galorDW Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Propun ca 1 rena sa fie rasplatita cu 1 sign of lord deoarece rasplata care e acum e total degeaba :) macar asa se vor cauta mai mult si rena :right:
acelasi_bandit Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 am mai propus eu asta ,uita-te si tu mai jos sau ma rog...toti au vrut unillia si imp ..deci btw nu o sa vrea mai nimeni sign #-o
VirusiK Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ar fi bine :) ...... dupa cum se zicea ... au fost topicuri unde se sugera sa dea IMP si Unila :)@pro
Cafeniul Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Pro pentru rena, sa mai propus dar nu sa rezolvat nimica. Acuma sa vedem...
acelasi_bandit Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Pro pentru rena, sa mai propus dar nu sa rezolvat nimica. Acuma sa vedem...aici nu erai de acordhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=293743 #-o whatever..
Cafeniul Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Te referi la asta ? Ia aduti aminte :Ce ar fi daca o rena=un sign of lord...Asa va sta lumea si mai mult on ca sa adune box si sa gaseasca sign..Daca nu este jwl ,macar sa fie rena !Contra, sunt multumit cu inelul de dragon :crazy:Multumit? Credeam ca emoticon-ul spune totul. Pentru explicati suplimentare use pmPS: ce drq sa fac cu inelul de dragon? Ai dreptate, whatever #-o
Zadirion Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 contra. sign e item separat, nu pica din boxuri. sign e sign, rena e rena.pro pentru imp/unilia/guardian angel.
CucuHaiducu Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ar fi mai bine daca s-ar reveni la rena=bless, ca la inceput. Eu n-am inteles care era legatura intre schimbul rena=bless si dupat.Personal, iau foarte des fail la soul, si n-am niciodata suficiente bless. Rena era o sursa buna de bless :)
Fanky Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Rena sa dea sign deja e exagerat Pe multe svr rena e rena si atatHai sa zicem sa dea un satan un cal un angel da mai merge...