Furryy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :o server on :crazy: Mult le-o trebuit sa dea rb bn ca e dublu exp
Guest Canabis_DL Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 gooooooooooooooooollllllllllllllllllllll
Exe.cutor Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 gooooooooooooooooooooooooooool HAGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII gollllllllllllllllllllll =))
Guest Canabis_DL Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 gooooooollllllllllllllll capu lu exe :))hai cu toti sa radem :))
Guest Canabis_DL Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 382 daca tot asa 1 lvl pe zi in 30 de zile rr :))
Exe.cutor Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Si back to buisnes :comp1: Concediul fuse..si se duse :crybaby:
executor Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 E adevarat ca am spart guildu dar asta nu inseamna ca un inapt pe nume ' Drecushoru' poate sa plagieze. patetic. ;)
Guest tekmanstar Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 E adevarat ca am spart guildu dar asta nu inseamna ca un inapt pe nume ' Drecushoru' poate sa plagieze. patetic. ;) Tu ai avut guilda TeLOVEsC , el are teLOVEsc ... se intelege acelasi lucru dar nu si acelasi scris :crybaby: p.s : dak tot ti'ai spart guilda , dc nu ti'ai refaqto de pe un char secundar? :rofl2:
executor Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Tu ai avut guilda TeLOVEsC , el are teLOVEsc ... se intelege acelasi lucru dar nu si acelasi scris :crybaby: p.s : dak tot ti'ai spart guilda , dc nu ti'ai refaqto de pe un char secundar? :rofl2: guilda e tot aia. Si la ce sa o fac pe un caracter secundar :)) se stie a cui este guilda...dar se vede k am multi fani :photo: ps: e haios pt k l-am intrebat dak stie a cui e guilda si el da din umeri :))
1deamon Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 guilda e tot aia. Si la ce sa o fac pe un caracter secundar :)) se stie a cui este guilda...dar se vede k am multi fani :photo: ps: e haios pt k l-am intrebat dak stie a cui e guilda si el da din umeri :)) ok copilas inapt o sa caut acum pe 97d sa vezi a cui e guilda guilda asta imi apartine de pe 97d db2 mai exact creata de pe caracterul teLOVEsc nu-mi spune mie ca am plagiat am aceasi guilda si pe alte servare si am avut si aici precum si charul cu acelasi nume same nick ca ai plagiat u si acum vii si suferi pe aici nu ma incalzeste cu nimic un mic search si ai sa vezi plagiator de 2 lei care suferi pe nimik revin ^_^
muspeedy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 poftim sufera acum plagiatorule vreau sa vad o dovada ca u ai creat guilda inaintea mea next time.. nu te pune cu draq...
1deamon Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 E adevarat ca am spart guildu dar asta nu inseamna ca un inapt pe nume ' Drecushoru' poate sa plagieze. patetic. ;) sa te vad inaptule p.s. nick e Dracushoru asa ca ciocu mic si joc de glezne :))
1deamon Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 app nap daca vrei sa vb cu mine sunt pe Paholainen pe drac momentan joaca un amic de 2 saptamani probabil de asta nu stia nimik de istori dar se pare ca te bate istoria...si dovezile.. dute sufera..in alta parte ...si chiar nu stiam ca am plagiatori ptr guilda esti patetic ratonule