anunturi sau dedicatii pm -Gandalf- in game

Nu cred ca celelate radiouri te tin la curent cu ce se petrece in mu :P

Care are timp sa faca un soundtrack pt a anunta invaziile?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...