Tractorash^_^ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 pt. inceput , hai sa mai adaugam o regula :- nu ai voie sa repeti acelasi mesaj timp de x minute ( 5, 10 ... ) . -> pedeapsa SS .la discutii generale, este cam greu sa definesti "discutii inutile" ca sa le dai sstotal gresit #-o Uni incerca se cumpere si sa vanda iteme! Aceeia sunt indreptatiti sa faca posturi cat ii tin buzunaru! Spre exemplu daca eu doresc sa vand mai multe iteme astept tot cate 5 min inainte sa fac un post si daca am 12 iteme de vanzare astept o ora ca sa apuc sa le pun pe toate?:blink: Ca alti frustrati sa`si poata expuna viatza personala pe global ``ex: x mergem azi la un suc``?? Sau sa puna intrebari stupide de genu ``ce lvl ai mah y ``si al 2`lea post desigur ``si ce liniutza``cand exista PM,guilda unde poti vorbi cat vrei :tiphat:
Fury Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 cea mai buna idee a fi aceea de a putea dezactiva cheatul inclusiv si ally cheat
lulu Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Poate ca dublarea costului ptr post pe chat global ar fi cel mai bun lucru deocamdata .Vedem care va fi rezultatulCu siguranta nu se vor injumatati posturile ..Dar o scadere de 10 sau 15 % e de asteptat . :beer:cei cu mult zen tot vor da posturiafectati vor fi cei miciNu ii plange pe cei mici ... multi dintre ei sunt mai bogati ca tine poate ...Stau la party si nu ai loc sa iei un JOK sau orice alt jvl cazut din mobi ..:P :P
dracula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nu se rezolva nimik prin dublarea zenilor/post....ori ca dau 1 milion ori ca dau 2 milioane tot aia e......aici e vorba de bunul simt si cel mai corect ar fi suspend celor care dau pe /post de mai mult de 3 ori/minut.....si daca tii sa vinzi sau sa cumperi ceva asa mult... exista forum....sau daca nu sa scoata global chatul ca asta se poate face ;)
Adriantze Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 parerea mea : cel mai bn ar fi 3 mil / pe post .. si cum a zis cineva mai sus .. sa ai un nr de posturi limitate pe zi .. 20 de posturi in 24 de ore cred ca sunt de ajuns ; nu ar fi bine asa !? PS: nu-i mai plangeti pe cei mici .. ei sunt cei care dau posturi aiurea , fara nici un rost. :tiphat:
Guest Annthonny Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 am citit si sunt multe pareri insa parerea mea este ... oricat ar fi cei care fac spam o vor face in continuare, aici depinde <sincer> de bunul simpt, sa se foloseasca post doar : recrutari, sell, buy, party.
piioca Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 e aiurea sa se ridice la 5 mil doar ca eu_bk isi exprima toata inteligenta prin zeci de posturi pe global(in care nu face altceva decat sa apese space) noapte de noapte - de plictiseala, zice el. ;) N-am mai facut asa de`mult ;;)Dar imi place ca , cauti anturaj cu mine:D
Rutta77 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Prea multe reguli, singura solutie ar fi sa se scada, ca sa poata da si cei mici iar cei care profita sa fie sanctionati pe motiv de spam poza cu F4 sa se observe neregula