Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

savageNicky

Am fost furat,iteme+caractere

Recommended Posts

Posted

Am fost plecat 2 zile din oras,azi cand am ajuns acasa si am intrat in joc....contul era gol....stash gol.....mentionez ca nimeni nu stie parola sau accountu meu.....

pe cont am avut 4 caractere

1 SavageBK lvl 352

2 Savage! lvl 290

3 Achi!leS lvl 150

4 Savage lvl 300

Iteme:

Set gd lk+dsr+9

Set plate lk+ref+hp+9

2x inele dsr 2x inele rref hp

Dark Braker lk+edr+13+add

Knight Blade lk+2%+9+add

si multe altele.....]

Rog un admin sa verifice logurile....macar sa aflu cine e vinovat....si daca se poate sa recuperez caracterele...astept un raspuns cat mai curand....multumesc!

Guest AlexanderC
Posted

Asta iti v`a spune vDragosh :-??

" alege o varianta " asa le zice la totzi :-?? :dontknow:

Posted

De recuperat characterele...greu. Insa log-uriile le vei vedea soon (cand vede vrun admin post-ul tau), si dupa poti sa te iei de acela :box:, oricum e nasol ca se sparg acc pe zi ce trece :crybaby:

Guest asdfgh!
Posted

De recuperat characterele...greu. Insa log-uriile le vei vedea soon (cand vede vrun admin post-ul tau), si dupa poti sa te iei de acela :box:, oricum e nasol ca se sparg acc pe zi ce trece :crybaby:

nu se sparge nici un acc cafe dau astia parola la cine nu trebe sa fim seriosi daca

s-ar sparge acc ,de ce nu il sparge pe al lui cristal,q-sadi etc...

Posted

Imi pare rau .

in cazul tau, log-urile nu spun nimic 100% sigur

din regulament : : "Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul ."

Posted

nu se sparge nici un acc cafe dau astia parola la cine nu trebe sa fim seriosi daca

s-ar sparge acc ,de ce nu il sparge pe al lui cristal,q-sadi etc...

Am uitat ghilimelele, era dimineata :(

Posted

Macar SM de lvl 315...cred ca merit asta dupa ce am pierdut atata timp jucanduma...cum am mai zis nu am pretentii la iteme......un SM cu lvl 300 e deajuns..ms

Posted

sry ca ma bag nu mai dati conturile la nimeni ... si nu mai luati de pe mess de la x`ulescu poze sau alte lucruri ce vi le trimit sunteti pasibili de pierderea contului .... keylogher.... daca nu aveti ceva prog sa le detecteze

no warn pls

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...