acelasi_bandit Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ce parere aveti despre liceul Carol I din Craiova?Sau cn a fost aklo,ceva impresii ? e lejer cu invatatul sau e greu rau ? :(
tthdd Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 uite cine ma injura pe mine pe forum.. un prapadit de 14 ani.. pff
acelasi_bandit Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 uite cine ma injura pe mine pe forum.. un prapadit de 14 ani.. pffvezi-ti de treaba ta si nu te-am injurat din cate imi amintesc ...nici mkr nu te cunosc...stii cv de liceul asta sau ce? :P
acelasi_bandit Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 eu si rapture.ce vrei sa stii ?vruiam sa stiu daca profii sunt foarte exigenti sau este mai lejer...? :dooh:
rApTure_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 eu si rapture.ce vrei sa stii ? B) vruiam sa stiu daca profii sunt foarte exigenti sau este mai lejer...? eusa_doh.gifProfesorii sunt cam aceiasi peste tot... cerintele lor se adapteaza in functie de prestanta liceului, elevi, profil, etc, etc ... Daca nu vi cu gandul sa ai 10 pe linie, e oke ... iar dupa primul an o sa te intereseze alte probleme, decat cea a profesorilor.ps; bobocii sunt naspa :)
acelasi_bandit Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 B) Profesorii sunt cam aceiasi peste tot... cerintele lor se adapteaza in functie de prestanta liceului, elevi, profil, etc, etc ... Daca nu vi cu gandul sa ai 10 pe linie, e oke ... iar dupa primul an o sa te intereseze alte probleme, decat cea a profesorilor. ps; bobocii sunt naspa :) lol de unde dracu' 10 p linie..nu aveam nici la scala asa ~btw voi mai sunteti in liceu,io ma duc azi sa ma inscriu :D
Legacy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 eu m-am mutat la cuza B) la feteera prea departe carol :(
rApTure_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 eu m-am mutat la cuza B) la fete era prea departe carol :( realy?:( lol de unde dracu' 10 p linie..nu aveam nici la scala asa ~btw voi mai sunteti in liceu,io ma duc azi sa ma inscriu :D mai avem si noi un an ... vezi cum te pierzi prin liceu eu am reusit ...
acelasi_bandit Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 poi am vazut e mare rau liceul... dap...cuza e cam departe fata de carol ~sa vedem m-am inscirs sper sa prind loc acum la profilul de il vreau mate-info simplu
ratseloP Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 salmaiiesidincasare@Ce-ar fi sa faceti voi o conferinta a iubirii pe cine stie ce IM ?:>
acelasi_bandit Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 salmaiiesidincasare@Ce-ar fi sa faceti voi o conferinta a iubirii pe cine stie ce IM ?:>saluejtiunsupozitorsinustiamvorbaluSady :D~treaba mea ce fac la comunitate :bananadance2:
Random Hero Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 saluejtiunsupozitorsinustiamvorbaluSady :D~treaba mea ce fac la comunitate :bananadance2:Mai zicea tthdd sus ca vorbesti "frumos" - nu e departe de adevar
ratseloP Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 saluejtiunsupozitorsinustiamvorbaluSady :D~treaba mea ce fac la comunitate :bananadance2:Ar trebuii sa va ceara CNPu' cand va faceti pe cont pe forum :-<
acelasi_bandit Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 ok nu inteleg de ce va atacati voi asa?am cerut si eu niste pareri....~daca era la diverse pun pariu ca toti ziceau ca e misto...[+1] na...
Random Hero Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ok nu inteleg de ce va atacati voi asa?am cerut si eu niste pareri....~daca era la diverse pun pariu ca toti ziceau ca e misto...[+1] na...Nimic nu e misto cand nu se vorbeste frumos :tiphat: