Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cracks

O simpla curiozitate

Recommended Posts

Guest LowGmaN666
Posted

de acord cu ulise.

@era o versiune s3 ep1 sau 2 unde max stats ii 65575 ceva pe akl daca ai set/ring tot cu incr hp viata iti ajunge si pana la 10 milioane =)) fara incr hp pana la 7-8 mil ce naiba unde mai vedeti voi balansul intre rase ? cand bk are 7-8 milioane hp saracu mg are deabia 64k hp.

Posted

aea e frumusetea bku rupe tot :D. Totusi eu raman cu ideea ca ar fi mai frumos asa intr-un fel daca stai sa te gandesti provocarea e mai mare ;;).

Posted

pe o vers de aia in care bku atinge 7-8 mil viata nu ar trebui sa fie deloc spoturi punct si nici sai dea party la bk....sa se chinuie un bk sa dea rr singur (mai ales primul) vreo 2 3 luni poate mai bine...atunci ar fi cat de cat echilibrat da oricum dupa ce se face full e jale mare cu bku nu mai are ce sa il atinga..sau sal doboare...

P.S ar fi cool sa deschida linkmania nijte servere de metin2, l2, wow, etc...

Posted

fratilor daca ar da rr la db linkmania ori de cate ori scoate WebZen cate o versiune.... ar muncii toata echipa mulinkmania si cand sa dea drumu la server ar trebui sa o ia de la capat ca tomai mai apare alta versiune =)))

Posted

nui adevarat :-j .Daca s-ar decide pe o versiune..uite acuma presupun ca va dura vreo 1-2 ani,DBu asta..Peste ceva timp ar fi ceva sa puna un Season III ceva;;)

Posted

eu am jucat s3 pe un srv privat destul de popular, au cumparat s4 de la WebZen si in 3 saptamani era pus totul la punct, ca mai aveau cate un bug mai rar gaseai, singura diferenta era ca baza de date este "curatata" o data la cativa ani buni.. si se acceptau donatii pentru iteme, pentru un subserver privat cu drop rate mai mare cu mai multe bonusuri si chiar daca era un srv cu high exp inca erau eventuri care nu puteai sa le faci decat in party cu membrii full stats si bine echipati plus ca aveau implementat un script in launcher prin care nu te lasa sa stai afk . nu zic ca nu ar fi frumos sa avem si pe link o versiune noua, dar nu acum cat inca aceasta e "proaspata". pana la urma nu conteaza asa mult versiunea ci compania in care il joci ^^

Posted

cam asa ceva ca poti sa stai pe un server sa te faci full intr-o saptamana daca n-ai cu cine vorbi:|..te plictisesti la un moment dat.Asa cresti incet si ..uneori sigur :)) .

Posted

cam asa ceva ca poti sa stai pe un server sa te faci full intr-o saptamana daca n-ai cu cine vorbi:|..te plictisesti la un moment dat.Asa cresti incet si ..uneori sigur :)) .

ai dreptate pe serverele cu high exp ... faci 10 rr in 3 ore ... acolo nu ai nici timp sa povestesti si daca sunt playeri ...sau nu au iei timp de tine ... ca asa e ...exp multa acolo ... si intervine plictiseala sidupa 1 luna te plictisesti si te lasi de servaru ala :tiphat:

Guest zozolink
Posted

e o versiune stabila am jucat acuma 2 ani pe ea (alt sv) tot la xp mic si am fost 80% multumit .!

Posted

S1 ruleaz.. fara buguri fara batai de cap (cate un rollback mic odata la 2-3luni :D)

Vrei sa zici ca versiunea actuala nu are bug-uri? Ca sa dau un exemplu: In arena si devias in anunite locatii iti da teleport in lorencia. Ceea ce nu este ceva normal, hai in arena ca in arena, dar in devias?

Ca war si pk, prefer 97d. Pe S1 bk vs bk va fi mai mult o lupta de QQQ, cum zicea si ulise mai sus. Ar trebui deja sa ne gandim la un "clicker" care sa dea QQ incontinu... 8-|

Posted

Vrei sa zici ca versiunea actuala nu are bug-uri? Ca sa dau un exemplu: In arena si devias in anunite locatii iti da teleport in lorencia. Ceea ce nu este ceva normal, hai in arena ca in arena, dar in devias?

Ca war si pk, prefer 97d. Pe S1 bk vs bk va fi mai mult o lupta de QQQ, cum zicea si ulise mai sus. Ar trebui deja sa ne gandim la un "clicker" care sa dea QQ incontinu... 8-|

Am eu auto q `. =))

Posted

am cautat eu nu exista :)) wow,lineage,metin sunt asemanatoare dar difera asa de mult mai ales prin faptul ca trb sa te misti ca bezmeticul sa faci lvl ..mu e cva unic :P

Un server de WOW ar fi fost ceva super ....

Nu stiu daca se incumeta cineva sa se ocupe de asha ceva .

Guest Th3jeDy
Posted

na bre de pe global eu sincer numi place erau akolo pe putzin 2000 de playeri

tot link rocks.. :beer:

http://img403.imageshack.us/gal.php?g=screen080219490000.jpg

trageti concluzia..

Posted

conditii stabilire versiune server MU:

1. server stabil :

- peste 500 jucatori online

- peste 4000 mobi cu respawn time > 6 secunde

- uptime cel putin 1 luna

2. care nu aduce bug-uri : noi ( de la optiuni noi ) sau inexistente in versiunile precedente

3. cat mai configurabil ( cel putin la fel de configurabil decat versiunea care ruleaza )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...