Jump to content
alcholic

Cine sabotează autostrăzile: lupii în călduri, urşii stresaţi, dacii şi romanii

Recommended Posts

Posted

Cine sabotează autostrăzile: lupii în călduri, urşii stresaţi, dacii şi romanii

Râul şi ramul par a nu mai fi fraţi cu românul. Cel puţin cu românul de la Ministerul Transporturilor. Conducerea a ?identificat“ motivele pentru care proiectele de construcţie sunt oprite luni de zile. Pe scurt, oficialii se plâng de lupii în călduri din zonele montane, urşii stresaţi dintre Comarnic şi Braşov, broscuţele din Dobrogea şi piţigoii de la Moara Vlăsiei. ?Avem probleme cu avizele de mediu, pentru că trebuie să demonstrăm că nu depăşim numărul de decibeli suportat de urşi, că nu împiedicăm împerecherea lupilor, că nu punem în pericol viaţa broscuţelor şi a piţigoilor“, a declarat pentru Gândul directorul Direcţiei infrastructură rutieră din minister, Adrian Ionescu.

Promisiunile lui Boc

În campania electorală, PD-L a promis că în patru ani se vor construi 836 km de autostradă. Până una alta, pentru acest an sunt programaţi a fi construiţi 72 km, dintre care 30 inutilizabili, deoarece nu vor fi gata podurile. Într-un interviu acordat recent ziarului Gândul, ministrul Radu Berceanu admitea că, în cazul în care criza nu se va mai înmuia anul viitor, promisiunea ar putea fi ?ajustată“, în minus, bineînţeles. Ieri, pe şantierul Autostrăzii Transilvania, premierul Emil Boc s-a arătat plin de elan muncitoresc, spunând că va aloca 100 milioane de euro până la finele anului pentru proiecte de infrastructură.

?Vara aceasta, în acest an, infrastructura nu are vacanţă. Se lucrează şapte zile din şapte la lucrări de infrastructură, de la metrou, la centuri de ocolire şi la Autostrada Transilvania. Avem o ofensivă totală pentru a putea da şansa unei creşteri economice în acest trimestru şi pentru recuperarea întârzierilor“, a declarat premierul.

sursa : Gandul

http://www.gandul.info/news/cine-saboteaza...ml?3927;4618024

Posted

Mda... hai sa vedem daca se tin de "promisiuni"...

Asta e buna ... :))

p.s legat de autostrada Transilvania ... e trist ca majoritatea fondurilor au ajuns in zona Clujului ... se pare ca premierul are ceva de demonstrat. Cred ca o sa fie singurul caz din lume in care o autostrada o sa fie utilizabila doar la mijloc :))

Posted

Asta e buna ... :))

p.s legat de autostrada Transilvania ... e trist ca majoritatea fondurilor au ajuns in zona Clujului ... se pare ca premierul are ceva de demonstrat. Cred ca o sa fie singurul caz din lume in care o autostrada o sa fie utilizabila doar la mijloc :))

autostrada Transilvaniei ocupa locul 3 ca si cea mai costisitoare autostrada din lume ...

pe cand o terminam noi ..., o sa ramana in parajina sau o facem pista de biciclisti

:whistle:

Posted

faza cu ursi si lupi tine de birocratie si institutiile alea tin tot de guvern deci..pana la urma asta e sa fie ursu ala stresat dar sa avem autostrada :))

si faza cu daci am vazut`o la tv..daca eram de fata ii ziceam eu cate cva :))

el vine dupa cva secole si da vina pe aia ca si`au pus asezarile in calea autostrazi lui,nu el ca un.... si`a pus autrostrada peste fostele orase dace :blink:

Posted

boc si promisiunile lui , deja mi-e scarba cand il vad la tv cu fata aia lui de persoana care vrea doar bine , care este nevinovata . Acuma gasesc morminte , dupa ce o sa treaca 4 ani o sa vina altu , ala o sa gaseasca orase de aur #-o

Posted

La CFR Infrastructura este primul an in care nu s-a alocat nimic, nici un leu pentru refacerea podurilor, liniilor de cale ferata, pentru continuarea lucrarilor de refacere a infrastructurii.Nu stiu de unde piz .... mamii lor aloca ei bani.Poate ii aloca asa cum s-au alocat ministerului condus de Ridzi, unde olimpicii nu au fost platiti dar banii au intrat unde trebuie.

Posted

Am inteles ca din Romania s-au intors inapoi in spatiul european aproximativ 3 miliarde de euro pentru ca nu existau proiecte, de ce ? In primul rand cand europa da, cere inapoi calitate. Vine europeanul si zice " frate iti dau 1 miliard de euro sa faci autostrada asta, dar vreau sa vad ca ai folosit 300 kg de ciment/metru patrat (am dat un exemplu oarecare) si sa vad proiecte tot facut ca la carte" atunci vine domnul senator/deputat/primar si zice: " pai stai frate ? eu am nevoie sa ma controleze astia ? Lasa ca facem din banii nostri autostrada cu materiale proaste care in 2-3 ani se strica si atunci o sa fie nevoie de o noua interventie ". Nu se mai satura de bani, dar or sa-i ajunga din urma.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...