iReaLRauL Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Frenezie in randul fanilor lui Michael Jackson, dupa ce fantoma acestuia ar fi fost vazuta la Neverland. Umbra ciudata ce seamana cu figura megastarului a aparut pe un perete in fosta casa a acestuia si a traversat coridorul.Prezenta neobisnuita a fost observata in cadrul emisiunii “Inside Neverland", difuzata pe CNN, ce a inclus si un interviu luat de Larry King fratelui lui Michael, Jermaine.Desi initial nici prezentatorul, nici cameramanul nu au vazut spectrul, dupa ce inregistrarea a fost postata pe YouTube, fanii au observat imediat umbra, iar zvonurile au inceput sa curga. Sursa&Video
Random Hero Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Frenezie in randul fanilor lui Michael Jackson, dupa ce fantoma acestuia ar fi fost vazuta la Neverland. Umbra ciudata ce seamana cu figura megastarului a aparut pe un perete in fosta casa a acestuia si a traversat coridorul.Prezenta neobisnuita a fost observata in cadrul emisiunii “Inside Neverland", difuzata pe CNN, ce a inclus si un interviu luat de Larry King fratelui lui Michael, Jermaine.Desi initial nici prezentatorul, nici cameramanul nu au vazut spectrul, dupa ce inregistrarea a fost postata pe YouTube, fanii au observat imediat umbra, iar zvonurile au inceput sa curga. Sursa&VideoDupa ce s-a intamplat, o sa intre cineva in casa, o sa cojeasca bucati de pe perete si o sa le vanda pe e-bay...
Gokuu Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mai ramane sa faca astia o emisiune sa surprinda fantoma lu mj in direct,poate face si un moon walk
al3xandru Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 :blink: 1) de unde dracu si`au dat seama ca semana cu el deabia se vede 2)umbra e pe perete/zid nu in aer :blink: deci prost titlu :P concluzia :dap astia sunt mai rau ca otv si credeam ca numai noi avem specimene destea
AleXandrUC Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 pana la urma il inmormanteaza sau nu???daca il mai tin mult..nu m-ar mira sa ne uitam la filmari de genul..'Oare s-a reintors Michael dintre cei drepti??!!..'.. #-o
iReaLRauL Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Mai ramane sa faca astia o emisiune sa surprinda fantoma lu mj in direct,poate face si un moon walk +1
Radu21 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mai ramane sa faca astia o emisiune sa surprinda fantoma lu mj in direct,poate face si un moon walk nu mai pot :rofl2: Nu cred ca este adevarat... nu e prima data cand aud prostii dinastea!
alcholic Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 clar fake :right: app nu cred in fantome si alte lucruri ...
born2be1 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ciudat acuma nu mai stiu cum sa faca bani dupa urma lui :( Parerea mea e un mare fake
acelasi_bandit Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 lol,lasati-l domne in pace --michael ai legatura ! ;)
al3xandru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 a preluat otv stirea pazea :rofl1: app cica le`a venit ideea de aici sa faca niste concerte cu holograma lui :)
pizza200 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 fantoma lui jackson:)))))))))))))))))))))))))))))))))pazea!!!!!
alexix Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 de ce nu credeti? mie mi se pare destul de real si plauzibil ca acea umbra sa apartina unei entitati. :crazy: