Exe.cutor Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 REGULAMENT:Orice player e binevenit atata timp cat indeplineste cateva conditii simple.Astept seriozitate maxima.- in guildu nu accept playeri cu antecedente grave :) ...duperi scameri etc.- se accepta un singur caracter / cont pentru fiecare membru.- si conditia de baza: sa fie seriosi si activi.Reguli:- nu se injura in guild si nu se jignesc membrii.- nu se vinde in guild.- daca un membru nu se poate conecta o perioada de timp (concedii, vacante s.a.), va anuntainainte colegii de guild.- daca un membru vrea sa posteze pe cineva, va cere inainte parerea colegilor de guild.- certurile nu sunt adminse.Orice nemultumire se raporteaza la GM-ul guildei.Care se cearta in chatul guilde va fi exclus.- si nu in ultimul rand :GM-ul are tot timpul dreptate :> GM momentan sunt eu Executor/Brontozaur :beer:
Guest R3W-SM Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ce sp[ameri am :)):> dar nu am concurenta :)) :crybaby:
Guest R3W-SM Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ' date='Jul 6 2009, 18:22' post='3993282']good luck :tiphat: cu guilda^_^
Guest Canabis_DL Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ah greu mere lvl asta nu are spor fara tn :))
Guest R3W-SM Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 #-o :ceuameni: dai din coada ca sa merga lvlu :)) :cool2:
Guest Canabis_DL Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 going n town o ora :Dmda.. iara mere la curve