Cracks Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 S-a lansat si acum pana la Season IV, Linkmania e Season I. Ok imi place nu vreau sa renunt la server :D dar care e sistemu de alegere a versiunilor? :D si da..stiu sunt multe Bug'uri care trebuiesc rezolvate si fixate e foarte multa munca e intradevar .Va fi cu timpul un Season IV-V? :D WebZen nu este in criza din cate stiu eu si va lansa in continuare... a si lansat acuma neoficial Noul Char Freiya.
al3xandru Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 S-a lansat si acum pana la Season IV, Linkmania e Season I. Ok imi place nu vreau sa renunt la server :D dar care e sistemu de alegere a versiunilor? :D si da..stiu sunt multe Bug'uri care trebuiesc rezolvate si fixate e foarte multa munca e intradevar .Va fi cu timpul un Season IV-V? :D WebZen nu este in criza din cate stiu eu si va lansa in continuare... a si lansat acuma neoficial Noul Char Freiya.nu e in criza dar le face cam de mantuiala..s3 mi se pare cel mai reusit :P nou char? :-?? daca e ca sumoneru..
Cracks Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 :D e frumos Season III dar totusi..seturi si skiluri noi si alea alea B) merita depus u efort :P
Guest vDumnez3u Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 versiunea de mu nu e aleasa prin vot doar cand nu mai are jucatori sau e mult hakuita se cauta ceva mai stabil-eu unul asi prefera sa se renute la acest joc si sa caute ceva mai serios si stabil in genul muului
al3xandru Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 versiunea de mu nu e aleasa prin vot doar cand nu mai are jucatori sau e mult hakuita se cauta ceva mai stabil-eu unul asi prefera sa se renute la acest joc si sa caute ceva mai serios si stabil in genul muuluiam cautat eu nu exista :)) wow,lineage,metin sunt asemanatoare dar difera asa de mult mai ales prin faptul ca trb sa te misti ca bezmeticul sa faci lvl ..mu e cva unic :P
Fury Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 S-a lansat si acum pana la Season IV, Linkmania e Season I. Ok imi place nu vreau sa renunt la server :D dar care e sistemu de alegere a versiunilor? :D si da..stiu sunt multe Bug'uri care trebuiesc rezolvate si fixate e foarte multa munca e intradevar .Va fi cu timpul un Season IV-V? :D WebZen nu este in criza din cate stiu eu si va lansa in continuare... a si lansat acuma neoficial Noul Char Freiya.cum ai zis si tu , foarte multe buguri , si aici avem nevoie de o versiune cat mai stabila ..
Tsu_Xing Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 au reusit unii oameni sa rezolve bugurile si nu poate linkmania? Nu asta este scuza, sunt alte lucruri care intervin, cum va explicati ca din 2004 pana in 2009 a fost aceeasi versiune: 0.97d?
VirusiK Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 pe S4 sunt o multime de buguri/exploits fata de S1 .... parerea mea
Cracks Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Da asa e dar uite de exemplu pot face moderatorii de la Linkmania si vdragos ,asa o sugestie.Sunt multe servere care au apelat la WebZen pentru client, originalitate fara bugg.Aceii bani din cate stiu eu pot sa fie recuperati prin reclame si desigur donatii..dar..da.e FOARTE MULTA munca.Dar in final va iesi un server :yum:...ar fi de vis mai ales ca WebZen au facut ceva contracte si cu romanii si avem reprezentati si acolo deci nu cred ca ar fi vreo problema :-? .
VirusiK Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 tu crezi ca daca se cumpara server de la Webzen ..... nu se gasesc exploits ? , si pentru donat ..... sunt donatori ( de sange ) care ar dona .. dar nu pentru server files. pentru Iteme in joc
Cracks Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 :D Pai ca primeasca itemuri prima data trebuie sa fie jocu nu? :)) . Oare playerii ar fi de acord? :)
Load1ng Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 tu crezi ca daca se cumpara server de la Webzen ..... nu se gasesc exploits ? , si pentru donat ..... sunt donatori ( de sange ) care ar dona .. dar nu pentru server files. pentru Iteme in jocN-ar fi o idee rea sa avem peste cativa "ani" o versiune ca aia .. cu timpu ne vom plictisi cu totii de season1 :right: PS: Virusik, donatori de ficat sunt ?! stiu pe cineva care are nevoie :rofl2:
The^DiamondZ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 N-ar fi o idee rea sa avem peste cativa "ani" o versiune ca aia .. cu timpu ne vom plictisi cu totii de season1 :right: PS: Virusik, donatori de ficat sunt ?! stiu pe cineva care are nevoie :rofl2: :rofl1:
Cracks Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Cu timpul da .zici bine :> Linkmania ar trebui sa aiba bani.WebZen client oficial e 1500$ fara bugg fara nimic Season IV si din reclame is sigur ca are venit linku peste 1000$/luna din reclame.Daca ma insel ..ma scuzati.Astept un moderator sa-si exprime parerea :D !
Guest -Psycho- Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 linkmania = rdslink, daca rds nu are bani atunci oare cine are? nu e v-ba de bani...
al3xandru Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 am jucat pe multe season4 pe servere private care au donati si fac bani din reclame..e adevarat ca erau cam de mantuiala dar am gasit unu foarte bun care are 6sub serv :)) si primele 3 is ful mai tot timpu si nu prea sunt bug..au si anticheat bun dar pentru asa cva trb muncit mult..mai ales pentru al face cunoscut si etc..aia de acolo mananca :P
Guest R3W-SM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 am jucat pe multe season4 pe servere private care au donati si fac bani din reclame..e adevarat ca erau cam de mantuiala dar am gasit unu foarte bun care are 6sub serv :)) si primele 3 is ful mai tot timpu si nu prea sunt bug..au si anticheat bun dar pentru asa cva trb muncit mult..mai ales pentru al face cunoscut si etc..aia de acolo mananca :Pwa ai jucat doar 10 zile tu eu am jucat pe serv ala am toate caracterele full acolo eu nu am vazut nici un Bug :)
Cracks Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Orice s-ar zice. este posibilitatea si da rdslinku are bani din publicitate si totusi sa fim seriosi nu cred ca nu le ies bani din toata treaba asta..e imposibil doar suntem in Romania.Ar fi super cu putina munca depusa sincer s-ar tripla numarul de persoane fara exagerare.Dar sincer ramane doar un vis :pray: ca e foarte greu de realizat. Astept un moderator :>
Guest R3W-SM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Orice s-ar zice. este posibilitatea si da rdslinku are bani din publicitate si totusi sa fim seriosi nu cred ca nu le ies bani din toata treaba asta..e imposibil doar suntem in Romania.Ar fi super cu putina munca depusa sincer s-ar tripla numarul de persoane fara exagerare.Dar sincer ramane doar un vis :pray: ca e foarte greu de realizat. Astept un moderator :>nu se va face asa ceva deci ia-ti gandu :P
uLise Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Deja mi s-a acrit cu noile versiuni. Din ce in ce mai mult jocul se duce la vale.Caractere cu 3 mil viata , defense cat casa :blink: Ce skill ii ala cand tii ts apasat si dai qqq ca nebunu. Mu devine doar o simpla tasta sa apesi doar QQQQQQQDe la Season 3 nu mai este niciun balans , ce trebuie sa faci este sa tii apasat si doar sa dai QQQQ nu mai este ca la 97D cand fiecare atac era calculat , primul care atinge skills and smth else.
Cracks Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 :D Altceva e cu alte seturi te simti mai altfel alte skiluri :D ceva nou .Ar fi cevaa
D@n1 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :D Altceva e cu alte seturi te simti mai altfel alte skiluri :D ceva nou .Ar fi cevaaCeva nou ar fi aiurea . Nici o versiune peste S3 Ep1 nu este facuta sa fie low xp . Cine vrea alceva sa caute alceva...
VirusiK Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 PS: Virusik, donatori de ficat sunt ?! stiu pe cineva care are nevoie :rofl2:Pfai de capu meu :)) ...... sunt destui si din aia :dooh: